Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanılan ParafParalar işlemin ertesi günü, işlem yapılan karta yansıtılacaktır.

diye bir ibare var. Parapuanları yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYVEYEC

Arkadaşlar n11 de %11 kupon indirimi alıp ve parafpuan kazanan var mı?

ben, bugün 55 TL lik indirim+sallamatik kullandım, parafly ile yaptım alışverişi 111 TL puan kazandınız sms i geldi.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Evet ertesi gün hemen yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajix ten n11 e giriyorum (harcadığınız paranın yanda yazan kadarını Avantajix size iade edecek) alışveriş yapıyorum fakat avantajixe ait birşey görmüyorum nerede yazıyor acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Neden hic okumadan sayfada 10 kere ayni soru sorulur banka senin cek kullanip kullanmadigini goremez pos dan gecen meblag onemli

bankacımısın sen. ona bakarsan adamlar altın alıp almadığımızıda bilemez, hocam biz tecrübe edeni soruyoruz. cevabını bilmiyorsanız. boş yere sayfayı doldurmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Neden hic okumadan sayfada 10 kere ayni soru sorulur banka senin cek kullanip kullanmadigini goremez pos dan gecen meblag onemli

bankacımısın sen. ona bakarsan adamlar altın alıp almadığımızıda bilemez, hocam biz tecrübe edeni soruyoruz. cevabını bilmiyorsanız. boş yere sayfayı doldurmayın.

ben %11 indirim (55 tl) ve paraf ödemesi yaptım (indirim sonrası 850 küsür ödeme oldu) sms geldi hemen 93 tl parafpara kazandınız diye.. ama internetbankacılığına girdim orada görünmedi .. muhtemelen yarın yüklenmiş olur karta

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

quote:

quote:

ben %11 indirim (55 tl) ve paraf ödemesi yaptım (indirim sonrası 850 küsür ödeme oldu) sms geldi hemen 93 tl parafpara kazandınız diye.. ama internetbankacılığına girdim orada görünmedi .. muhtemelen yarın yüklenmiş olur karta

teşekkür ederim hocam bende az önce işlemi yaptım. banada 111tl kazandınız mesajı geldi inşallah sıkıntı olmaz.

• paraf paranın geçtiği market zincirleri var mı ya da bir başlık vardı puanların kullanıldığı yerlerin yazıldığı, bulamadım başlığı, biri link atabilir mi
  • az önce klima siparişi verdim ama paraf günümü değiştirmeyi unuttum. gitti 20 tl

Edit: az önce müşteri hizmetlerini aradım ve günü bugün olarak değiştirdim. Bakalım indirim yansıyacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 3 Temmuz 2014; 19:15:52 >
  • gamer333 kullanıcısına yanıt
    hemen yansımaz. yarın kontrol edin.
  • sanalkart ile yapılan alışverişler dahil midir? sanalkartla yapıp puanı yatan var mı?
  • bana alısveristen sonra sms gelmedi
    insallah sorun olmaz
    sms gelmeyip puanı yatan var mı?
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • ertesi gün dönem içi işlemlerde görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

sanalkart ile yapılan alışverişler dahil midir? sanalkartla yapıp puanı yatan var mı?

Sanal Kart ile alışveriş yaptım sms geldi

• quote:

paraf paranın geçtiği market zincirleri var mı ya da bir başlık vardı puanların kullanıldığı yerlerin yazıldığı, bulamadım başlığı, biri link atabilir mi

https://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama
  • quote:

paraf paranın geçtiği market zincirleri var mı ya da bir başlık vardı puanların kullanıldığı yerlerin yazıldığı, bulamadım başlığı, biri link atabilir mi

migros.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

sanalkart ile yapılan alışverişler dahil midir? sanalkartla yapıp puanı yatan var mı?

Sanal Kart ile alışveriş yaptım sms geldi

Yarın yatacak sanırım puanınız. Yatınca haber verir misiniz hocam?
  • Alışverişimi çek kullanarak tamamladım. Sms geldi. Yarın da atm den kontrol ederim.Hersey yolunda :)

• Netlesen bisey varmi? Parafly'da puanlar siliniyormu silinmiyormu..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.