500 üstü %20 iade veriyor...Dün 1000 harcadım 200 geldi.İsterseniz tek seferde 2500 yapın,500 gelir. |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (29. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim diğer harcama sayaca işlemedi. Aynı gün aynı işyeri şartı felanda yoktu aslında. Garanti bize ulaşın kısmından yazdım cevap bekliyorum. Olmaz diyerek diğer kalan 1500 tl harcama da yapmadım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paracard Bonus Troy kartımdaki bonus puanları online olarak kullanabileceğim nereler var acaba? Migros Hemen ve Mion'u denedim ama ödeme kısmında puan kullanma kısmı çıkmadı kredi kartları gibi.
-
Migros Sanal Market'te geçiyor puanlar kart bilgilerini girince
Kayıtlı kartlardan seçince çıkmamıştı, yeniden kart bilgilerini girince göründü hocam. Benim gibi bilmeyen arkadaşlar böyle yapabilir bilgi olsun. Teşekkür ederim.
-
Yemeksepetinde yemek ve mahalle restorana, market de market kampanyasina mi sayiyor?
Aynı gün arka arkaya 1000 TL ve üzeri 2 alışveriş yapıp yine aynı gün 500 TL alışveriş yapıp 200+200+100 toplam 500 TL bonus sayaca işleyen var mı tek seferde yapamayabilirim ayrı ayrı marketlerde yapmayı düşünüyorum alışverişi patlamayalım sonra bir arkadaş aynı gün 2. Alışverişi saymadı demişti ama şartlarda aynı gün tek alışveriş şartı yok deneyimleyenler bilgi verebilir mi?
Buna market 500/100 eklenebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı gün 2 kez 500TL üstü harcama yaptım, ilk işlemde bonus verdi ama ikinci işlem için vermedi.
-
O zaman bu kampanya şartlarda belirtilmemesine rağmen aynı gün 1. İşlemi sayıyor peki başka gün denediniz mi hocam başka gün bonus saydı mı?
Eğer başka günde gelmezse tek seferlik bir kampanya ilk harcamaya ne kadar harcadıysan tek veriyor 500 harcayan 100 TL alıp kampanyayı bitiriyor hakkını kaybediyor o halde direk 2500 TL üzeri yapmak daha mantıklı?
O zaman kampanya şartlarında yer almamasına rağmen aynı gün aynı işyeri şartı var ya da sadece bir günde yapılan ilk işleme bonus veriyorquote:
Orijinalden alıntı: SwoRd90Aynı gün 2 kez 500TL üstü harcama yaptım, ilk işlemde bonus verdi ama ikinci işlem için vermedi.
Farklı bir günde deneme yapmadım ama muhtemelen aynı gün ilk işlemi sayıyor.
Paycell gibi sadece ilk alışverişte bonus/puan kazanabilirsin gibi bir kuralı olacağını sanmıyorum ama denemeden emin olamayız
-
Geçen ay her 300 tl alışverişe 75tl bonus kampanyası vardı . Dediğiniz gibi sayaç artarak ilerlemedi fakat dikkat ettim örneğin ayın 5 nde işlem yaptım sayaç 5nde yaptığım işlemi gösteriyordu sonra ayın 7 nde işlem yaptım bu kez 7 nde yaptığım işlemi gösteriyordu kampanya sonunda 1 tane 75 yl değilde yaptığım işlem kadar puan yattı kafanız rahat olsun 😊👍quote:
Orijinalden alıntı: GoGoBaBa
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X