Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nexcana

alışveriş yaptıktan sonra bonusflaş uygulamasının kampanya takip bölümünde kuruş yoka girip kontrol edebilirsin.

Toplam ne kadar kazandığımıza bakabiliyor muyuz? Dediğiniz yerde sadece bugün yaptığım alışveriş gösterilmiş ve tebrikler kazandınız denilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim çalışanları garanti bankasından maaş alıyor, kasalardaki posların geneli garanti bankası ama nedense poslarda ilk çekilecek banka olarak akbank tanımlı. Kasiyere garanti posundan çeker misin? demek zorunda kalıyorum. Düne kadar ilk banka garanti olan pos cihazının da ilk bankası olarak akbankı tanımlamışlar. Gitti bizim 99kuruş. Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zraporu -- 17 Ekim 2016; 18:58:59 >
  • zraporu kullanıcısına yanıt
    Evet sadece bugün son yapılan alışveriş gösteriliyor. Toplam bakabileceğin bir yer yok maalesef. Kendin hesap hareketlerinden hesaplayabilirsin. Aylık 10 liradan fazla iade etmiyor zaten.
  • quote:

Evet sadece bugün son yapılan alışveriş gösteriliyor. Toplam bakabileceğin bir yer yok maalesef. Kendin hesap hareketlerinden hesaplayabilirsin. Aylık 10 liradan fazla iade etmiyor zaten.

Bazen bimin posu akbanktan çekiyor. Ondan 10tlye tamamlayıp tamamlayamadığımı hesaplayamıyorum. İki ayrı kart var. 7-8 de kalıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Bazen bimin posu akbanktan çekiyor. Ondan 10tlye tamamlayıp tamamlayamadığımı hesaplayamıyorum. İki ayrı kart var. 7-8 de kalıyor bazen.

mağazalarda 2 kasa varsa.. 1 i mutlaka garanti tanımlı benim şehirde

full garanti geçsemde ay sonunda yaklaşık 18 aydır her ay haklı müşteriye mesaj yazdım

yazılım hatası var.. çok ilginç şekilde eksik yatıyor tutarlar

8*5,95 geçmişsen o ay.. ornek 84 kuruş eksik yatıyor manasız sekilde..

sonra bonus olarak yatırıyorlar

kucuk ama komik bir hata

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    örneğin bazı puanlar sadece akaryakıtta kullanılıyor. bu durumda puanlar farklı haznelerde birikiyor. farklı yerlerde geçen puan tipleri olabilir. belki de puanlar yanlışlıkla ayrı ayrı haznelere aktarıldı. bu işi ancak mh çözer.
  • Konuyu hortlatayım. kampanya 1 ay sonra bitiyormuş.

Degerli Musterimiz, katilmis oldugunuz Kuruslari Odemeyin kampanyamiz 31 Aralik 2017 tarihi itibariyle sonlanacaktir. Aralik ayinda kazanacaginiz kuruslarin iadesini Ocak 2018'de kart hareketlerinizden takip edebilirsiniz. B016
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

Konuyu hortlatayım. kampanya 1 ay sonra bitiyormuş.

Degerli Musterimiz, katilmis oldugunuz Kuruslari Odemeyin kampanyamiz 31 Aralik 2017 tarihi itibariyle sonlanacaktir. Aralik ayinda kazanacaginiz kuruslarin iadesini Ocak 2018'de kart hareketlerinizden takip edebilirsiniz. B016

Ayni mesaj bana da geldi...garanti bavulları ufak ufak topluyor galiba..ben de ufak ufak kapattırmaya başladım kartları..20 30 tl bonus teklif ediyorlar sadece...iptal de kararliyim deyip kapatıyorum...diğer bankalar daha iyi bu aralar

• Her ay 10 tl burdan kazaniyordum kotu oldu bu ya

• Mesaj banada geldi. Garanti teker teker muslukları kapatıyor. Işler kötü galiba, yada müşteriye doydu. Yakında ykb gibi burnundan kıl aldırmaz, yıllık kul. Ucretlerinide geri vermez.

• 12 lira gözüküyordu 4 lira geri yatmış? Birde bu sene sonlanacakmış. Garanti iyice cimrileşti. Zaten az bonus veriyordu kampanyalarıda bitiriyorlar. Hesap açtığıma pişman oldum. Axess resmen chip-para dağıtıyor, bunlar kampanya bitirme derdinde.
  • bitmesi kötü oldu.

Bu iadeler ve alışverişte kullanılan bonuslar acaba yıl sonunda sıfırlanacak mı ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Yeni kampanya yapmislar simdi. Bonusflash tan bakabiliyorsunuz. Ben 2 aydir kampanyayi kullaniyorum, her ay 10tl bonus veriyor sadece ama kazanmasi kolay. Her ay icin 50tl alti toplamda 350tl alisverise 10tl bonus veriyor.

Ustune birde harcama bonusu var. Sizin harcamaniza gore bir hedef veriyor, tuttugunda 25tl bonus veriyor.

Bonusflash uygulamasindan bu 2 kampanyayi takip edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Yeni kampanya yapmislar simdi. Bonusflash tan bakabiliyorsunuz. Ben 2 aydir kampanyayi kullaniyorum, her ay 10tl bonus veriyor sadece ama kazanmasi kolay. Her ay icin 50tl alti toplamda 350tl alisverise 10tl bonus veriyor.

Ustune birde harcama bonusu var. Sizin harcamaniza gore bir hedef veriyor, tuttugunda 25tl bonus veriyor.

Bonusflash uygulamasindan bu 2 kampanyayi takip edebilirsiniz.

Evet gecen bakmıstım kampanyaya .Pek ılgımı cekmemıstı zira kullanım alıskanlığını kaybetmsıtım yanıma bıle almıyorum kartı
    Hem geç gördüm.bu ay sonunda bitiyor yenılerlerse eğer yine dusunurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 lirayı 500 yapmışlar.Bu Garanti çok cimri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.