Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mh bana var dedi, ilginç olanı biri yok diğeri var dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franchase

Arkadaşlar, tek çekim 3D ile ödeme yaptım biraz önce. Paraf posundan çekilmeme ihtimali var mı sizce? Mesaj gelmedi henüz.

işini garantiye almak için keşke iki taksit filan yapsaydında sen yine hepsini yatırsaydın.
    Ben bikere farklı bir siteden birazda deneme amaçlı 3d siz, yaptım tek çekim, parafpara gelmemişti.
    Bana bu kampanya ile ilgili yaptığım alışverişte msj 5 dk içinde geldi, bilmem kaç puan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 15 Temmuz 2014; 11:00:28 >
  • quote:

Arkadaşlar, tek çekim 3D ile ödeme yaptım biraz önce. Paraf posundan çekilmeme ihtimali var mı sizce? Mesaj gelmedi henüz.

Altın değilse Paraf posundan çekilmiştir mesaj gelir birazdan sıkıntı yapma dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 15 Temmuz 2014; 11:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emembi

pepsi kodu girerek 11 tl inidirim alayım dedim.
    ne kadar kod girsem hepsine hatalı dedi
    var mı bu konuda bilgisi olan?

mobilden irme imkanın varsa mobilden girerek ekle ozaman olacaktır.
  • quote:

Parafpara kazanım mesaj geldi arkadaşlar bilginiz olsun.
    Birde şöyle bi durum oldu benim siparişte. Ayın başında yapmış olduğum alışverişteki ürünü satıcı 9 gün yollamadı. 9. günün sonunda ürün elinde yok diye siparişi iptal etti. İade karta yansıyınca da bugün başka bir satıcıdan başka bir ürün aldım. Bu şekilde alışverişte sıkıntı yaşayacaklara olanlara bilgi olsun...
  • 3 alışveriş yaptım.3 ünde de paraf puan kazandım.Her alışverişi farklı bir N11 hesabı üzerinden yaptım.Paraf puan kazanma birden fazla olabiliyor.Bilgilerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

3 alışveriş yaptım.3 ünde de paraf puan kazandım.Her alışverişi farklı bir N11 hesabı üzerinden yaptım.Paraf puan kazanma birden fazla olabiliyor.Bilgilerinize

Anlaşılmadı biraz daha açmalısın.

3 hesaptan Tek Kartla mı puan kazandın...
    Banka iptal eder merak etme sen onu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

3 alışveriş yaptım.3 ünde de paraf puan kazandım.Her alışverişi farklı bir N11 hesabı üzerinden yaptım.Paraf puan kazanma birden fazla olabiliyor.Bilgilerinize

Anlaşılmadı biraz daha açmalısın.

3 hesaptan Tek Kartla mı puan kazandın...
    Banka iptal eder merak etme sen onu :)

Aynen öyle...Bankayı da aradım.Ses kaydı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 15 Temmuz 2014; 13:57:33 >
  • _yusufaydin_ kullanıcısına yanıt
    Aydınlat bizi.
    Ne konuştunuz...

Ve alışveriş miktarların ile kazandığın parafpuanlarını yazsana...

ŞUNU ES GEÇTİN HERHALDE...

Kampanya banka müşterisi bazlı olup bir üye asıl ve ek kartları ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 15 Temmuz 2014; 14:00:29 >
  • quote:

Aydınlat bizi.
    Ne konuştunuz...

Ve alışveriş miktarların ile kazandığın parafpuanlarını yazsana...

3 adet telefon aldım.3 ünde de 100 TL üzeri puan kazandım.Bankayı aradığımda bu kampanya'da birden fazla puan kazandığımı belirttim.Adam da baktı, evet kazanmışsınız dedi.Puan kazanımı tek sefer değil miydi dedim?.Sordu etti sanırım.Adamda bir neticeye varamadı.Sadece kazanmışsınız dedi.Bir anormallikten bahsetmedi.Sonucunda bu puanları harcarsam bir sıkıntı olur mu dedim.Hayır olmaz dedi.Olay bu.Bu konuşma banka sisteminde kayıtlı.Ancak sonrasında çamura yatarlarsa bilemem.
  • Arkadaşlar dün 1250 TL civarında bir alışveriş yaptım ama 3D kullanmadım, 3D zorunlumuydu, paraf pos nedir bilgi verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesajı güncelledim bi daha bak :)

Kampanya banka müşterisi bazlı olup bir üye asıl ve ek kartları ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanamayacaktır.
  • quote:

Mesajı güncelledim bi daha bak :)

O sorun benim sorunum değil.Bankanın sorunu.Ortada yaşadığım bir olay var.Bankayı da aradım.

Ss aşağıda.Sonradan puanları geri alır bilemem.Ancak aradım ve banka ile konuştum.

Dönem içi işlem listesini alamıyorum.Adres teyit belgesi gönderdiğim halde henüz işleme girmedi.SMS lerin ve ekstrenin görüntüleri ekte.Bir sonraki ekstre 7 Ağustosta kesilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 24 Temmuz 2014; 12:46:50 >

• Ekran görüntüsü atma şansınız var mı dönem içi işlemlerin

@_yusufaydin_
  • Arkadaşlar taksitli peşin alış verişte yüzde kaç puan veriyor bilen var mı ?

Eğer anlamlı bir fark varsa taksitli yerine peşin almak istiyorum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilmavi

Arkadaşlar dün 1250 TL civarında bir alışveriş yaptım ama 3D kullanmadım, 3D zorunlumuydu, paraf pos nedir bilgi verebilirmisiniz

Bilgisi olan varmı acaba?

Puanlar geri alınır.
    Geçmiş olsun.
    Ama yüklenir yersen burdan havanı at lütfen :)
    Foto falan koyarsın :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar dün 1250 TL civarında bir alışveriş yaptım ama 3D kullanmadım, 3D zorunlumuydu, paraf pos nedir bilgi verebilirmisiniz

%99 ben 3d kullanmadım 109 küsür paraf+4,50 de işlemden dolayı paraf + parafgünü 20 tl geldi. yaz yaz bitmiyor nazar değmesin
  • quote:

Puanlar geri alınır.
    Geçmiş olsun.
    Ama yüklenir yersen burdan havanı at lütfen :)
    Foto falan koyarsın :)

Hocam, yüklenen pusanların birini harcadım.Diğeri de bugün aktif oldu.Onu da harcayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

quote:

%99 ben 3d kullanmadım 109 küsür paraf+4,50 de işlemden dolayı paraf + parafgünü 20 tl geldi. yaz yaz bitmiyor nazar değmesin

Teşekkürler bilgi için, bende 55 TL N11 indirimi + 111 parafpuan kullandım, parafgününü kaçırdım MH yanlış bilgi verdi kampanya birleşmez dedi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.