Bildirim
Para yok, kız yok, akademi yok son olarak saçlar da gidiyor SSli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Matador İsmail diye girdim. -
o kim
-
hayatta şans en önemli şeydir kesinlikle
-
Gecenin yıkıklar dh toplantısı vol85235 tamamlandı. (esprisel olsun diye "yıkık" kullandım başka yumuşak kelime kullanacaktım aslında ama bulamadım sadece gülelim az XD)
-
Asıl gece şimdi başlıyor hocam -
baban hamza5806 gibi omg omg çalışmak boş iş diyerek dolaşan biriyse hayata 10-0 yenik başladın demektir hocam. geçen kızın birini gördüm webcamde neler yapıyor neler.doğum tarihine baktım 2003... babası 5dk keyfini yapmış sonra salmış kızı ortaya.bir evin kredisiz 600bin CAD 30yıllık kredili 1 milyon CAD olduğu bir dünyada hadi kızım sen ders çalış diyor. kızda bakıyor başka çıkış yok başlıyor webcamde full çıplak şova
-
Benim saçlarda senim gibi dahiliyeye gittim kan tahlili için vitaminler yerlerde sürünüyor bugün ilaçlara başlayacağım umarım düzelir
Sana tavsiyem sende görün dahiliyeye bu yaşta normal değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X