Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Bugün 4. alışverişimi yaptım.Ancak bu sefer puan vermedi.Sanırım açığı kapattılar.

Halk bu durumlarda puani geri aliyor bosuna alisveris yapmis olmada.

Puanları harcadım :)
  • quote:

quote:

quote:

Bugün 4. alışverişimi yaptım.Ancak bu sefer puan vermedi.Sanırım açığı kapattılar.

Eksiye dusuruyorlar kardesimin kartta benzer bir durum yasanmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eksiye dusuruyorlar kardesimin kartta benzer bir durum yasanmisti

Hayırlısı.Ekstrede netleşir artık.

• arkadaşım büyük bir ihtimalle geriye alırlar.normalde puanları katsayılı kullansanız bile eksiye doğru alıyorlar ama umarım bazı bankalar gibi katsayılı değeriyle geri almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 24 Temmuz 2014; 21:21:56 >
  • Parafgünüm de n11den alışveriş yaptım 111 tl parafpara yatmış gözüküyor ama ekstra parafpara yatmamış.

Kampanya şartları mı değişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil_kirpi

Arkadaslar kesin bilgisi olan varsa soylesi paraflyda puanlar siliniryormu yoksa silinmiyormu ?

Kardeşim,müşteri hizmetlerini arayıp sordum.Puanların geri alınacağını söylediler.Parafly sahibiyim.

• onur1155 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesim eywalla bende sordum oyle soylediler

• Bir kez kampanyadan faydalanan kiiiilerdende puan siliniyormu ?

• Arkadas garanti karti 1 haftada bu parafly 3 hafta oldu gelmedi ne istir anlamadim
    Beni kaybettiler telelfon alisverisimi baska karttan yaptm

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bir çok kişi benim gibi alışverişini yapıp parafpuanları cebe indirdi. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi en önemli soru : Puanlar 7 Ağustosta silinecek mi? Bunu netleştirmemiz lazım arkadaşlar..

Evet puanlar alınacak mı ona göre alışveriş yapacağız.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

Bu madde olmasa süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bir çok kişi benim gibi alışverişini yapıp parafpuanları cebe indirdi. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi en önemli soru : Puanlar 7 Ağustosta silinecek mi? Bunu netleştirmemiz lazım arkadaşlar..

Evet puanlar alınacak mı ona göre alışveriş yapacağız.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

Bu madde olmasa süper olacak

Silinmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paraf kartla n11.com'dan 4 adet otomobil lastiği almayı düşünüyorum. 4 adet olduğu için toplu alım olarak değerlendirip puanı iptal etme durumları olur mu? Daha önceki sayfalarda 2 tane cep telefonu alan birisinin puanının iptal edildiğini okudum sanki.
  • Bi karar verilse artik paraflyda puanlar silincekmi silinmeyecekmi, solinecekse kullansak, 312 tl birikti gelecek sene tatil icin biriktiriyordum puanlari, silinirse yikim olur benim icin..

• ParafParaların son kullanım tarihi 07/08/2014, 23:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 08/08/2014’te geri alınacaktır.

Gayet net bir madde değil mi ? Halen neden soruluyor anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

Arkadas garanti karti 1 haftada bu parafly 3 hafta oldu gelmedi ne istir anlamadim
    Beni kaybettiler telelfon alisverisimi baska karttan yaptm

Anlatım bozukluğu yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Bi karar verilse artik paraflyda puanlar silincekmi silinmeyecekmi, solinecekse kullansak, 312 tl birikti gelecek sene tatil icin biriktiriyordum puanlari, silinirse yikim olur benim icin..

http://www.parafly.com.tr/Kampanyalar/Index/1269

ekran görüntüsünü alın. kampanya şartlarında silinme ile ilgili bilgi yok.
  • arkadaşlar hazır burada aktif bir paylaşım varken bir şey sormak istiyorum. n11'de yapılan alışverişlerde siparişi tamamlarken karttaki puanları kullanma gibi bir seçenek oluyor mu? Yapı kredi kartımda birikmiş olan worldpuanlarım var da kullanabilirsem epey işe yarayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 29 Temmuz 2014; 11:49:47 >
  • Arkadaslar silinme ile ilgili bir ibare var mı? Mh ile de teyit edildi

Kampanya kapsamında 01 Temmuz – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında n11.com’da Paraf POS’undan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişte %11 ParafPara kazanılacaktır.
    ParafPara kazanımı tek çekim ve taksitli işlemlerde geçerlidir.
    Bir müşterinin ilk işlemi ile bir kez yararlanabileceği kampanyadan kazanabileceği maksimum ParafPara tutarı 111 TL ‘dir.
    Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri asıl ve ek kartları ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanamayacaktır.
    500 TL ve üzeri ilk alışverişini gerçekleştirildiği kart ile ParafPara kazanabilecektir.
    Kazanılan ParafPara’lar işlemin ertesi günü, işlem yapılan karta yansıtılacaktır.
    Paraf ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ve iptal/iade işlemleri dahil değildir.
    Kampanya kapsamında Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Toplu Satış, Toptan Satış, Özel Satış, Fırsat Köşesi ve Sim Kart ve Hat kategorilerinden yapılan alışverişlerden ParafPara kazanılamaz.
    Bu kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez.

• quote:

ParafParaların son kullanım tarihi 07 Ağustos2014’tir. Kullanılmayan ParafParalar 08 Ağustos 2014’te geri alınacaktır.

diye bir madde var kampanya şartlarında.
  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt
    Bu madde parafcard için geçerli olan bir madde , parafly kampanyasında böyle bir madde yok . Silinme olursa ekran görüntüsünü alın ve bize ulaşın kısmından yazın ...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.