Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmayın arkadaşlar daha yerlerine monte etmedim yerde duruyo şimdilik garibanlar.

ama şu bir gerçek ki beklediğimden çok başarılılar. boyutları ufak ama yaptıkları iş devasa
  • yerdeyken şöyle tanıdık bir cisimle yan yana fotoğrafları da olurdu ya cep telefonu falan ona göre yerleşim planlayacağım ben
  • burada bir takım resimler var umarım işine yarar

http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=DLS_222

• benim de aklıma geldiği üzere acaba studio ve monitor serisini karıştırsak çok büyük uyumsuzluk yaratır mı ? mesela studio 60 önler, cc-690 front ve adp-390'lar..
  • kesinlikle olur. Studio ile Monitor serisi arasında ses rengi farklı Studio serisi hi-end bir seri olup mid ile tiz sesleri monitor serisine göre çok daha detaylı
    Şöyle diyim Monitor serisi iyi Studio serisi iyinin iyisi Signature serisi de iyinin iyisinin iyisi P-Be sürücü farkını ortaya koyuyor.Sonuç olarak Studio serisi ile ADP-590 kullnılırsa çok daha iyi olur.
  • resimdede görüldüğü üzere çok net değil. cep tel. ile ancak bu kadar oluyor
    adp-390 ın altındaki emektar creative megaworks un sub'ı
     PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

burada da görüldüğü üzere ICY BOX 'ın kutusu
     PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

umarım bir fikir vermiştir. altyapı çalışması bitsin son halini resimlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

kesinlikle olur. Studio ile Monitor serisi arasında ses rengi farklı Studio serisi hi-end bir seri olup mid ile tiz sesleri monitor serisine göre çok daha detaylı
    Şöyle diyim Monitor serisi iyi Studio serisi iyinin iyisi Signature serisi de iyinin iyisinin iyisi P-Be sürücü farkını ortaya koyuyor.Sonuç olarak Studio serisi ile ADP-590 kullnılırsa çok daha iyi olur.

linkteki arkadaşta para bol gözüküyor da o niye adp-390 takmış ki o zaman

zaten benim de içime kurt düşer aynı modelden almazsam

• olabilirde ama en doğrusu ses renkliliği farklılığı yaşanmaması için kendi serisinden kullanmak
  • resim istedin, O kadar uğraştım resim koydum. bi yorum yapmamışsın. şimdi sen resim çok kötü dersin

quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

yerdeyken şöyle tanıdık bir cisimle yan yana fotoğrafları da olurdu ya cep telefonu falan ona göre yerleşim planlayacağım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

resim istedin, O kadar uğraştım resim koydum. bi yorum yapmamışsın. şimdi sen resim çok kötü dersin

quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

yerdeyken şöyle tanıdık bir cisimle yan yana fotoğrafları da olurdu ya cep telefonu falan ona göre yerleşim planlayacağım ben

Yok estağfurullah sn. Aliyılmaz, haklısınız boş anıma denk geldi. Teşekkürler resimler için. Benim aklım yazıda kaldı.

• yazı için bol zaman lazım. o da şimdilik bende yok
  • acelesi yok, ne zaman müsait olursanız. Geç olsun güzel olsun.
  • Paradigm Monitor 9 ve Monitor 11 özel lansman fiyatı ile + world kart 5 taksit fırsatı !!!

Paradigm Monitor 9 v.6 = 1258usd / çift - Made in Canada

Paradigm Monitor 11 v.6 = 1798usd / çift - Made in Canada

hoparlör özelliklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz

http://www.srcelektronik.com/
  • sadece monitor 9-11 serisinde mi var bu kampanya?
  • evet sadece monitor 9 ve 11 e özel bir kampanya
  • Selam.
    Paradigm monitor 9 serisi ile Harman Kardon AVR 355 in sinema uyumu nasıl olur? Daha önce dinleme imkanı bulan var mı?

Bir de Sayın hometheatre, satışlarınızda USD kuru olarak nerenin kurunu alıyorsunuz? Mesela TCMB nin mi, Yapı Kredini mi?

Teşekkürler.
  • Şu anda ev sinema demolarımızı Harman Kardon ile yapıyoruz .Uyumları çok iyi .AVR 355 güzel seçim olacaktır.Bunun dışında Marantz , Onkyo birliktelikleri de çok iyi.Y.dışında da Pioneer ,Yamaha ve Denon ile de kullanıyorlar
    Kur olarak Garanti bankası satış kurları geçerlidir .www.paragaranti.com adresinden bakabilirsiniz
  • Kur diye bişi yok, USD doları olarak ödeme yapıyorsun.

Yani dolarını ister TCMB den istersen YK den al o senin bileceğin iş malesef
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.