Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya kapsamında hesabına parafly parapuan yatan oldu mu acaba?
  • avantajikte paramıgeriverde n11 ile olan anlaşmalarına son vermişler

başka bi site var mı bildiğiniz?
  • emembi E kullanıcısına yanıt
    ben 1 hafta önce yaptım alışverişlerimi inşallah bir yamuk yapmazlar

Benim durumumda olan bir sürü arkadaş varır muhtemelen konuyu takip edelim derim.
  • Ben ayin 10 unda 1300 tl lik işlem yaptım. Aslında 1355 tl idi 55 tl n11 indirimini kullandım. Aynı zamanda parafgünümdü. Parafly ile yaptığım işlemde 111 tl + 20tl + 6,5 tl puan ertesi gün yüklendi ve dönem içi işlemlerde görünüyor. Avans puanım vardı o kapanmış 80 puanda artıya geçmişim.

ayrıca avantajixten işlem yapmıştım 21 tl o da beklemede görünüyor. Bakalım yüklenecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerkurt -- 13 Temmuz 2014; 0:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

kampanya kapsamında hesabına parafly parapuan yatan oldu mu acaba?

Parafly parafparalar alışverişi yapar yapmaz yattığından, alışveriş yapıpta puanı yatmayan yoktur herhalde, genelde sms ile puana dair bilgilendirme gelir, gelmezse de dönem içi hareketlere ertesi iş günü yansıdığında puanı kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emembi

avantajikte paramıgeriverde n11 ile olan anlaşmalarına son vermişler

Evet bende farkettim Allahtan BERUBY devam ediyor (%1,90)
  • pepsi kodu girerek 11 tl inidirim alayım dedim.
    ne kadar kod girsem hepsine hatalı dedi
    var mı bu konuda bilgisi olan?
  • emembi E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.. Umarım bunu da patlatmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

berubye güvenmeyin.

n11 cashback politikasında belli bir kotası vardı son zamanlarda bu kota ya çok çabuk doluyor ya da kotayı düşürdüler. kota doldugunda tüm cashback sitelerinde geri ödeme durdurulur.

beruby denen gereksiz sitede ise geri ödeme durdurulmuş olmasına ragmen hala komisyon oranına yer verebiliyor ki daha önce avantajix komisyon vermeyi durdurdugunda beruby kullandım komisyonlar yansımayınca destek ekibine yazdım ekran görüntüsünü almama ragmen beni şuçlayıp para iadesinin olmadıgı gerekçesiyle komisyonu ödeyemeyeceklerini yazdılar.

beruby ve avantajixi kullanan bir olarak avantajixten şaşmayın derin. alışverişiniz yapınca 10 dk geçmeden işlemlerimde alışveriş ve komisyon oranı görünmektedir.

• ByLabTek kullanıcısına yanıt
    Bilgi için saol. Alışveriş yapmadan önce n11 geçerlimi diye mail atarız olumlu dönerlerse yaparız elimizde kanıt olur böylece..

• n11 111 tl parafpara kazanmak için kampanyaya katılmak için sms falan atmak gerekiyor mu? yok sa direkt harcama yapsak yeter mi?
  • klavye_414 kullanıcısına yanıt
    sms atmaya gerek yok.
  • ahmet macit kullanıcısına yanıt
    Eyallah kardesim sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

berubye güvenmeyin.

n11 cashback politikasında belli bir kotası vardı son zamanlarda bu kota ya çok çabuk doluyor ya da kotayı düşürdüler. kota doldugunda tüm cashback sitelerinde geri ödeme durdurulur.

beruby denen gereksiz sitede ise geri ödeme durdurulmuş olmasına ragmen hala komisyon oranına yer verebiliyor ki daha önce avantajix komisyon vermeyi durdurdugunda beruby kullandım komisyonlar yansımayınca destek ekibine yazdım ekran görüntüsünü almama ragmen beni şuçlayıp para iadesinin olmadıgı gerekçesiyle komisyonu ödeyemeyeceklerini yazdılar.

beruby ve avantajixi kullanan bir olarak avantajixten şaşmayın derin. alışverişiniz yapınca 10 dk geçmeden işlemlerimde alışveriş ve komisyon oranı görünmektedir.

Arkadaş haklı. Berubydan işlem yapmıştım ben de. Mutfak alışverişlerine %3 komsiyon yazmasına rağmen alışverişimi başka kategoriden saymışlar o yüzden %75den hesaplanmış. Sonra da hepsiburada öyle saymış yapacak bir şeyimi yok diyorlar. Yahu diyorum o zaman sitendeki yazıyı değiştir hala bizim hatamız değil hepsiburada öyle dediyse öyledir diyor dangozlar. Ulan madem öyle diyor sen sitene öyle yazarak yalan beyanda bulunuyorsun.
    İşin daha da kötüsü o verdikleri 4 tllik komisyonun 2 lirasını da kestiler niyeyse. Sözde kesinti yoktu. Paramı da çekmedim ne haliniz varsa görün dedim.
    Avantajix ona nazaran daha sağlam.

• N11 den 2 adet TLF alıncak TLF lar 635 tl civarı...(55 tl çekler düştükten sonra 635 tl...)
    70 tl paraf puanı var.140 tl paraf puan yapar 2 karta...
    Puan kadar indirim yapabilcek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Referansı olan arkadaşlar tercihtir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

n11 111 tl parafpara kazanmak için kampanyaya katılmak için sms falan atmak gerekiyor mu? yok sa direkt harcama yapsak yeter mi?

İlla bir SMS atmak istiyorsan Paraf günüm SMS i at 20 tlsi var...
    Paraf günüm ayrıntılarını sitesinden okusun öğrenirsin artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 14 Temmuz 2014; 12:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

n11 111 tl parafpara kazanmak için kampanyaya katılmak için sms falan atmak gerekiyor mu? yok sa direkt harcama yapsak yeter mi?

İlla bir SMS atmak istiyorsan Paraf günüm SMS i at 20 tlsi var...
    Paraf günüm ayrıntılarını sitesinden okusun öğrenirsin artık...

Evet dediğnizi de yaptım teşekkürler. Ancak dun yaptıgım alışverişten sonra sms geldı 83 tl paraf para kazandınız diye. Hala yatmadı neden acaba?

• klavye_414 kullanıcısına yanıt
    Sorun HALKBANK kartı olması :)
    Bizim ilk kart alımında 400 harca 100 iade ler 2 ay sonra yatmıştı :)
    Sayısız itiraz sonucu.
    Kart alımı zaten hiç anlatmayım.

Yarın yatmazsa ararsın müşteri hizmetlerini.
    Ertesi gün yatırırlar.
    Biraz dürterek çalışıyor banka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 15 Temmuz 2014; 11:06:31 >
  • Arkadaşlar, tek çekim 3D ile ödeme yaptım biraz önce. Paraf posundan çekilmeme ihtimali var mı sizce? Mesaj gelmedi henüz.
  • Arkadaşlar mobil alışverişlerde de puan veriyor mu, deneyen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.