< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (31. sayfa)
-
-
Bonus troy da sayıyor mu?
-
kampanya %50'yken oluyor demişlerdi bu konuda, yine olur muhtemelen.
-
Bilmiyorum.deneyen varsa öğreniriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paracard Troya başvurdum onaylandı,ancak dijital olarak da kullanılmıyor mu bu kart..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart gelmeden bonuş flaş üzerinden doğrudan masterpass'a eklenip kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 8 Şubat 2024; 22:43:33 >
ben fiziki kartı teslim almadan kullanamamıştım
-
Emin misiniz hocam,denedim sistem izin vermiyor.
Olmuyor muhtemelen,kart numarasının ortası xxx şeklinde görünüyor bendede
garantipay ile kullanabilirsiniz.
-
garanti mobil şubede kartı masterpas a ekleyin.otomatik ekleniyor. masterpasla ödeme yapılıyor.tabii internet için.
kart numarasını bilmenize gerek yok.
-
şimdi şok win hesaba mobilden masterpasla 500 tl yükledim.anında 100tl bonus geldi.
-
Başka bir banka ile karıştırdım sanırım. Bunu bonus flaş uygulaması üzerinden masterpass'a ekleyerek kullanmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 9 Şubat 2024; 9:55:56 > -
Bugun migros uygulamasinda tiklagelal 20 koduyla yuzde 20 indirim vardi bu kampanyayla birlikte 600 liralik alisverisi 300 liraya yapmis oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam nasıl 300 e geldi
600 luk alisveris yaptim migros tıkla gelsin 20 ile beşyuze geldi troy kampanyasında da 500 liralık market alışverişine %20 puan veriyor 100 oradan geldi 400 e gelmis oldu yanlis yazmisim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denizbank bir süredir puan yüklemelerinde şu kadar puanınız yüklendi, puanlarınız silinmeyecektir
Dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz diye bildirim atıyor.
Aklımda nasıl kaldıysa, puanlar silinmeyecek puanlar silinmeyecek...
Puan kullanımına dikkat etmemeye başladım.
5 şubatta troy karttaki 500 tl silinmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer Garanti bankası ise talep edin, geri yükleme yapabiliyorlar. Ama CEPTETEB'te falan unuttuysanız üstüne bir bardak su için, TEB kesinlikle geri yükleme yapmıyor.
-
Eyvallah. O zaman bimpara da olur gibi. Maaş yatınca deneyeyim.
yemek için extradan sevgililer günü kampanyası gelmiş. 500 üzerine % 10...Bunda garanti pos şartı var,denk gelirse yemek % 20 ile birleşip % 30 olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X