Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler puan yatınca haber veriliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltacifatih kullanıcısına yanıt
    bana alışverişten sonra mesaj geldi 111 tl kazandınız diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

Puan ne kadar yattığı bana da geldi ama puanı bugün hızlı al da kullanmak isterken sorun 7.30 tl gösterdi bir sıkıntı var ama anladım dün gece alışveriş yapmıştım bu arada ...

• baltacifatih kullanıcısına yanıt
    sitede alışverişin ertesi günü kartın hesabına aktarılır diyor. bi bankayı arayın o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Puan ne kadar yattığı bana da geldi ama puanı bugün hızlı al da kullanmak isterken sorun 7.30 tl gösterdi bir sıkıntı var ama anladım dün gece alışveriş yapmıştım bu arada ...

Daha provizyondadir halk da genelde 2 gun sonra yatiyor yarin oglen bakin yatmis olur 10.00 dan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Daha provizyondadir halk da genelde 2 gun sonra yatiyor yarin oglen bakin yatmis olur 10.00 dan sonra

teşekkür ederim...

• Gun icinde puan yatmaz bosuna kontrol etmeyin. butun puanlar gece 1-5 arasi yatar.

• Alisveris yaparken 3d kullandinizmi arkadaslarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

ertesi gün dönem içi işlemlerde görebilirsiniz.

sms geldi ama paraf yatmıs
  • quote:

Alisveris yaparken 3d kullandinizmi arkadaslarlar

evet 3d ile odedim ben
  • Arkadaşlar parafcard ile alışveriş yaptım anında onayladı anında iptal etti. telefonuma da sms geldı. 68 tl paraf para kazandınız dedi. musteri hizmetlerını aradım. Alısverısım ben ıstemeden ıptal oldu. Şimdi tekrar alısverıs yaparsam puan kazanabılırmıyım dedım ? İptal edılen ıslemlerden sonra alısverıs yapılan urunden puan kazanılmaz dedı. Şok oldum. Sizcede dogrumu söyluyor. Çünkü garanti bankasında iptal ettıgımde tekrar alısverıse puan verıyordu ?
  • ben de aradım aynısını bana da dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

Alisveris yaparken 3d kullandinizmi arkadaslarlar

evet 3d ile odedim ben

Ben 3dsiz ödedim parafpara geldi bana da. 3d kullanırken sürekli hata aldım. Hatta yine aynı zamanlarda hepsiburadadan da alışveriş yapmak istedim 3d olarak ama sistemde bir hata vardı sanırım.
  • 500 tl lik 4 parça alışveriş yaptım, 58 tl lik 1 ürünü satıcı onayladığı halde şimdi temininde sorun var iptal ediniz diyor, iade edilirsede 500 tl altına iniyor toplam ürün, paraf paranın tamamı mı geri alınacak yoksa 7 tl lik kısım mı diye n11 i aradım halk bank a sorun diyorlar bu ne biçim iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

500 tl lik 4 parça alışveriş yaptım, 58 tl lik 1 ürünü satıcı onayladığı halde şimdi temininde sorun var iptal ediniz diyor, iade edilirsede 500 tl altına iniyor toplam ürün, paraf paranın tamamı mı geri alınacak yoksa 7 tl lik kısım mı diye n11 i aradım halk bank a sorun diyorlar bu ne biçim iş anlamadım

Paraf para komple iptal edilecek, bence satıcıyı arayın, 58 tl lik başka bir ürün göndersin

• Sanal kartla yapılan alışverişte parafpara kazanılıyor mu?
  • dabu D kullanıcısına yanıt
    Hocam mh aradım birleşir dedi fakat paraf kampanyada diğer kupon ve kampanyalarla birleşemez diyor emin olamadım. Puan iptali gibi bi durum oldu mu ?

edit: sabırsızlık yapıp mh yi aramanın vermiş olduğu gazla 55 tl indirim kuponu ile alışverişimi yaptım. Alışveriş tamamlanır tamamlanmaz 111 tl paraf puan kazandınız mesajı geldi cep telefonuna. Denendi birleşiyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmone -- 4 Temmuz 2014; 19:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmone

Hocam mh aradım birleşir dedi fakat paraf kampanyada diğer kupon ve kampanyalarla birleşemez diyor emin olamadım. Puan iptali gibi bi durum oldu mu ?

yok harcadım bile. gönül rahatlığı ile alın.
  • ibrahim23 İ kullanıcısına yanıt
    bende sormuştum ama yaptık oldu kardeş. mesaj geldi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.