Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu para puanlar paraf ile yapılan ilk alışverişlerde mi geçerli oluyor. benim kartım eski de o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

arkadaşlar bu para puanlar paraf ile yapılan ilk alışverişlerde mi geçerli oluyor. benim kartım eski de o yüzden soruyorum.

Hayır. Kartın yeni olmasına gerek yok. Kampanya süresinde n11.com üzerinden yapılacak ilk 500 TL üzeri alışverişte parafpara kazanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanılan paraf puanlar n11 de kullanılabiliyormu?
  • Sms katilimi gereklimi? Yoksa direk alisveris yapsak sorun olurmu..

• banka ne aldığımı nasıl anlayacak die soran arkadaslara şöel birşey demek istiyorum.ben n11den altın aldım nerden anlayacaklarkı dedim altın aldığımı puan yatar dedim ancak puanlar yatmadı.şikayet kaydı oluşturdum halkbanktan hiç beklenmeyecek bir hızlılıkla 1 saat sonra aradılar.kampanya dışı ürün aldığını zgörünüyor dediler aksini iddaa ediyorsanız ürünün faturasını fax numarası verelim bize fax'layın bi yanlışlık varsa düzeltelim dediler.

diğer bankaları bilmiyorum ama en azından halkbank bu olayı çözmüş
  • Arkadaşlar diyelim 500 TL'lik alışveriş yapıp 55 tl puan aldık, ertesi günü bir 500 tl'lik alışveriş daha yapsak yine 55 TL'lik puanı alabiliyor muyuz? Yani toplamda 111 TL'lik puanı geçmemiş oluyoruz.
  • merhaba.....paraf kart kampanyası ile paraf günüm birleşiyor mu acaba?

yani 20 tl indirim geliyor mu ? bakan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

merhaba.....paraf kart kampanyası ile paraf günüm birleşiyor mu acaba?

yani 20 tl indirim geliyor mu ? bakan oldu mu ?

bende birleşti
  • teşekkürler...
  • paraf günümü bu gün olarak değiştirsem 20 tl indirim alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

paraf günümü bu gün olarak değiştirsem 20 tl indirim alabilir miyim?

Olur

• PARAFGÜNÜNÜ DEĞİŞTİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
    'Paraf Günüm uygulamasına dahil olan müşteriler, belirledikleri gün ve kampanya seçeneğini değiştirmek istediklerinde bu değişiklik taleplerini 444 0 400 Halkbank Dialog'dan verebilirler. Müşterinin Paraf Günüm değişikliği talebini ilettiği ay içerisinde uygulamadan yararlanması durumunda ilgili değişiklik, müşteri talebini izleyen bir sonraki ayda geçerli olacaktır.'

Parafgününü değiştirecek arkadaşlar dikkat etsin.Benim anladığım;eğer bu ay içinde parafgününüzü kullanmışsanız mesela ayın 2sinde 3ünde,parafgününüzü arayıp ayın 10 u yaparsanız 10unda faydalanamıyorsunuz ama benim gibi ayın 12si parafgününüz ise ve bunu ayın 8ine almak isterseniz sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar diyelim 500 TL'lik alışveriş yapıp 55 tl puan aldık, ertesi günü bir 500 tl'lik alışveriş daha yapsak yine 55 TL'lik puanı alabiliyor muyuz? Yani toplamda 111 TL'lik puanı geçmemiş oluyoruz.

Puan sadece ilk alışverişten kazanılıyor. 2.den puan kazanamazsınız...

• Dün n11 den 2950 TL lik TV alışverişim oldu. 111 TL kampanyadan 34 küsürde ek parafpuan Yatmış. 20 TL si paraf günümden dolayı 14 TL de fazladan Yatmış. Kartım PARAFFLY platinium. Çok karlı bir alışveriş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Dün n11 den 2950 TL lik TV alışverişim oldu. 111 TL kampanyadan 34 küsürde ek parafpuan Yatmış. 20 TL si paraf günümden dolayı 14 TL de fazladan Yatmış. Kartım PARAFFLY platinium. Çok karlı bir alışveriş oldu.

platinium olması ile ilgisi yok. n11 den yaptığınız alışverişlerde tüm kampanyalardan bağımsız olarak 0.5 puan kazanıyorsunuz. 2900 tl karşılığı o 14.5 tl puan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Dün n11 den 2950 TL lik TV alışverişim oldu. 111 TL kampanyadan 34 küsürde ek parafpuan Yatmış. 20 TL si paraf günümden dolayı 14 TL de fazladan Yatmış. Kartım PARAFFLY platinium. Çok karlı bir alışveriş oldu.

platinium olması ile ilgisi yok. n11 den yaptığınız alışverişlerde tüm kampanyalardan bağımsız olarak 0.5 puan kazanıyorsunuz. 2900 tl karşılığı o 14.5 tl puan.

Anladım dediğiniz gibi. Teşekkürler

• parafcard ı olan arkadaşlar, n11 den 1400 tl lik tel alacağım.yardımcı olabilirmisiniz?
  • Aynı kartla 2. defa alışveriş yapmaya niyetlendim ve mh yi aradım. Bu kampanyadan aynı kartla sadece 1 defa yararlanılabiliyor . bilgilerinize..
  • ya eskiden hep bir wınn muhabbeti oluyordu lazım olmadığından pek kafamı yormuyordum şimdi yokmu avantalı bişeyler lazım olduda :)
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Ne almıştınız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.