Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paracard'la yapılan alışverişlerde kuruşlu tutar ile ilgili işlemin gerçekleştirildiği ayı takiben kartın bağlı olduğu hesaba iade edilecektir.
    Bu uygulamadan en az 1TL en fazla 35 TL tutarında olan alışveriş işlemleri yararlanabilir; müşteri bazında aylık en fazla 20 TL indirim kazanılabilir.
    Örneğin 25,44 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,44 kuruş; 15,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecektir; 35 TL üzeri tutarlar örneğin 35,02 TL kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya Paracard Debit ve Paracard Trink kartlarla yapılan işlemler dahildir.
    Kampanyaya katılmak için KURUSYOK yazılarak 3340'a SMS atılmalıdır. Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekmektedir. Bu fırsattan yararlanmak bir kez SMS gönderilmesi yeterlidir, kısa mesaj göndermeyenler kampanyadan yararlanamaz.
    İndirim yansıtma anında kartın ve karta bağlı hesabın açık olması gerekmektedir.
    Müşteriler, bu kampanyadan tüm Paracard'larıyla yararlanabilirler.
    Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.
    Kampanya müşteri bazındadır; indirim kazanımı aylık en fazla 20 TL'dir.
    Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan 35TL altı ilk küsuratlı alışveriş işleme alınacaktır
    Kampanyaya bonus kullanımları ve ATM'den yapılan nakit çekim işlemleri dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir.

Paracard Kuruşları Ödemeyin

9 Şubat 2012; 12:19:40
    Dün TV'de reklamını gördüm, paracard sayfasına da baktım ayrıntılı bilgi bulamadım ama şunu buldum. Tarih falan yazmıyor ama güncel olmalı.

Paracard kuruşları ödemeyin kampanya kapsamında Paracard'la 35 TL'ye kadar yaplan alışverişlerde kuruşlu tutar hediye edilmektedir. Paracard'la yapılan alışverişlerde kuruşlu tutar ile ilgili işlemin gerçekleştirildiği ayı takiben kartın bağlı olduğu hesaba iade edilmektedir.
    Paracard'la kuruşları ödemeyin kampanyasında kart bazında aylık en fazla 30 TL indirim kazanılabilmektedir. (Örneğin 25,44 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,44 kuruş; 15,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecektir; 35 TL üzeri tutarlar örneğin 35,02 TL kampanyaya dahil değildir.
    Paracard'la Kuruşları Ödemeyin kampanyasına Paracard Debit ve Paracard Trink kartlarla yapılan işlemler dahildir.
    Paracard'la kuruşları ödemeyin kampanyasına katılmak için KURUSYOK yazılarak 3340'a SMS atılması gerekmektedir. Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Müşteriler, bu kampanyadan tüm Paracard'ları ile yararlanabilmektedir.
    Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.
    Kampanya kart bazındadır. İndirim kazanımı aylık en fazla 30 TL'dir.
    Aynı gün aynı işyerinde gerçekleşen ilk 35 TL altı olan küsuratlı alışveriş işleme alınmaktadır.
    Kampanyaya bonus kullanımları ve ATM'den yapılan nakit çekim işlemleri dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candyy -- 2 Temmuz 2013; 15:17:37 >

• Ben gönderdim. Katılım alındı şeklinde mesaj geldi.
  • Konunun pek yeri değil ama konu açıpta sorulacak bir yer yok.

Garanti GSBonus kartımda 34 TL bonus var. (Süreli değil. Alışverişlerden ve ek kart kampanyasından gelen bonuslar.)
    Online işlemlerden de bu bilgiyi teyit ettim 34 küsür TL görünüyor sorun yok.
    Gel gelelim alışveriş esnasında 10 küsür TL görünüyor.
    Başına gelmiş, bi fikri olan var mı ?
    Kullandığım kart ek kart. Ana karttan benim kartıma ödül aktarımı yapmıştım o yüzden olabilir diyorum ama ne alaka ki ?

Aynısı akrabamada oldu. Geçen 18 TL bonusu var diye bir şey alacaktı ama alışveriş esnasında 4 küsür TL göründü. O bonusu karttan çektiler akşam online işlemlerden baktık bonusun tamamı gitmiş. İşlemlerde -18,xx TL işlem görünüyor ve bu bonus miktarı. Yani özetle 18 TL'lik bonus olması gerekirken 4 TL göründü, alışverişte 4 TL bonus ödendi ama 18 TL kullanıldı diyor.
    Müşteri hizmetlerine sorduk onlarda şu an yardımcı olamıyorum sonra arayın falan dedi. Klasik Garanti.

Biraz uzun oldu ama bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Aynı sorun bende de var. İnternet şubesinden baktığımda kartta 49 küsur TL bonus görünüyor. Ama marketten bir şey alacağım zaman 9 TL'lik bonus görünüyor.

