Şimdi Ara

Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
72
Favori
54.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanalmarket üzerinden mi aldın? Bildirimler anında düştü mü ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sok markette garantipay ile odeme yontemi yokmu? Masterpass e kaydederek odeyince garantipay kampanyasi sayilmiyor sanirim?

Suan mevcutta

1000/100
    300/150 garantipay kampanyalari

300/150 masterpass kampanyasi var.

Buna ek olarak Migros ve market kampanyalari var ama 2x oldugu icin gec kalindi ona. Bu asamada en mantiklisi 500/75 sok market kampanyasiyla kombo yapmak olur sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 31 Aralık 2023; 13:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Benim bölgemde cepte şok kapıda ödeme yaparsam ziraat posu ile geliyor kurye, direk sistem üzerinden ödeme yapmak lazım şokta

• Arkadaşlar farklı migros şubeleri farklı iş yeri sayılır mı? Yalnızca bu kampanya özelinde değil, aynı gün aynı iş yerinde 1. işlemin sayıldığı kampanyalarda farklı bir şubedeki postan işlem yapınca banka bunu farkı iş yeri kabul eder değil mi?

• berkeonline B kullanıcısına yanıt
    %100 emin olmasam da aynı şubedeki farklı kasadaki pos cihazıyla da farklı işyeri sayabilir ama aynı kişinin tcsiyle açılmamış olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkeonline B kullanıcısına yanıt
    evet farklı işyeri sayılıyor.
    %100 denenmiş ve onaylanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 31 Aralık 2023; 14:8:36 >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

Migros hemeni kullandım. Bonus flash kazanım bildirimleri ekranda göründü 250 ₺ ve 5 ₺ olarak

• oskoc O kullanıcısına yanıt

Market kampanyası hariç tüm kampanyalara sayıyor.Dün ben ve bir arkadaş chippine ekleyerek işlem yaptık.İkisi de olumsuz.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için CarrefourSA QR geçiyormus orada yapacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oskoc O kullanıcısına yanıt

Canınızı sıkmak istemem ama ben şu ana kadar carrefourda QR ile ödeme yapamadım.QR için a101 kullanın.

Yine de carrefour deneyin ama qr orada çok sorunlu.

• Şok Market - Online Sipariş

250 TL Bonus Verdi
    Troy Kartım Daha Gelmedi
    Ödeme Seçeneklerinden Troy Seçtim

Ödeme alınamadı diye hata verirse eğer,
    Sepet tutarından en az 50 TL fazla hesabınızda para olsun.

Atıyorum sepet 510 TL tutuyor
    Hesabınızda 550 570 580 TL vs olsun
    Tabiki daha üstünde de olabilir

Not: Garanti sipariş tutarı neyse onu çekmiş, fazla çekmemiş.

Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 31 Aralık 2023; 15:29:5 >

• Son güne bırakanlar için en iyi yol şok sanırım şuanda. Migros kombosu çok iyi ama Migros kampanyası aynı gün bir işlem olduğu için 2 adet işlem yapma şansı kalmadı. Bu sebeple sepeti 500 üzerine çıkarmanında mantığı kalmadı.

Carrefourdan 3 adet 500 liralık hediye kart alın.Anında 175 chippin gelir.Bonus kampanyalarını kullanmadıysanız 250+75+5 garanti bonus,eğer geldiyse 300-350 de harcama hedefinden olmak üzere 600-650 de bonus gelebilir.

Sonra parçalı harcarsınız.

Teşekkürler hocam buda bir yol, kişiye özel 500/50 de CarrefourSA gelmiş. Karta ben bugün başvurdum kasada QR ile ödemede sorun çıkmıyor değilmi? Garanti posu olduğu sürece..

Başka bir arkadaş da sormuştu,ona da ayınısı yazdım ,ben şu ana kadar carrefourda qr ile ödeme yapamadım.Hep aynı yerde denedim ama olmadı.Belki sizinki olur.

Ben sürekli Hepsipay üzerinden QR ile ödüyorum CarrefourSA da, aslında QR oluyor mu değil de Garanti Troy ile QR da sorun oluyor mu onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 31 Aralık 2023; 15:40:2 >
    1 saat önce şok online sipariş den 250 TL Bonus Verdi, şimdi yine 500 üzeri sipariş yapsam verir mi aynı gün?

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarında gün içi bir defa diye şart göremedim ve şimdiye kadar bununla ilgili bir paylaşım görmedim
    kampanyadan ilk kez yararlanmışsanız (2. hakkınız varsa yani) faydalanabilirsiniz.Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 31 Aralık 2023; 15:52:23 >

Deneyin bence.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.