Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozaman 876 olabilir güzel ve güçlü bir amfidir
  • 24p vardır herhalde değil mi?
  • bu konu hakkında speclerinde birşey belirtmemişler
  • Sertaç Bey, Studio 100 ve 60'lar arasında sadece güç farkı vardır değil mi? Sonuçta kullanılan malzemeler falan aynı kalitede bir fark olmaz?
  • aynı sadece güç ve kullanıla sürücülerin çapları farklı.Bunun dışında Mid sürücüleri Studio 60 da mid-bass iken Studio 100 de mid şeklinde
  • ne gibi bir fark yaratır mid ve bassların ayrı olması ya da aynı olması?
  • Sayın homethatear paradigma ürülerini o kadar çok övüyorsunizki almamak elde değil peki bir memnuniyetsizlik olursa iade gibi bir durum söz konusumudur acaba?
  • sn darthnihilus

alacağınız detaylarda fark eder birisi 2.5 yollu diğeride 3 yollu oluyor.

sn sefalenk

Genel olarak konuşursak bu konuda iki tarafında haklı noktları var .Müşteri diyor memnun kalmadım değiştirebilirmiyim.Satıcı diyor bu ürün açıldı bunu birdaha müşteriye satmam çok zor.Belli zaman sonra bu satıcı açısından büyük bir mali yük oluşturacaktır.Sonuçta ucuz ürünler değil. Bundan dolayı iade almayan firmalar var.Sonuç olarak bizim içinde aynı şey geçerli olacağı için geri almamız söz konusu değil.Bizim övmemizin arkasında güçlü destekleyici durumlar var.Bize gelen müşterilerin durumları + ürünleri hiç dinlemeden almış müşterilerimizin durumu + y.dışı forum siteleri ... gibi.Biz ürüne güveniyoruz.Sizi de memnun edeceğinede inanıyoruz.İnandıklarımızında her zaman arkasındayız.Eğer bu ürüne inanmasaydık emin olun bu ürünü Türkiyeye getirtmezdik.Üretim yeri Kanada olmasına rağmen muadillerine göre fiyatlarınında daha düşük oluşu Paradigm a büyük bir puan kazandırıyor ve mantıklı bir tercih haline getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 21 Ağustos 2009; 10:01:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Forumdan arkadaşımız Sn. nomadmaster

Paradigm Cinema 110CT modelini alarak aramıza katılmıştır .

İyi günlerde kullanması dileği ile

teşekkürler sertaç, teşekkürler sn. aliyilmaz.

Çok eğlenceli ve bilgilendirici bir alışveriş oldu gerçekten. sabahın köründe gittiğim dükkandan neredeyse öğleden sonra çıktım :) . Meğer meslektaşmışız sertaç bey ile. uzun süren dinleti ve sohbetten sonra bütçem dahilinde monitor 7 + atom + cc190 ın sub sız beni kesmeyeceğine karar verip cinema serisine yöneldim. 90ct bile yeterli geldi ki dinleti yaptığımız odanın büyüklüğü benim kullanım alanımdan daha büyüktü bende garantiye alıp 110 unu aldım :) ls-20 ve ls-30 standlarıda ekledik tam oldu. sertaç bey den ayrıldıktan sonra yazlığa oradan da daha yeni istanbula gelebildim. kurmayı düşünmüyorudum henüz anfi elimde olmadığı için ve aralığa kadar askerde olduğum için ama dayanamadım kurdum, yapım kalitesi oldukça başarılı, standlar çok şık ve dengeli. sistemi kabosuz olarak kurdum tepelerine poşetlerini geçirip bıraktım :). iznim bitene kadar zamanım olursa fotoğraflarını çekip eklemeye çalışacağım. ama gene de bu işin sonu ilerde önlere monitor serisi bi çift aldırır bana şimdiki önlerde 7.1 e kayar :). şimdi sırada onkyo 607 nin elime sağ salim ulaşması var. hadi bakalım hayırlısı :) sertaç bey e ayırdığı zaman, güler yüzü ve gerçek hi-fi sevgisi için teşekkür ederim tekrar. ileride sistemi deneme şansım olduğu zaman gerek detaylı fotoğraflar gerekse detaylı bir incelemeyi bu başlık altına eklemek niyetindeyim.

