Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 3 alırım belki diye baktım ama fiyat neredeyse 2.000 tl.piyasada 1.800 tl ye zaten resmi garantili bulunuyor hiç avantajı yok bu durumda
  • 791 tllik bir alisveris yaptim, ancak puanla ilgili bi mesaj gelmedi, mesaj gelmeden puani yatan varmi? Panik yapmalimiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba birkaç sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim ;

N11 den telefon alacağım Paraf günüme hiç kayıt olmadım kartı fazla kullanmadığım için,
    MH aradığım zaman bu ay içerisinde 20 tl indirim kazanabilirmiyim? Daha fazla puan
    kazanmak için başka neye kayıt olunmalı ?

Normal Paraf kartım war MH aradım Paraf kart Parafly dönüşmüyor yeni kart almam
    gerektiği söylendi.Paraf kartımdaki puanımı Parafly aktarılabilir mi ?

Halkbankla sözleşmem annlaşmam olduğu halde Parafly yıllık kart aidatı 50 tl isteniyor?
    Bu ücreti vermemenin bir yolu war mıdır ?r

>teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

lg g2 alicamda paraf 111 tl lik kampanyasi + 55tl n11 + avantajix ile birlikte almayi dusunuyorum. size sormak istedigim paraf kampanyayi kullaninca ayri 4 taksit imkanı veriyormuş bunu telefonda kullanabilir miyiz ? yani g2 yi 4 taksitle alma imkanım var mı

Hocam 55 tl n11 nedir nasıl kullanılır bende g3 bakıyorumda aldınız mı siz?
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Yatıyor no panic

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail671

arkadaşlar merhaba birkaç sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim ;

N11 den telefon alacağım Paraf günüme hiç kayıt olmadım kartı fazla kullanmadığım için,
    MH aradığım zaman bu ay içerisinde 20 tl indirim kazanabilirmiyim? Daha fazla puan
    kazanmak için başka neye kayıt olunmalı ?

Normal Paraf kartım war MH aradım Paraf kart Parafly dönüşmüyor yeni kart almam
    gerektiği söylendi.Paraf kartımdaki puanımı Parafly aktarılabilir mi ?

Halkbankla sözleşmem annlaşmam olduğu halde Parafly yıllık kart aidatı 50 tl isteniyor?
    Bu ücreti vermemenin bir yolu war mıdır ?r

>teşekürler.

Paraf gününüzü berlileyin kazanırsınız hatta paraf gününüzü özelliğini/tarihini değiştirebilirsiniz kullanmadan önce.

paraf cardlar birbirine dönüşmüyor, puanlarınızı aktaramassınız yeni kart alıcaksanız parafly platinum alın kart ücreti fazla ama özellikleride fazla.

Kart ücretini olayını denemek lazım paraf da olabilir ama parafly da sanmıyorum iade edeceklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 6 Temmuz 2014; 11:32:16 >

• paraf lı olan arkadaşlar,bu telefonu alacağım teklifiniz nedirözellikle izmirdekiler pm ltfen:http://www.n11.com/samsung-galaxy-s4-i9500-16-gb-distributor-garantili-P26869856
  • BKM Express in kampanyasıyla birleşir mi acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkilic25 -- 6 Temmuz 2014; 15:30:45 >
  • Malum ürünlerden alip puan alabilen oldumu

• VESTEL 42PF8175 televizyon aldım, paraf+çek+avantajix ile 1261 TL ye geldi, süper oldu.

Parafparalarım ile de opetten benzinimi alıyorum. Paraftan bu tür kampanyaların devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

791 tllik bir alisveris yaptim, ancak puanla ilgili bi mesaj gelmedi, mesaj gelmeden puani yatan varmi? Panik yapmalimiyim :)

Bana da mesaj gelmedi ama puanım yatmış, panik yapma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: antireis

791 tllik bir alisveris yaptim, ancak puanla ilgili bi mesaj gelmedi, mesaj gelmeden puani yatan varmi? Panik yapmalimiyim :)

Bana da mesaj gelmedi ama puanım yatmış, panik yapma :)

Tesekkurler :))

• fatihkilic25 kullanıcısına yanıt
    Halk bkm ye dahil değil.
  • quote:

VESTEL 42PF8175 televizyon aldım, paraf+çek+avantajix ile 1261 TL ye geldi, süper oldu.

Parafparalarım ile de opetten benzinimi alıyorum. Paraftan bu tür kampanyaların devamını bekliyoruz.

Hocam otel uçakla 4-5 katını almak varken opette yazık etme puanları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam cevap için.

Normal Paraf kart ücreti ödemiyorumanlaşma olduğu için fakat Parafly alıyorlar kart ücreti :(
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Bu kadar tesadüf olur hocam :) Bende aynı tv sipariş verdim ve gelen puanlarla da opetten yakıt aldım :) Gerçi fiyatta biraz fark var avantajix kullanmadığım için çek+paraf 1274 tl ye geldi :)

kampanya çok iyi fakat tek bir kötülüğü var bir kredi kartı ile bir defa yararlanılabiliyor. 2 , 3 olaydı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmank

quote:

VESTEL 42PF8175 televizyon aldım, paraf+çek+avantajix ile 1261 TL ye geldi, süper oldu.

Hocam otel uçakla 4-5 katını almak varken opette yazık etme puanları

hocam benim kart fly değil. zaten otel uçak ihtiyacımda yok. bu aralar en çok ihtiyaç duyduğum şey benzin :)
    pepsiden bu yılda güzel bir opet kampanyası bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmone

Bu kadar tesadüf olur hocam :) Bende aynı tv sipariş verdim ve gelen puanlarla da opetten yakıt aldım :) Gerçi fiyatta biraz fark var avantajix kullanmadığım için çek+paraf 1274 tl ye geldi :)

kampanya çok iyi fakat tek bir kötülüğü var bir kredi kartı ile bir defa yararlanılabiliyor. 2 , 3 olaydı iyiydi

evet hocam maalesef tek kart.
    ama benim için kart bulmak sorun değil. bizim kurum halktan maaş alıyor. iş yerindeki herkeste paraf var.

• N11 mobilde avantajixi nasıl kullanıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.