Bu arada KURUSYOK yazarak 3340'a gönderdim ama bana mesaj gelmedi. Mesaj ne zaman geliyor acaba?
  • Yalnız olmadığıma sevindim ama kullanamadığım bonusa yanıyorum şu an. Bi ayakkabı alacağım mesela bonusumla ödemek istiyorum, daha cazip geliyor. Ama bonusları kullanamadığım için alamıyorum.
  • Bu bonusları, bonusla ödemeye yapabileceğiniz hb gibi alışveriş sitelerinde harcayabilirsiniz. Ben şahsen öyle yapacağım.
  • Normal pos makinesinde görünmüyorsa internettede görünmemesi gerekmez mi ? Hızlıal'da da bonus ile alışveriş yapılabiliyor. Parçalı ödeme sistemide vardı.
    Gerçi ayakkabı alacağım için yine yaramıyor. Gram altın falan alıp bozdurmam lazım. Kafadan 10 TL zarar ederim. Yatacak yerin yok Garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Şubat 2012; 13:45:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Normal pos makinesinde görünmüyorsa internettede görünmemesi gerekmez mi ? Hızlıal'da da bonus ile alışveriş yapılabiliyor. Parçalı ödeme sistemide vardı.
    Gerçi ayakkabı alacağım için yine yaramıyor. Gram altın falan alıp bozdurmam lazım. Kafadan 10 TL zarar ederim. Yatacak yerin yok Garanti.

konuyu açan arkadaştan ve takipçilerden özür dileyerek cevap vereyim.

ben de aynı sorunu yaşamıştım geçen hafta. Belki işe yarar diye bankamatikte bir işlem yaptım ve bonuslar pos makinesinde görünür hale geldi.
  • Universite kartlarinda gecerli degilmis. MH soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Normal pos makinesinde görünmüyorsa internettede görünmemesi gerekmez mi ? Hızlıal'da da bonus ile alışveriş yapılabiliyor. Parçalı ödeme sistemide vardı.

konuyu açan arkadaştan ve takipçilerden özür dileyerek cevap vereyim.

ben de aynı sorunu yaşamıştım geçen hafta. Belki işe yarar diye bankamatikte bir işlem yaptım ve bonuslar pos makinesinde görünür hale geldi.

Benimde adetim değildir başka konuya ilgisiz mesaj atmak ama soracak yer yok. Konu dışına açacak halimizde yok. Sıcak fırsatlara zaten açmayız. Bir tek bu yol kalıyor.

Bankamatikte nasıl bir işlem yaptın ? Dün kartı takarak başkasının kartının borcunu ödemiştim. Nakit çekim yapmayı denerim yarın. Sonrasında belki olur.

• Aynısını ben de yaşadım hem axess hem bonus'da.Şöyleki,42 tl olan bonusum 17 olarak gözüküyordu.İnternet bankacılğımda,42 olduğunu söyledim.Bu sefer puan sorgusu yaptıktan sonra puan kullanarak çekim yaptı oldu.Sanırım burada POS'a kart için güncelleme düşyor.
  • Nasıl yöntemler bulmuşsunuz yahu. Bonusları heba edeceğim sayenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasyonelsayı

Aynı sorun bende de var. İnternet şubesinden baktığımda kartta 49 küsur TL bonus görünüyor. Ama marketten bir şey alacağım zaman 9 TL'lik bonus görünüyor.

Bu arada KURUSYOK yazarak 3340'a gönderdim ama bana mesaj gelmedi. Mesaj ne zaman geliyor acaba?

Kampanya bonusları kartta olduğu halde görünmüyor. Satıcıdan pos cihazında bonus sorgulama kısmından sorgulama isteyin. Sonrasında görünüyor. Yada öncesinde bir alım işlemi yapmak gerekiyor. Bende çoğu zaman olduğu için alıştık artık.
  • quote:

Nasıl yöntemler bulmuşsunuz yahu. Bonusları heba edeceğim sayenize.

Alında bulmak değil tam olarak,DIA'da alışveriş yaparken kasiyerin yaptığı işlemden farkettim
  • Kısaca önce ne kadar var diye sorgulattırıyoruz ve bonusun tamamını görebiliyor. Sonra kullanmasını istiyoruz. Doğru mu ?
  • quote:

Kısaca önce ne kadar var diye sorgulattırıyoruz ve bonusun tamamını görebiliyor. Sonra kullanmasını istiyoruz. Doğru mu ?

Aynen öyle
  • Tamamdır. Umarım kullanabilirim bu sefer. Teşekkürler.
  • puanlar pos'ta gözükmese bile siz kasadaki elemana puanla almasını söyleyin ve internette ne kadar puan gözüküyorsa o kadarlık kısmı puandan çeksin, kalanını karttan.
    bana da arada oluyor böyle, yukarıda dediğimi yapıyorlar ve sorunsuz bonusları kullanıyorsunuz...

bu arada geçen aylarda (2011) bu kampanyadan yararlananlar yine sms gönderecek mi?
    yoksa önceden zaten bu kampanyaya katılmış olanlar aynen devam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 9 Şubat 2012; 15:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

puanlar pos'ta gözükmese bile siz kasadaki elemana puanla almasını söyleyin ve internette ne kadar puan gözüküyorsa o kadarlık kısmı puandan çeksin, kalanını karttan.
    bana da arada oluyor böyle, yukarıda dediğimi yapıyorlar ve sorunsuz bonusları kullanıyorsunuz...

bu arada geçen aylarda (2011) bu kampanyadan yararlananlar yine sms gönderecek mi?

Görünmeyen bonusu nasıl çekecek o zaman ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

puanlar pos'ta gözükmese bile siz kasadaki elemana puanla almasını söyleyin ve internette ne kadar puan gözüküyorsa o kadarlık kısmı puandan çeksin, kalanını karttan.

Görünmeyen bonusu nasıl çekecek o zaman ?

kasadaki bonusla ödeme kısmında direkt rakamı giriyor.
    görünmesine gerek yok.
    bonusunuz varsa çekim işlemi gerçekleşiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.