• rica ederim nedemek

tekrar güle güle kullan

hayırlı teskereler
  • tekrardan hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. güle güle kullanmanı dilerim. sertaçın iyi niyetini anlamak için tanımak ve görmek lazım

ayrıca hayırlı teskereler dilerim. inşallah hayırlısı ile vatani görevini tamamlayıp dönersin

quote:

Orijinalden alıntı: nomadmaster

quote:

Forumdan arkadaşımız Sn. nomadmaster

Paradigm Cinema 110CT modelini alarak aramıza katılmıştır .

İyi günlerde kullanması dileği ile

teşekkürler sertaç, teşekkürler sn. aliyilmaz.

Çok eğlenceli ve bilgilendirici bir alışveriş oldu gerçekten. sabahın köründe gittiğim dükkandan neredeyse öğleden sonra çıktım :) . Meğer meslektaşmışız sertaç bey ile. uzun süren dinleti ve sohbetten sonra bütçem dahilinde monitor 7 + atom + cc190 ın sub sız beni kesmeyeceğine karar verip cinema serisine yöneldim. 90ct bile yeterli geldi ki dinleti yaptığımız odanın büyüklüğü benim kullanım alanımdan daha büyüktü bende garantiye alıp 110 unu aldım :) ls-20 ve ls-30 standlarıda ekledik tam oldu. sertaç bey den ayrıldıktan sonra yazlığa oradan da daha yeni istanbula gelebildim. kurmayı düşünmüyorudum henüz anfi elimde olmadığı için ve aralığa kadar askerde olduğum için ama dayanamadım kurdum, yapım kalitesi oldukça başarılı, standlar çok şık ve dengeli. sistemi kabosuz olarak kurdum tepelerine poşetlerini geçirip bıraktım :). iznim bitene kadar zamanım olursa fotoğraflarını çekip eklemeye çalışacağım. ama gene de bu işin sonu ilerde önlere monitor serisi bi çift aldırır bana şimdiki önlerde 7.1 e kayar :). şimdi sırada onkyo 607 nin elime sağ salim ulaşması var. hadi bakalım hayırlısı :) sertaç bey e ayırdığı zaman, güler yüzü ve gerçek hi-fi sevgisi için teşekkür ederim tekrar. ileride sistemi deneme şansım olduğu zaman gerek detaylı fotoğraflar gerekse detaylı bir incelemeyi bu başlık altına eklemek niyetindeyim.

• daha öncede bu setin başka resimlerini koymuştum bunlarda değişik açılardan çekilmiş fotoları.Burada kullanılan Signature serisi v.1

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 24 Ağustos 2009; 17:27:31 >

• yöşşş'ünüz sayın seyirciler.
  • surround neredeyse tavana değecek. çok yukarıda olmamış mı acaba?
  • yok değil .Koltuk pozisyonuna göre normal.
  • bence şöyle bir sistemde dts master audio'lu bir blu-ray seyretmek herhangi bir sinemadan alınan zevkten çok daha fazla keyif verecektir. Zaten beğenmiyorum türkiyedeki sinemaları. gerek ses gerekse görüntü olarak iç açıcı değiller.
  • Orijinalden alıntı: Elendil

Sn.hometheatre;

Bir Önceki sayfadaki resimlerin bir ev olduğundan eminmisiniz?

Çünki duvarda afiş felen var sinema gibi de

Diğer arkadaşlar sizler ne dersiniz?
  • ayıptır ya şöyle resimler koymayın olan var olmayan var
    quote:

daha öncede bu setin başka resimlerini koymuştum bunlarda değişik açılardan çekilmiş fotoları.Burada kullanılan Signature serisi v.1

ev olma ihtimali çok yüksek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eresgü -- 25 Ağustos 2009; 20:29:29 >

• Bu bir ev
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.