Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma gunu n11 den laptop aldim satici ereyon bugun urun stoklarinda olmadigi icin iptal etmisler
    N11 kupon indirimini hesaba geri yuklemis ama parafpara gitti ikinci alisveristede gecerli degilmis kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den 1164 TL lik telefon alıcam ( Çek ile birlikte 1100 TL civari oluyor)

Çek + avantajix i benm hesabımdan kullanmak şartıyla yardımcı olucak arkadaşlar pm

eski ve referanslı üyelere önce eft ile ödeme yapılır.

İzmirden olması öncelikli tercih sebebidir. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: randa

Cuma gunu n11 den laptop aldim satici ereyon bugun urun stoklarinda olmadigi icin iptal etmisler
    N11 kupon indirimini hesaba geri yuklemis ama parafpara gitti ikinci alisveristede gecerli degilmis kampanya

Yazik olmus en nefret ettigim durum birseyde yapqmiyorsun

• Paraf ı olmayan arkadaşlara sadece avantajix karşılığı yardımcı olabilirim.önce Eft sonra alım şartıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cuma gunu n11 den laptop aldim satici ereyon bugun urun stoklarinda olmadigi icin iptal etmisler

eğer puan hesabınıza yüklenip geri alındıysa ikinci siparişte yeniden 111 tl'ye kadar puan yüklenebiliyor. puan geri alındıktan sonra bir sipariş daha verin satıcıya ürünü puan yüklenene kadar göndermemesini söyleyin. 2. gün puan yüklenince kargoyu verir. yüklenmezse iptal edersiniz siparişi. bana ve birkaç kişiye 2.kez puan yüklendi. buradaki mantık 111 tl'lik puanın karta bir defa sabit olarak yüklenmesi. geri alınca kartın 111 tl puan kotasını da boşaltıyorlar.

ama parafgünüm hakkınızı kullandıysanız o yandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Yazik olmus en nefret ettigim durum birseyde yapqmiyorsun

merhaba yaz kampanyasi hedef 750 harcamam 900 kliksa 100 liralik urunumu yanlis yolladi degisim istedim iptal etti halk bank kesti puani bu bankada mantik aramak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 8 Temmuz 2014; 20:25:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konudaki herkes paraf sahibi o yüzden buraya sorayım.
    Daha önce kliksadan ürün aldım 100 tl paraf kazandık ve puanı harcadık. Sonra üründe sıkıntı çıkınca iade ettik ve puanı eksi puan olarak yansıttılar. Şuan - 100 TL puanım var.

Şimdi n11 den ürün alacagım 100 tl puan yüklense kampanyadan. O puanı günü gelince silip beni tekrar eksiye düşürürler mi yoksa artık normale döner 0 Puanda mı beklerim
  • Ayin 1 i paraf gunumdu ama harcama yapmadim. Simdi ayin 10 una drgistirsem puan verirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 8 Temmuz 2014; 21:46:40 >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Deniycem bakalim yatcakmi ikinci defa parafpara olmadi iptal ederim artik

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Ayın 1 i paraf günümdü ama harcama yapmadım. Şimdi ayın 10 una değiştirsem puan verirler mi?

Daha önceden o şekilde yaparak puan kazandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

konudaki herkes paraf sahibi o yüzden buraya sorayım.
    Daha önce kliksadan ürün aldım 100 tl paraf kazandık ve puanı harcadık. Sonra üründe sıkıntı çıkınca iade ettik ve puanı eksi puan olarak yansıttılar. Şuan - 100 TL puanım var.

Şimdi n11 den ürün alacagım 100 tl puan yüklense kampanyadan. O puanı günü gelince silip beni tekrar eksiye düşürürler mi yoksa artık normale döner 0 Puanda mı beklerim

Bazı arkadaşlar yazmıştı; o halde puan kullanılmamış oluyordu, puan geri alınıyordu, siz yine de m.h. ile görüşerek doğru bilgiyi oradan temin edebilirsiniz.

• Bu yüklenen parafpara veya puanlar tekrar n11 de kullanılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademisyen06

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

konudaki herkes paraf sahibi o yüzden buraya sorayım.

Bazı arkadaşlar yazmıştı; o halde puan kullanılmamış oluyordu, puan geri alınıyordu, siz yine de m.h. ile görüşerek doğru bilgiyi oradan temin edebilirsiniz.

Diğer bankalarda borç olduğu için puan kullanılmış sayılır, geri alınmaz hocam. Hatta örneğin siz -60tldesiniz, 100 puan yatsa +40ta kalır bakiye. Bu bakiyeyi kullanmazsanız sadece 40 puanı silip 0'a düşüyor diğerleri genelde.

Ama paraf bu, sağı solu belli olmaz. M. H. İle görüşüp kesin bilgi alın. Yamuk yaparlarsa da şikayet oluşturun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• n11.com'dan Parafly Platinum kredi kartım ile 111 tl indirim yaparak yardımcı olurum.avantajix yada n11 kuponlarınızı kullanabılırsınız. Forumda ki ilk işlemim olacak. İlgilenen arkadasla pm den detayları gorusebılırız. Amacım parafpara kazanabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getbusy06 -- 9 Temmuz 2014; 12:35:27 >
  • N11 den aldığım ürünü satıcı 8 gündür kargolamadı arkadaşlar. Mesajlarıma da cvp vermiyorlar. Bu ürünü iptal etsem ve başka bir ürün alsam başka satıcıdan puanla ilgili sıkıntı yaşarmıyım? Var mı böyle bir durumla karşılaşan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franchase -- 9 Temmuz 2014; 14:06:05 >
  • kazanilan 111 tl lik parafpara yi baska yerde kullanabiliyoruz degil mi ? gecen ki bonus kampanyasinda n11 de kullanma sarti vermisti bu yuzden aklima takildi.

• Paraf gunumu hıc kullanmadım bugun mesaj cekıp hemen ardına işlemi yapabılıyor muyum? Ayrıca indirim secersek 20 tl indirim oluyor peki ekstra parafpara secersek 111 tl nın yanına 20 tl parafpara gelıyor mu? Bu arada hala parafly ile bi kişiye yardımcı olabilrim n11.com'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

Paraf gunumu hıc kullanmadım bugun mesaj cekıp hemen ardına işlemi yapabılıyor muyum? Ayrıca indirim secersek 20 tl indirim oluyor peki ekstra parafpara secersek 111 tl nın yanına 20 tl parafpara gelıyor mu? Bu arada hala parafly ile bi kişiye yardımcı olabilrim n11.com'dan

Evet

• Dün parafly ile alışveriş yaptım.parafpara kazandınız mesajı geldi.Bugün parafpara yüklenmedi hala ne zman yüklenir.Parafly da ekstra 20 tl oluyormu arkdaşlar.
  • petrol ofisi istasyonunun birini aradım parafpara kullanılıyor mu diye? paraf posu yok fakat parafpuan kullanabilirsiniz dedi. aklım karıştı paraf pos cihazı haricinde pos cihazlarında puan kullanılıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.