Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achillus79

benim bildigim bimde tek post var .bu arada yanılmıyosam zaten garanti postu olması sartı kaldırıldı :)

tek pos var ama kasiyer hngisini seçerse ondan geçer. garanti posu şartının kalktığına emin misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

benim bildigim bimde tek post var .bu arada yanılmıyosam zaten garanti postu olması sartı kaldırıldı :)

tek pos var ama kasiyer hngisini seçerse ondan geçer. garanti posu şartının kalktığına emin misiniz

dediğiniz dogru garanti postundan geçmesi gerkiyomus

Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir.
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    aldığınız ödeme bilgisi fişinin altında garanti amblemi varsa kuruşları ödemeyin kampanyasına dahil oluyor.
  • GARANTI: Bankamiz Hesap Isletim Ucreti 07.01.2014 itibariyla tum vadesiz TL hesaplarda 58TL olacaktir. Muafiyet, vazgecme sartlari: garanti.com.tr ve Garanti Subeleri

Konu dışı olcak ama Buda neyin nesi ...Bugün gelen Mesaj ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Hesap isletim ücreti zaten vardı. Otomatik odeme talimatı verince almiyorlardi. Acaba bizden de mi alacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lcw den yapilan alisverislerin kuruslarini vermiyor. alan varmi lcwden

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr26

lcw den yapilan alisverislerin kuruslarini vermiyor. alan varmi lcwden

Garanti postan çekiyorlarsa oluyor. Ben bir çok kez aldım.

• kampanya bitti mi?
  • http://paracard.com.tr/paracard/neden-paracard/kuruslari-odemeyin

Aksi olmadığına göre devam ediyor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

kampanya bitti mi?

2 ocakta yatırmışlar devam ediyor
  • igaranti dahil mi bilen ?
  • ben bayadır garanti pos cihazları olan migroslardan alışveriş yapıyorum ama kuruşları ödemeyin çıok az geliyor. Neden kabul etmiyor olabilirler neyi yanlış yapıyorum beyler?
  • bende şimdi baktım.

bir kartıma 7 küsur, hanımın karta da 4 küsur yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

ben bayadır garanti pos cihazları olan migroslardan alışveriş yapıyorum ama kuruşları ödemeyin çıok az geliyor. Neden kabul etmiyor olabilirler neyi yanlış yapıyorum beyler?

şartları değiştirmişler, en son baktığımda 5 tl üstü alışverişlerde geçerliydi ve aylık verdigi maksimum para 10 tl idi.. Yani en kârlısı 10 kere 5.99 şeklinde alışveriş yapman gerekli.. bence uğraştığına değmez. Hele ki öğrenci hesabı olmasına rağmen temmuz ayında aldıkları 55-60 tl hesap işletim ücretinden sonra.. zaten içinde para da bırakmadım ocak ayında da çekmesinler diye, sadece kuruşları ödeme'den gelen 1.07 tl var onu da bir yerde harcayıp hesabımı kapattırmak için başvuracagım yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinthy

quote:

ben bayadır garanti pos cihazları olan migroslardan alışveriş yapıyorum ama kuruşları ödemeyin çıok az geliyor. Neden kabul etmiyor olabilirler neyi yanlış yapıyorum beyler?

şartları değiştirmişler, en son baktığımda 5 tl üstü alışverişlerde geçerliydi ve aylık verdigi maksimum para 10 tl idi.. Yani en kârlısı 10 kere 5.99 şeklinde alışveriş yapman gerekli.. bence uğraştığına değmez. Hele ki öğrenci hesabı olmasına rağmen temmuz ayında aldıkları 55-60 tl hesap işletim ücretinden sonra.. zaten içinde para da bırakmadım ocak ayında da çekmesinler diye, sadece kuruşları ödeme'den gelen 1.07 tl var onu da bir yerde harcayıp hesabımı kapattırmak için başvuracagım yakında.

vayy ben bayadır takip etmiyordum değişmiş şartları. Bu şekilde pek bi cazibesi kalmamış bu kapmanyanın kötü olmuş açıkçası. Demek ki bu yüzden gelmiyor artık kurusları ödemeyin bana veya çok çok az geliyor.

• quote:

quote:

hocam enpara'yı tavsiye ederim. Hesap ücrteti yok masraf yok cart yok curt yok. En azından şimdilik yok. Ve ileride de almayacaklarını söylüyorlar ama tabii %100 güvenmiyorum. her taraf finansbank atmsi dolu para çekme yatırma da kolay.

• quote:

quote:

quote:

hocam enpara'yı tavsiye ederim. Hesap ücrteti yok masraf yok cart yok curt yok. En azından şimdilik yok. Ve ileride de almayacaklarını söylüyorlar ama tabii %100 güvenmiyorum. her taraf finansbank atmsi dolu para çekme yatırma da kolay.

başvurmuştum enparaya %20 indirim oldugu zaman, 3-5 iş gününe gelecek kartınız dendi.. haftalar geçti aradım müşteri hizmetlerini hep, ha geldi ha gelecek yeni teslimat kaydı oluşturuldu vs. vs. vs..... sordum kuryeniz nerde gideyim ben alayım ondan illa eve gelmesine gerek yok dedim. ona da cevap veremediler.. ve tam gelmeyen 28. günde sinirlendim aradım, mh ye fırçayı bastım ve kart-hesap başvurumu da iptal ettirdim.. bir daha da başvurmam.. şu an öğrenci ama tam 1,5 yıl sonra doktor olacak bir müşretiyi kaybettiler kendileri bilir, ücretsiz olsa da hizmet sıfır o firmada. garanti kazıkçı olsa bile hizmeti daha iyi.

• Paracard ile neparayi karsilastirirsaniz bilemem a enparadan memnunummm
  • bilgi amaçlı hortlattım. son güttiğim 5 6 a101 için hepsi asya bank tan geçirdi. galiba bankanın durumundan dolayı böyler bi talimat almış olabiliriler. kiler halcilerden sonra a101 de artık granti posu kullanmıyor diyebiliriz
  • Aylık sınır olmasa varya dehşet

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.