Şimdi Ara

ÖSYM Neden mekanik uçlu kurşun kalem vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere ÖSYM eski usul tahta kalem dağıtıyor. O kadar para veriyoruz silgi bile düzgün değil. Çoğu kişi bu durumdan mağdur oldu. Ayrıca bildiğiniz gibi bu sene verilen kalemlerde kaliteli değildi. Bu durumdan dolayı aklıma neden mekanik kalem verilmiyor sorusu takılıyor.

ÖSYM'ye toplu dilekçe tarzı bir şeyle bu durumu izah edip, talepte bulunabilir miyiz? Belki mekanik vermemelerinin bir sebebi vardır orasını bilemeyeceğim. Ama böyle olsa güzel olmaz mıydı?

• 1- Daha çok para gider.

2- Bozuk çıkma veya bozulma ihtimali çok fazla, başlarına iş almak istemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline yüzüne bulaştırır bence böyle iyi

• Mavi silgi ve kalem iyi sorun yok

Lawm tirasi da kirtasiyeki en kaliteliler kadar iyi

Sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozulma konusunda haklı olabilirsiniz benimde aklıma geldi ama şöyle bir durum da var: verilen kurşun kaleminde içinin kırık olması açtıkça kırılan cinsten.
  • Kalemlerden yana bi sıkıntı çekmedim ben. Hala kullanıyorum hatta okuldaki sınavlarda falan. Pelikan gibi fiyasko bir silgi vermedikleri sürece kimsenin ürünlerinden şikayet edeceğini düşünmüyorum. Gerçi şekerin tadı güzel değildi, Allah'tan sınav sırasında yemedim karnımı ağrıttı çünkü sınavdan sonra yediğimde.
  • Kalem muazzam. Yağ gibi kayıyor valla aşırı kaliteli.

Mekanik kalemle kodlama çok zor oluyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uçlu kalemlerin optiği deldiği oluyor, faber sınav kurşun kalemi versinler bir de faber mavi ya da siyah silgi versinler yeter. Yeter ki hiçbir markanın beyaz silgisini vermesinler faber de dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizden sonra fikrim değişti yahu.

• Silen silgi versinler yeter

• Flamingo marka falan olur herhalde.
  • V3tra kullanıcısına yanıt

• V3tra kullanıcısına yanıt

• Gemi alıcaz kardeş yazdığına şükret

• daha az para ceplerine girer de ondan

• ÖSYMnin verdigi uclu kalem gayet iyi, silgi de iyi, peçete efsane zaten

Bana faber düştü bu yil ama pelikan fenaymis cidden

• Kalem iyi bence sıkıntısı yok okulda da kullanıyorum bazen uç takmaya üşendiğimde falan Bana faber silgi geldi çok iyi zaten umarım herkese faber verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: claus577

Kalemlerden yana bi sıkıntı çekmedim ben. Hala kullanıyorum hatta okuldaki sınavlarda falan. Pelikan gibi fiyasko bir silgi vermedikleri sürece kimsenin ürünlerinden şikayet edeceğini düşünmüyorum. Gerçi şekerin tadı güzel değildi, Allah'tan sınav sırasında yemedim karnımı ağrıttı çünkü sınavdan sonra yediğimde.

Bir tanesinin tadı diş macunu gibiydi lanet olası şeker ağzıma attığım gibi tükürdüm allahtan bende sınavdan sonra yedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.