Bildirim
Para yatırmadan güzel yerlere gelebileceğim mmorpg?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Guild Wars 2 ve Wow
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para yatırmadan keyif alabilceğin oyun sayısı çok az.Ama emek verirsen çoğu oyunda iyi yerlere gelebilirsin.Knight'ta iyi ticaret yaparsan iyi pazar yaparsan iyi itemler dizip oyunun zevkine bakabilirsin ama baya zaman geretirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Mayıs 2015; 0:20:00 > -
Guild Wars 2
bu oyunu tavsiye ede ede bir hal oldum ama napayım yalanmı şimdi guild wars 2 de gram para yatırmaya gerek yok. parayı genelde görünüme yatırıyor insanlar ben bile 10$ verdim aylar önce bir giysi görünümü için :D
-
F2P oyun bekliyorsan o şekil, 2016 yı beklemek zorundasın. Bir çok güzel f2p oyun 2016 civarlarında gelecek. Tabi umuyoruz ki p2w olmazlar. Onun haricinde B2P oyunlara yönelebilirsin. En iyileri onlardır. ESO, Gw2 şuan en cok oynanan B2P oyunlardan -
Path Of Exile vardı bi aralar.Hem F2P hem de P2P değil.Ben oynarken parayla sadece efekt,kıyafet,attribute reset tarzı şeyler alınıyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X