taksit yapıyor mu buna? |
Paraf e-ticaret 75 TL paraf para (4-17 ocak) (2. sayfa)
-
-
parafgünüm de olur mu hocam acaba, yine de ekledim onu da bakalım.
300ü geçebilmek için temmuz vergisini de ödedim
2012 corsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Ocak 2022; 2:3:51 > -
internetten market alışverişi ile de, market kampanyası ile combo olabilir hem de,
ama deneyen var mı?
-
Hocam ben denemedim ama olduğunu yazan arkadaslar var. -
Taksit oldu mu hocam?
-
Taksit olmadı tek cekti
-
Dün hem yılbaşı kampanyasindan hemde bundan puan verdi
-
Ortak cevap vereyim taksit denemedim arkadaşlar katılmadım taksit kampanyasına -
Teşekkürler -
e-devlet üzerinden ödedim. e-ticaret ten 25 puan verdi.sonrasında sms ile faizsiz masrafsız 3 e bölme teklifi geldi ama sizin belirttiğiniz yılbaşı kampanyasına dahil olmadı. gib üzerinden yada farklı bir yerden mi gerçekleştirdiniz? -
tşkler bilgi için çalıştı
-
Hocam ödeme yaptığınız kanalı belirtirseniz seviniriz. Normal şartlarda yılbaşı ile birleşmemesi lazım ama acaba e pttavm den mi ödeme yaptınız?
-
O kötü oldu. Keşke her 300 yerine toplam deseydi kampanyada.
@muratadiguzel GIB üzerinden yılbaşı kampanyasına dahil olması çok zor. Ancak ilk günler açık vs. vardır kapatılmıştır şu an olacağını hiç sanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 5 Ocak 2022; 10:50:36 > -
Trafik sigortası yaptım 880 TL ve 25 TL paraf para verdi, Kampanya toplam tutar üzerinden (600 veya 900) ödeme yapılsa dahi yine 25 veriyor. -
BİM PARA’ya yükleme yaptım, iki kampanya da dahil oldu -
bim parayı nasıl nerde yüklüyoruz ?
-
“BİM PARA” uygulamasını telefonunuza kurun, sonra ona TL yükleyin -
gib üzerinden geçmiş trafik cezamı ödedim ancak paraf gelmedi maalesef. deneyecek arkadaşlar dikkate alsınlar
-
Alternatif yollardan fatura ödemesi yapsak sayar mı deneyen oldu mu -
Fast paydan su faturası ödedim 25 tl verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X