Şimdi Ara

Kapağı açık unutulan CD kalemini ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CD kaleminin kapağını açık unutmuşum. Kalem yeni olduğu için üzüldüm. Herhangi bir şey ekleyerek kalemi tekrar yazabilir hale getirebilir miyiz yoksa çöpe mi atayım?

Not: Resimler temsilidir.

Kapağı açık unutulan CD kalemini ne yapmalı?

• sıcak nefesinle üfle
  • benim bildiğim bunlara birşey eklenemiyor mecburen yenisini almak gerekiyordu bildiğim kadarı ile.
  • At çöpe
  • kolanyaya batır ucunu
  • İçindeki mi uçmuş, ucu mu kurumuş? İçindeki uçmuşsa at gitsin. Ucu kuruduysa arkadaşın dediği gibi kolonyaya batır veya sıcak su da olabilir.
  • nerdeyse 2 sene oldu kalemi alalı hala yazıyor performansından ödün vermeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalemin kapağına kolonyayı doldur içinde biraz tut. 1 2 dakika beklet yazmaya çalış. 1 2 saat sonra tekrar yazmaya çalış. Ucundaki keçe kuruysa sorun yok. İçiyse İbrahim Tatlıses'ten at gitsin at gitsin eskimişse at gitsin şarkısı eşliğinde çöp kovasının yolunu tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 7 Haziran 2009; 13:38:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Kalemin kapağına kolonyayı doldur içinde biraz tut. 1 2 dakika beklet yazmaya çalış. 1 2 saat sonra tekrar yazmaya çalış. Ucundaki keçe kuruysa sorun yok. İçiyse İbrahim Tatlıses'ten at gitsin at gitsin eskimişse at gitsin şarkısı eşliğinde çöp kovasının yolunu tut.

Güzel bir öneri teşekkürler. Bakalım nasıl sonuç verecek.
  • kolanyala biraz
  • Birine sapla.
  • benim kalemde 1 seneyi geçti alalı kuruyunca kolanyaya soktum hala yazıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaakir

benim kalemde 1 seneyi geçti alalı kuruyunca kolanyaya soktum hala yazıyo.

Bu durumda kalemler yazmadığında aslında içindeki renkli madde bitmiyor, alkol ile tekrar canlandırabiliyoruz, e güzel.
  • kapağını kapat u tarafı aşağıya baksın 1-2 gün bekle kendine gelirveya biraz kolanyaya batır açılması için
  • Kolonya yerine ispirto kullanabilirsin. Daha etkili.
  • em onu
  • Tıbbi alkol ile içindeki ıslatıp kuruyan mürekkebini tekrar yumuşabilirsin. Şırınga ile 1-1,5 ml kada eterli olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.