Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çözebilen varmı
  • parafın artık her kampanyasında puanlar silinmiyor sanırım dogru mu?
    öyle bir ibare göremedim.

genel karar mı? yoksa her kampnayada bakıp duracagız mı
  • Merhaba arkadaşlar kartı tanimladim sorun yok posda da ötüyor ve telefona bildirim geliyor başarı ile tamamlandı diye lakin sonra pos işlem reddedildi diyor çözüme ulaşmak adına farklı telefon farklı tutar ve farklı poslarda denemeler yaptım sonuç hep reddetme bununla karşılaşıp çözüm üreten var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgecan

Merhaba arkadaşlar kartı tanimladim sorun yok posda da ötüyor ve telefona bildirim geliyor başarı ile tamamlandı diye lakin sonra pos işlem reddedildi diyor çözüme ulaşmak adına farklı telefon farklı tutar ve farklı poslarda denemeler yaptım sonuç hep reddetme bununla karşılaşıp çözüm üreten var mı?
    Hocam aynı sorun bende de var. Red geliyor. Banka kayıt açtı. Çözüm bulan varsa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abalbil

Paraf free diye bir kartı vardı herhalde fakat kampanyalara bakın onu dahil ediyorlar mı yoksa en kötü paraf klasik olanı isteyebilirsiniz. Yıllık 80-90tl bile kart ücreti alsa zaten 1 ayda çıkarıyor eğer aktif kart kullanan biriyseniz.

Alıntıları Göster
    Free olaní gençlere ve öğrencilere özel ondan basvurtmuyor hocam diğerine başvuru yapayım dedim diğer bankalardan limit düşürün diye mesaj geldi , düşürdüm ama tekrar başvuru yapmaya izin vermiyor red geliyor, 3-4 gün geçsin bankaya gidip direk başvuru yapayım en hızlısı öyle olur sanırım değil mi?

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Once yukletin sonra kredi kartiyla odicem deyin alabiliyorsa geri alsin yukledigini. Nakit sorarsa da yok deyin oyle kasiyere ugrassin dursun

• lazz48 L kullanıcısına yanıt
    İyiymiş

• Cihanıza nfc kartınızın yükleme işlemi devam ediyor uyarısı alıyorum çözümü varmı

• Yeni kredi karti cozer ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GS-33

Cihanıza nfc kartınızın yükleme işlemi devam ediyor uyarısı alıyorum çözümü varmı
    Aynı sorun bende de var
    Hiç bu sorunla karşılaşan yokmudur?

• Bende paraf klasik var ayni hatayi daha once aliyordum. Simdide teknik nedenlerden dolayi islem yapamiyoruz diyor. Yeni kart istedim bakalim olcak mi

• Arkadaşlar nerde ödeniyor bu NFC ile bir türlü bulamadım

• temassız işlem yapacaktım limit 5 tl dedi işlemi reddetti bu limiti nası lartırabiliriz acaba
  • Nfc uyumlu kartınız yok uyarısını çözebilen var mı? Temassız özelliği var kartımın.

• quote:

Orijinalden alıntı: carissma06

Hocam aynı sorun bende de var. Red geliyor. Banka kayıt açtı. Çözüm bulan varsa sevinirim

Alıntıları Göster
    Uygulamaya giriş yapıyor musunuz? Giriş yapın sonra ödeme yapın.
  • Ben giriş yapıyorum kart tanımlı başarılı oldu uygulama bildirimi dahi geliyor posdan red geliyor Huawei nin sitesinde nfc ile ödeme yapmak için sim uyumundan bahsetmiş hattım Vodafone müşteri hizmetlerini aradım karşıma NFC nin ne olduğunu bilmeyen bir temsilci çıktı tabiki de birşey bulamadi böyle bir bilgi yok efendim dedi ve beni çileden çıkarttı :)

• Mobil uygulamada, kart detay bölümünden telefonla öde seçeneği açık durumda küçük bir miktarla tekrar deneyin, çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 7 Temmuz 2020; 21:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Mobil uygulamada, kart detay bölümünden telefonla öde seçeneği açık durumda küçük bir miktarla tekrar deneyin, çözüm olabilir.
    Dediğinizi yaptım olmadı 2 xiaomi 1 Huawei cihaza hattı takıp bütün ayarları yaptım hep aynı hata.

• superhead kullanıcısına yanıt
    Üst mesajınızda okuduğum kadarıyla sizin probleminiz farklı hocam, telefonunuz rootsuz ve uygulamanız güncel olmalı, hatta Paraf mobil uygulamanızı kaldırıp yeniden yükleyin bende de sizdeki gibi uyarılar vardı bu şekilde çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 8 Temmuz 2020; 0:20:52 >
  • posdan olumlu donüs geliyor odendi yazıyor pat odeme alınmadı uyarısı geliyor postan cıkan fişte . telefon değiştim simi yine olmadı ya karttan yada hatta bence kesin vodafone hattan dolayı . bu sorunu yasayanlar hep vodafone mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.