Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz n11 üzerinden otel rezervasyonu yapılabiliyor. Otel ödemesini paraf ile yapabilen var mı?
    bende booking üzerinden sadece rezervasyon yapıyor ödeme otele girince diyor.
    Ne dersiniz bu paraf kampanyası ile otel rezervasyonu birleşir mi*
  • quote:

Orijinalden alıntı: programlayan

Arkadaşlar biliyorsunuz n11 üzerinden otel rezervasyonu yapılabiliyor. Otel ödemesini paraf ile yapabilen var mı?
    bende booking üzerinden sadece rezervasyon yapıyor ödeme otele girince diyor.
    Ne dersiniz bu paraf kampanyası ile otel rezervasyonu birleşir mi*

Yapmadim ama sistem booking in sistemi daha once baska bi vesileyle denedim olmadi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

N11 mobilde avantajixi nasıl kullanıyoruz.

Öğrenebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akademisyen06

quote:

Öğrenebildiniz mi?

Öğrenemedim avantajix e mail attım cevap gelirse yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR;

iŞİN UZMANLARINA BİR SORUM VAR..

Geçen ayki N11 alışverişinden 33 tl bonusum var..şimdi alışverişi yapsam ilk önce bonus kredi kartı bilgilerini girip 33 tl bonusu düşsem..sonra da kalanı paraf kredi kartımla ödesem..böyle bir durum söz konusu olabilirmi..acil cevap dostalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ARKADAŞLAR;

iŞİN UZMANLARINA BİR SORUM VAR..

Geçen ayki N11 alışverişinden 33 tl bonusum var..şimdi alışverişi yapsam ilk önce bonus kredi kartı bilgilerini girip 33 tl bonusu düşsem..sonra da kalanı paraf kredi kartımla ödesem..böyle bir durum söz konusu olabilirmi..acil cevap dostalar..

parçalı ödeme n11 de yok bilginiz olsun

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    malesef
  • Mrb arkadaşlar forumda yeniyim kusura bakmayın. Bu iki telefon arasındaki garanti farkı nedir?Hangisini almak lazım?
    http://www.n11.com/samsung-s7580-galaxy-trend-plus-genpa-kvk-samsung-servis-P21885751
    http://www.n11.com/samsung-s7580-trend-plusgenpakvk-P24486019

• paraf kartım olsaydı ipad mini alacaktım. Bir süre daha beklemeye geçeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Öğrenebildiniz mi?

Alışveriş yaptıktan sonra üyeliğinizle avantajixe girip sırasıyla, mağaza ara > n11
    N11> siteye git şeklinde n11 sitesini açın, sonrasında avantajixe tekrar girip hesabım kısmındaki yardım sekmesinden manuel olarak avantajix kaydınızı oluşturun, kolay gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

quote:

quote:

quote:

Öğrenebildiniz mi?

Alışveriş yaptıktan sonra üyeliğinizle avantajixe girip sırasıyla, mağaza ara > n11
    N11> siteye git şeklinde n11 sitesini açın, sonrasında avantajixe tekrar girip hesabım kısmındaki yardım sekmesinden manuel olarak avantajix kaydınızı oluşturun, kolay gelsin :)

Kayıt oluşturmak gerekiyor demek, başka yolu yok sanırım.

• Arkadaşlar gece 12'yi geçine paraf günüm aktif oluyor mu?
  • quote:

Bildigim kadariyla mobilden kullanılmıyor.

• ozborme O kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi düşündüm sonunda da almaya karar verdim. Puanları vermezlerse yarın müşteri temsilcisi ile uğraşırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellguard

Ben de aynı şeyi düşündüm sonunda da almaya karar verdim. Puanları vermezlerse yarın müşteri temsilcisi ile uğraşırım artık

En nefret ettiğim şey halkbank müş. tem. ile muhatap olmak, adamlar nerdeyse adınız nedir derken cevabını şubeye bildirin gelin diyecek. Geçen gün anne kızlık soyadını bir sefer yanlış kodladık diye gidin şubeden birinin yanından arayın dediler bizi, 3 sefer şubeye gitmek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

quote:

En nefret ettiğim şey halkbank müş. tem. ile muhatap olmak, adamlar nerdeyse adınız nedir derken cevabını şubeye bildirin gelin diyecek. Geçen gün anne kızlık soyadını bir sefer yanlış kodladık diye gidin şubeden birinin yanından arayın dediler bizi, 3 sefer şubeye gitmek zorunda kaldım

Kartınız platinium mu bilmiyorum ancak, platinline'ı arayıp bugune kadar çözülmeyen hiçbir sorunum olmadı. Müşteri numarası ve şifresini girince hele ki işler daha da kolaylaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

quote:

Kartınız platinium mu bilmiyorum ancak, platinline'ı arayıp bugune kadar çözülmeyen hiçbir sorunum olmadı. Müşteri numarası ve şifresini girince hele ki işler daha da kolaylaşıyor.

+1. ilk paraf sahiplerindenim maasdan dolayi baslarda cok sorunluydu ama platin line la beraber cozum sureci hizlandi

• arkadaşlar acil cevap?
    samsung türkiye garantisi ile genpa,kvk garantisi farklı şeyler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

arkadaşlar acil cevap?
    samsung türkiye garantisi ile genpa,kvk garantisi farklı şeyler mi?

Degil

• teşekkürler mtasova.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.