Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paracarda aidat ücreti felan olmadığını sanıyordum.hangi masraftan söz ediyorsunuz anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

paracarda aidat ücreti felan olmadığını sanıyordum.hangi masraftan söz ediyorsunuz anlamıyorum

olmaz mı. hem hesap işletim ücreti hemde her ay 3 5 l,ira bişiler kesiyorlar. gerçi biz onlardan daha çok kestiğimiz için idare ediyoruz
  • kampanya devam mi?

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: clls

Devam...

tesekkur ederim, sartlarini bi inceleyim.

• Alışveriş inizi garanti pos cihazindan gecmesi gerekiyor, 5tl ile 34.99tl alışveriş leri kapsiyor ust limit ayda 10 tl iadeyi kapsiyor ilk ciktiginda her ay 50 tl iade veriyordu ozaman iyiydi 1 senede 600 tl iade gelmisti o parayla tatil yapmistim

• bilgi icin tesekkurler ustat @nihat11705

• Başka konusunu bulamadığımdan hortlatıyorum konuyu. Iade hesaba mı karta mı oluyor. Hiç iade alamıyorum. Ay sonunda falan toplamını mı iade edecekler.

• İade hesabadır. Garanti posundan geçen 5 lira üzeri kusuratlar toplanır 10 TL (10 dan fazla bile olsa 10 yatar altında ne kadarda o yatar)ye kadar hesabına iade olarak yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 25 Eylül 2016; 16:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaze80

Başka konusunu bulamadığımdan hortlatıyorum konuyu. Iade hesaba mı karta mı oluyor. Hiç iade alamıyorum. Ay sonunda falan toplamını mı iade edecekler.

başka konuya gerek yok hocam bu konunun ilk mesajında tüm bilgiler yer alıyor
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dikkat etmemişim.

• Bunun yüzünden bimdeki küçük suları eve taşıyorum. İlla 0.75 üzeri olacak. Hastalık oldu bende.

• Bazi marketler 3-5 bankanin gecerli oldugu ortak pos cihazi kullanmakta ondan gecersek kampanyayi gecerli kilarmi acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 26 Eylül 2016; 23:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Bazi marketler 3-5 bankanin gecerli oldugu ortak pos cihazi kullanmakta ondan gecersek kampanyayi gecerli kilarmi acaba ???

Slipte Garanti yazarsa olur

• paşalı kullanıcısına yanıt
    Yaziyor tesekkurler 95 kuruslari toplama vakti :-)

• katılım ücretli mi?
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    ucretsiz

• muratsol kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    alışveriş yaptıktan sonra bonusflaş uygulamasının kampanya takip bölümünde kuruş yoka girip kontrol edebilirsin.
  • money bonus vardı.. garantiden hesap açıp havale yapmam gerekti. hesap açtım . paracard da gönderelim mi dediler.. olur dedim.. bugün geldi.. paracard ın başka kayda deger bi avantajı var mı k?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.