Şimdi Ara

Para var huzur var Ne alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime toplu bir para geçti.Bana sadece bir kriter lazım arkadaşlar.Hani biraz paran vardır 20-30 milyar civarında.opel mi peugeot mu skoda mı volkswagen mi diye birsürü seçeneğin vardır karar vermek zorlaşır.Ama bir bakarsın 80 milyar paran var hah dersin mercedes bmw arasında bir seçim yapayım.
    İşte arkadaşlar laptop olayında da bana yol göstermenizi isteyeceğim şey bu.Marka önceliği konusunda hangileri arasında karar vereyim.monster,datron falan bunları direkt es geçiyorum,keza acer de öyle.

• madem para bol yurtdışından apple ısmarla.fiyatı 2000 dolar civarı olması lazım.santa rosa+directx 10-8600 ekran kartı faln var aletin içinde.ve en önemlisi oled ekran var.ama burdan alcaksan şuan piyasada acer ın santa rosa laptop ı var.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71262
  • o kadar paran varsa yurt dışından asus g1s yada g2s getirt

• parayı bas macbook al.
  • Galiba gösteriş için istiyorsunuz, o zman size şunu tavsiye edelim...

Para var huzur var Ne alayım
  • Yahu arkadaşlar para var dediysek 10 milyar demedik :)
    Elimde 3000 ytl civarında para var.Yurtdışından falan uğraşamam apple ile.Bana yurdumuzda bulunan bildiğimiz markalar arasından,öyle bugatti ferrari gibi araba ile alakası olmayan markalar lazım.
    Rodec arkadaşımıza çok teşekkür ederim birazcık da olsa marka aralıpı adaraldı biraz.Tabii ki diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum ilgileri için.
    Bana lazım olan model değil sadece marka.Hangi markayı alırsam rahat ederim gerek servis gerek kalite gerek performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucker -- 15 Temmuz 2007; 16:22:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git acer in son modelini al sonra da artan parayla tatile cık.Toshiba artık eskisi gibi yapmıyor bunu aklında tut acer türkiye ve dünya pazarlarının yeni yıldızı.Zamanında toshiba neyse acer şimdi o.fakat ıbm ve macbook tartışmasız bu sınıfın Vertu larıdır.Onlar konunun dışında.3000 ytl ye iyi bi makina da alabilirsin daha ucuz makinaların seni sollmasını da izleyebilirsin dikkatli ol.Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pucker

Yahu arkadaşlar para var dediysek 10 milyar demedik :)
    Elimde 3000 ytl civarında para var.Yurtdışından falan uğraşamam apple ile.Bana yurdumuzda bulunan bildiğimiz markalar arasından,öyle bugatti ferrari gibi araba ile alakası olmayan markalar lazım.
    Rodec arkadaşımıza çok teşekkür ederim birazcık da olsa marka aralıpı adaraldı biraz.Tabii ki diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum ilgileri için.
    Bana lazım olan model değil sadece marka.Hangi markayı alırsam rahat ederim gerek servis gerek kalite gerek performans

Ee mercedes BMW dersen millette onları der. Tercih edeceğin markalar: Sony, Toshiba olabilir. Öncelik Sony de. Toshiba nın TR de servisinin biraz kalitesiz olduğunu duymuşluğum var ancak ürünleri kesinlikle kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: petsise87

3000 ytl ye iyi bi makina da alabilirsin daha ucuz makinaların seni sollmasını da izleyebilirsin dikkatli ol.

+1 parayı çalışarak kazanmadıysanız bile marka falan ile çarçur etmeyin bence.
  • TOSHIBA SATELLITE A100-003

INTEL CORE 2 DUO T7400 2.16Ghz 2GB 160GB

2.122,82 USD

yaklaşık 2.736,74 YTL (KDV Dahil) yapıyor..

Sağlam makinedir. Tavsiye ederim arkadaşım..

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA..!
  • Arkadasim ben sana vaio FZ serisinden bir model almani tavsiye ederim genelde yuksek performansli bir serii ayrica sony vaio sorunsuz calisan makinalarin baslarinda eger verdigin rakkamin uzerine cikabilirsen serideki FZ180E/B bence cok iyi bir model

http://www.istanbulbilisim.com.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

3000 ytl ye iyi bi makina da alabilirsin daha ucuz makinaların seni sollmasını da izleyebilirsin dikkatli ol.

+1 parayı çalışarak kazanmadıysanız bile marka falan ile çarçur etmeyin bence.

• yani netice olarak sony mi diyoruz
  • 3000 ytl laptop icin cokta abartılacak bir para değil

yani sony mantıksız bir secim olur o parayla

ama sen dersin ki bende 5000 ytl var o zaman eyvallah git en kral sony yi al derim

acele değilse ihtiyacın toshibaları bekle derim( bende bir toshiba kullanıcısıyım sorunsuz makinelerdir garanti ederim)

yok hemen alacam dersen arkadaslar buradaki en mantıklı öneriyi ACER diyerek yapmışlar(ACER KÜÇÜMSENECEK BİR MARKA DEĞİLDİR ASLA)
  • Ben Acer diye yırttım kendimi de arkadaş Dolar($) fiyatları düşükken parayı dolara yatırdı sanırım almayacak notebook falan.Ama kendi tercihi sonuçta.Zügürdün cenesini yordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 19 Temmuz 2007; 0:36:34 >
  • quote:

Ben Acer diye yırttım kendimi de arkadaş Dolar($) fiyatları düşükken parayı dolara yatırdı sanırım almayacak notebook falan.Ama kendi tercihi sonuçta.Zügürdün cenesini yordu

Yok canım estağfurullah.Fikirleriniz benim çok önemli.ACER TOSHİBA ve SONY arasında seçim yapacağım netice itibariyle.
  • Arkadaşım birde 17 inç ekrandan aşağı düşme rahat rahat koltuğuna oturup High Definition film izlersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.