@Kampanyaavcı @uzaypatronu tamamdır teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar tüm mesajları okudum ama cevap bulamadım. Bonusları kazanmak için cepteşok win bakiyesi ve bimpara yüklemelerinde yüklemeyi marketten mi yaptırmak gerekiyor yoksa telefondaki uygulamadan kendimiz yükleme yapsak yine bonus geliyor mu ?
-
Uygulamadan win bakiye yüklemesine 500/250 bonus geliyor. Cepte şok 500 /75 kampanyasına ise saymıyor. Bimpara hakkında bilgim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Cepteşok cüzdan değilde direk cepteşok alışverişi yapınca 500/75 ile birleşiyormu acaba?
Sipariş yarın teslim edileceği için gelir mi gelmez mi buda meçhul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 31 Aralık 2023; 23:3:31 > -
Ben arkadaşa biraz önce aldım hepsi birleşti o şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yeni teklif 1ocak itibariyle .bonus flash bana ozel sekmesini kontrol edin. troy logolu kartlarda 500lira ve uzeri harcamaya 100lira bonus gelmiş.toplamda 200 lira bonus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Ocak 2024; 12:4:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 karta da vermemiş.1400/350 harcama hedefi ve 150/75 vardı.Sanırım daha fazla kıyak geçmeyim dediler.
-
150/75 sanırım 150 ile sınırlandırılmış, bim ve hpay denemelerinde kazanım gelmedi
ben bugün migros hemenden üçüncü 75 liralık iademi aldım.225 iade olmuş oldu.
-
O zaman bimpara ve hpayi bloklamışlar, köyü oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 1 Ocak 2024; 16:59:17 >
Hocam dün paylaşmıştım.Ben bimparadan da dün iade aldım.Ya burada ya da bonus başlığında mesajım var.Eğer yeni yıl itibariyle bimpara ban yediyse bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 1 Ocak 2024; 16:59:7 > -
Bende aldım, dün ve bu gün işlemedi ama sayaç. Neyse bakıcaz artık
arkadaşlar konuyu kilitleyin. Kampanya bitmiştir.
Boş muhabbet dönmesin.
Admin arkadaşların dikkatine!
antalyada yılbaşı 1000 TL hesap ödedim roberts cafe'de adamlar sektörü tekstil olarak yapmış %20 restaurant iadesi alamadık. ülkede herkes yolunu buluyor arkadaş.
-
Bankamatik karti daha gelmedi kuryede gelmeden kampanyaları yapma taktigi varmi arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantipay oluyordur belki denemedim ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart gelmeden de oluyor, kartını ayarlardan masterpass'a kaydet
benim kart da gelmedi 500/250 Bonusu aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X