Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funky soul

arkadaşlar, bir sorum olcak..paraf kart başvurum onaylanırsa 1 hafta içersinde elimize geçer mi? 2.si note2 almak istiyorum n11 den.parafla alırsam ne gibi bir avantajı olur?

1 haftada ulaşması imkansıza yakın.

Paraf ile alırsan 111 TL Parafpara kazanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ramazanda 11 tl üstü alışveriş yapınca ağustosta 33tl kupon veriyorlar.
    Bir de yapılan alışverişte kupon kullanılırsa + avantajix de dahil edilirse çok iyi olur.

Fakat yüksek miktarda kupon bulamadım ben. Gören bilen duyan veren varsa ses etsin. Evlilik hazırlıklarım son aşamasına geldi yemek takımını daaradan çıkartayım
  • Biraz önce lg g2 siparişimi verdim. avantajix + paraf günüm + n11 %11 indirim + parafpuan 111tl ile güzel fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [REC] -- 2 Temmuz 2014; 23:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

arkadaşlar, bir sorum olcak..paraf kart başvurum onaylanırsa 1 hafta içersinde elimize geçer mi? 2.si note2 almak istiyorum n11 den.parafla alırsam ne gibi bir avantajı olur?

1 haftada ulaşması imkansıza yakın.

Paraf ile alırsan 111 TL Parafpara kazanırsın.

peki n11 fırsatını yakalayablrmym?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Az önce iade taleplerini yaptım. Hemen cayma hakkımı kullanıp halletmem lazım bu işi. Sadece puan için yaptık yaptığımız hataya bak.

İsin kötü yanı puan kazanma hakkiniz yanmis olmasi lazim, ilk islem diye belitmisler

• quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

quote:

Az önce iade taleplerini yaptım. Hemen cayma hakkımı kullanıp halletmem lazım bu işi. Sadece puan için yaptık yaptığımız hataya bak.

İsin kötü yanı puan kazanma hakkiniz yanmis olmasi lazim, ilk islem diye belitmisler

Ilk sipariş 500 tl altında oldugu için hakkı ölmez

• bana paraf 200 TL üzerine n11de 22 TL indirim diye bir mesaj göndermiş, bu kampanyayla bir ilgisi var mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Mtv ödemesi yapmışsınızdır. Oradan gelmiştir o .

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat ettim ibare aynen şu şekilde;

tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde

Benim buradan anladığım önceki alışverişler değil 500 TL'den yüksek alışverişlerin sayılması.
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Yırttın hadi yırttııınnn

• Bana bugün n11.com'da paraf ile yapacağım 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 22 TL. paraf para verileceğine dair sms geldi.
    Acer E1-570 İ3 notebook bilgisayar alacaktım bu durumda 111 + 22 = 133 TL. paraf para yüklenecek zannedersem...

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara
  • kimone kullanıcısına yanıt
    22 lira parafpara demiyor. 22 lira indirim diyor. 22 lira yerine 55 lira indirim çok daha mantıklı.

• quote:

Kupon icin de talep gecin.

• n11 %11kuponu ayın 15 ine kadarmış .benim paraf kart yarın başvursam bile 15 ine kadar elimde olmaz herhalde :(
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    İmkansız :)

• 2 parafly kartla paraf günümü bekliyorum biriyle iPhone alıcam diğeri belli değil
    iPhone 5s sorunsuz distribütör garantili satan güvenilir bir dükkan varmı tavsiye edebileceğiniz ?

• Arkadaşlar, bundan önceki 111 TL Bonus kampanyasından kazandığımız Bonus'u nasıl harcayacağız? Ödeme kısmında özel bir yer mi var? 111 TL Bonus'umu alış verişte kullanmak istiyorum ancak çözemedim olayı
  • ByLabTek kullanıcısına yanıt
    İnternet alışverişlerinde gerekçesiz CAYMA hakkı mahfuzdur. Sizde ciddi bir fark sözkonusu, rahatlıkla cayabilirsiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

22 lira parafpara demiyor. 22 lira indirim diyor. 22 lira yerine 55 lira indirim çok daha mantıklı.

55 Lira indirimi nasıl alıyoruz?
  • kimone kullanıcısına yanıt
    N11 ana sayfada ayrıntıları var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.