benim de aklıma geldiği üzere acaba studio ve monitor serisini karıştırsak çok büyük uyumsuzluk yaratır mı ? mesela studio 60 önler, cc-690 front ve adp-390'lar..
kesinlikle olur. Studio ile Monitor serisi arasında ses rengi farklı Studio serisi hi-end bir seri olup mid ile tiz sesleri monitor serisine göre çok daha detaylı Şöyle diyim Monitor serisi iyi Studio serisi iyinin iyisi Signature serisi de iyinin iyisinin iyisi P-Be sürücü farkını ortaya koyuyor.Sonuç olarak Studio serisi ile ADP-590 kullnılırsa çok daha iyi olur.
resimdede görüldüğü üzere çok net değil. cep tel. ile ancak bu kadar oluyor adp-390 ın altındaki emektar creative megaworks un sub'ı
burada da görüldüğü üzere ICY BOX 'ın kutusu
umarım bir fikir vermiştir. altyapı çalışması bitsin son halini resimlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: hometheatre
kesinlikle olur. Studio ile Monitor serisi arasında ses rengi farklı Studio serisi hi-end bir seri olup mid ile tiz sesleri monitor serisine göre çok daha detaylı Şöyle diyim Monitor serisi iyi Studio serisi iyinin iyisi Signature serisi de iyinin iyisinin iyisi P-Be sürücü farkını ortaya koyuyor.Sonuç olarak Studio serisi ile ADP-590 kullnılırsa çok daha iyi olur.
linkteki arkadaşta para bol gözüküyor da o niye adp-390 takmış ki o zaman
zaten benim de içime kurt düşer aynı modelden almazsam
olabilirde ama en doğrusu ses renkliliği farklılığı yaşanmaması için kendi serisinden kullanmak
resim istedin, O kadar uğraştım resim koydum. bi yorum yapmamışsın. şimdi sen resim çok kötü dersin
quote:
Orijinalden alıntı: darthnihilus
yerdeyken şöyle tanıdık bir cisimle yan yana fotoğrafları da olurdu ya cep telefonu falan ona göre yerleşim planlayacağım ben
quote:
Orijinalden alıntı: aliyilmaz
resim istedin, O kadar uğraştım resim koydum. bi yorum yapmamışsın. şimdi sen resim çok kötü dersin
quote:
Orijinalden alıntı: darthnihilus
yerdeyken şöyle tanıdık bir cisimle yan yana fotoğrafları da olurdu ya cep telefonu falan ona göre yerleşim planlayacağım ben
Yok estağfurullah sn. Aliyılmaz, haklısınız boş anıma denk geldi. Teşekkürler resimler için. Benim aklım yazıda kaldı.
yazı için bol zaman lazım. o da şimdilik bende yok
acelesi yok, ne zaman müsait olursanız. Geç olsun güzel olsun.
Paradigm Monitor 9 ve Monitor 11 özel lansman fiyatı ile + world kart 5 taksit fırsatı !!!
Paradigm Monitor 9 v.6 = 1258usd / çift - Made in Canada
Paradigm Monitor 11 v.6 = 1798usd / çift - Made in Canada
hoparlör özelliklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz
Selam. Paradigm monitor 9 serisi ile Harman Kardon AVR 355 in sinema uyumu nasıl olur? Daha önce dinleme imkanı bulan var mı?
Bir de Sayın hometheatre, satışlarınızda USD kuru olarak nerenin kurunu alıyorsunuz? Mesela TCMB nin mi, Yapı Kredini mi?
Teşekkürler.
Şu anda ev sinema demolarımızı Harman Kardon ile yapıyoruz .Uyumları çok iyi .AVR 355 güzel seçim olacaktır.Bunun dışında Marantz , Onkyo birliktelikleri de çok iyi.Y.dışında da Pioneer ,Yamaha ve Denon ile de kullanıyorlar Kur olarak Garanti bankası satış kurları geçerlidir .www.paragaranti.com adresinden bakabilirsiniz
Kur diye bişi yok, USD doları olarak ödeme yapıyorsun.
Yani dolarını ister TCMB den istersen YK den al o senin bileceğin iş malesef