Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi satıcıdan aldınız acaba? Bende mümkün olan en uygun fiyata LG Türkiye garantili almayı düşünüyorum, bu konuda sıkıntı yaşamayacağım bir satıcı arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Bana bugün n11.com'da paraf ile yapacağım 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 22 TL. paraf para verileceğine dair sms geldi.
    Acer E1-570 İ3 notebook bilgisayar alacaktım bu durumda 111 + 22 = 133 TL. paraf para yüklenecek zannedersem...

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara

Bu tamamen tüketiciyi yanıltma. İndirim vs. söz konusu değil. gib üzerinden yapılan işlem sonrasında 1 apustosta 22 tl kupon yükleniyor n11de harcamak üzere. Olay bundan ibaret.
    Paraf ve n11'de ayrıntılı açıklama var oraya bakınız.
    İşte tek güzel yanı birkaç kampanyayı birleştirerek yapılan bu alışveriş ile 22 tl kupon kazanılacak.

• N11 den iPhone 5s alacağım n11 de genpa garantili satan bir dükkan sorunsuz bir yer varmı
    Birde sadece genpamıdır resmi distribütörü bunun hangi dükkandan alınır n11 den alan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

• ersyno kullanıcısına yanıt
    İfade sarih ancak yine de teyit almak lazim

• use2000 kullanıcısına yanıt
    Ödeme Bölümünde Puan Sorgulama Yapın Orda Görünüyor İnternet Bankacılığında Görünmüyor
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Hocam Sanırım Aynı Kişi le Alışverişlerimizi Yapmışız Bizdede Durum Aynı Nasıl Bir Yol İzliyelim Toplu Şikayet mi Oluşturalım Puanlar Gelmiş Ama Çekilen Tutarlar İde Olmadığından Dönemiçinde Görünüyor Walla Çok Kötü Oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

Hocam Sanırım Aynı Kişi le Alışverişlerimizi Yapmışız Bizdede Durum Aynı Nasıl Bir Yol İzliyelim Toplu Şikayet mi Oluşturalım Puanlar Gelmiş Ama Çekilen Tutarlar İde Olmadığından Dönemiçinde Görünüyor Walla Çok Kötü Oldu

Kimden ne aldınız hocam dikkat edelim bizde.
  • lg g2 alicamda paraf 111 tl lik kampanyasi + 55tl n11 + avantajix ile birlikte almayi dusunuyorum. size sormak istedigim paraf kampanyayi kullaninca ayri 4 taksit imkanı veriyormuş bunu telefonda kullanabilir miyiz ? yani g2 yi 4 taksitle alma imkanım var mı

• funky soul kullanıcısına yanıt
    ulaşması çok zor arkadaşım. neredeyse 1 ay geçti onaylanmış basılmış bana kart ulaştırılaamadı.
    şu anki kartımı 2 ay gibi bir sürede anca teslim etmişlerdi
    ama almaya alacaksan başvur bellide olmaz kaybedeceğin bir şey yok sonuçta.
    seyahat eden biriysen parafly al, o zaman puanlarla 4 veya 5 katı otobüs uçak bileti filan alabilirsin, seyahat için kullannmadığın takdirde parafparanı normal değeirnde olduğu gibi yine
    markette filanda ayrıca kullanabilirsin, lakin parafly ücretli bir kart, çok seyahat ediyorsan faydalı.

bu arada beyler, n11'den tam 3200 tl lik sipariş vermiştim, normalde siparişi temmuzda vericektim acelem yoktu ama yaza merhaba kaçmasın die haziranda verdim.
    avantajx inde varlığından habersizdim.
    şimdi bir bardak soğuksu içtim üzerine :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 3 Temmuz 2014; 10:39:55 >
  • 588tl alışveriş yaptım parafly ile ama parafpuan kazandınız sms 'i gelmedi... alışverişi yapalı 1 saati geçti, satınalma onaylandı bile n11'de :(
  • peki bu paraf para her yerde kullanılıyor mu???? markette internette falan
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Aldığımız Arkadaş Güvenilir! Alışveriş Yaptığımız Firma Şikayette Bulunmuş...
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    evet
  • parafly ile ödeme yaptım gelen mesajda son kullanma tarihi yok sadece 111 puan kazandınız yazıyor bilginiz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

telefon ,elektronik alımımı yapıldı ? aadet nedir ?
    kimden alındı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

N11 den iPhone 5s alacağım n11 de genpa garantili satan bir dükkan sorunsuz bir yer varmı
    Birde sadece genpamıdır resmi distribütörü bunun hangi dükkandan alınır n11 den alan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Yardımcı olun arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: netmania

yahu ama abarttınız parafpuan yatsa ne yazar doğru düzgün geçtiği yer yok puanların...

Arkadaşım borçlanarak 400 puana (1600-1700 TL'lik) Amerika uçak bileti aldı, alış veriş yaparak buradan 111 puan kazandı ve 400 - 111 = 289 puan borcu kaldı.

Yani... 111*4 = 444 TL'lik bilet parasını ödememiş oldu. İşte geçtiği yer burası bilmem açık oldu mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

lg g2 alicamda paraf 111 tl lik kampanyasi + 55tl n11 + avantajix ile birlikte almayi dusunuyorum. size sormak istedigim paraf kampanyayi kullaninca ayri 4 taksit imkanı veriyormuş bunu telefonda kullanabilir miyiz ? yani g2 yi 4 taksitle alma imkanım var mı

yardım lutfen

• Arkadaşlar n11 de %11 kupon indirimi alıp ve parafpuan kazanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: netmania

yahu ama abarttınız parafpuan yatsa ne yazar doğru düzgün geçtiği yer yok puanların...

Arkadaşım borçlanarak 400 puana (1600-1700 TL'lik) Amerika uçak bileti aldı, alış veriş yaparak buradan 111 puan kazandı ve 400 - 111 = 289 puan borcu kaldı.

Yani... 111*4 = 444 TL'lik bilet parasını ödememiş oldu. İşte geçtiği yer burası bilmem açık oldu mu.

keşke kartın parafly olduğunu söyleseydiniz herkeste parafly yok parafcard da geçerlimi bu dediğiniz? 40 yılda bir halkbank parafly i dahil etti kampanya ya millet şaşırdı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.