Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brj

Paraf klasik master ile bir turlu tanimlama olmamisti hata veriyordu. Yeni kart talep ettim ve bugun hesabima eklenmis paraf gold visa. Tanimlamada sorun cikmadi artik 50 tl puan kazanma zamani...
    Bende paraf platinum kart var tanımlama yaptım. Ama 05 hata alıyorum. Kayıt açtırdım 1 haftadır ses seda yok. Yeni kart isteyip denesek işimiz çözülür mü? Birde yeni kart elimize ulaşmadan nasıl kullanılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin tanımlanamayan kartı MasterCard'dı. 3 farklı telefondan denedik olmamıştı. Yeni kart talep edip tekrer MasterCard olmasını istedik. Kartın elinize ulaşmasına gerek yok. İnternet bankacılığında gözüksün yeter. 10 temmuz saat 08.00 da yakıt aldım ikinci 50 puanı da almış oldum. İşi yokuşa sürsende FDH ölücülerinden kurtulamazsın paraf.

• Arkadaşla kampanyanın başından olmayan kartım bu sabah baktığımda olmuş gözüktü hiçbir işlem yapmadan. Şu an an itibariyle şok'tan TL bakiye yüklemesi yaptım. 50 lira geldi daha bitmemiş kampanya

• Bu kampanya devam ediyor mu halen? Benim telefonda NFC olmadığı için başkasının telefona Paraf Mobil kurarak denesem olur mu acaba? Numara eşleşmesi mi yapıyor?

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Dün akşam 7 gibi denedim hala geçerli puan yüklendi kartıma. Kendi sim kartını o telefona takarak işlem yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartımın son kullanma tarihi 07/20 ydi. Nfc birtürlü tanimlanmiyor hata veriyordu. Geçen gün uygulamaya girdiğimde yeni kart uygulamada göründü. O kart üzerinden nfc tanimlamasi yaptim ve kabul etti. Şimdi sormak istediğim şu ki bu yeni kart bana henüz ulaşmamişken 100 e 50 indirimden faydalanabilirmiyim ve 200 e 15 lik alaryakit indirimiyle birleşir mi?

• avantis A kullanıcısına yanıt
    seçtim tabiki de olmuyor ne yaptıysam. müşteri hizmetleri bir çalışma yürütüldüğünü söyledi bu hatayı alanlarla ilgili. ama bence kartın troy logolu olmasından kaynaklı bir problem. Yeni kart talebinde bulundum bekliyorum.
  • Benimde ayni durum oldu sizinki gibi. 07/20 son kull tarihidi. Yeni kart uygulama gorununce tanimladim. 200 tl alirsaniz yakit hem 50 tl hemde 15 tl puan gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG V30 telefonum var ve onlarca market dolaştım hiçbirinde nfc ile ödeme yapamadım.
    tlefonda paraf da var ykb de.
    hiç ödeme olmadı..

ama istanbulkartıma yükleme yapıyorum nfc ile..
    yani nfc arızalı olsa istanbul karta da ödeme yapmaz sanırım..
    peki sizce neden nfc ile markette ödeme yapamıyorum?
  • Teşekkürler paraf..
    Paraf NFC 100/50 ParafPara

• quote:

Orijinalden alıntı: pdrdurdu

Teşekkürler paraf..
    Yeni mi oldu hocam bu? Hakem devam ediyorsa ben de deneyeyim.

Evet 1 saat önce, hattımı nfc destekleyen bir tele takarak yaptım..

• Arkadaşlar benim telefonda nfc yok fakat paraf mobil ile kartımı tanımlamıştım, şimfi nfc si olan başka telefona paraf mobil yükleyip, aynı kartımla nfc ödeme yapsam olur mu? Daha önce başka telefonda kayıtlı olması engel midir nfc ile başka telefon üzerinden ödeme yapılarak puan kazanılmasına

• quote:

Teşekkürler paraf..
    Nerden yaptınız bu işlemi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Parafposu olan mahalle marketinden..

• Migros da bir saat denedim olmadı. Kasiyer uğraştı pos a reset attı ama olmuyor. Hata vermiyor öylece bekliyoruz ödeme almıyor pos.

• quote:

Evet 1 saat önce, hattımı nfc destekleyen bir tele takarak yaptım..
    Ben de başka cihaza taktım sim kartımı. Uygulamadan Tanımla dedim ve eleştirildi şeklinde mesaj geldi. Ama uygulamada "Öde" seçeneğini seçtiğimde bir türlü ekran gelmiyor. Yükleniyor işareti gibi bir simge dönüyor ama gelmiyor bir türlü. Başka bir ayar mı var bilemedim. Halen yapamadım.

Ayrıca Paraf Pos şartını bilmiyordum ben. Buna da mı dikkat etmek lazım.

Paraf posu sadece parafüstü için lazım, diğer kazanımlar için pos şartı yok hocam

Nfc ayarlarında varsayılan ödeme seçeneği filan da var oraya da bakın paraf seçili olması lazım

• Migros Carrefour benim telefon olmadı ama Lcw oldu

• 4 farklı yerde deneme amaçlı küçük alışverişler yaptım ama NFC bir türlü görmedi. Cihazı yaklaştırın diyor ama pos makinesine yaklaştırmama rağmen görmüyor. Ayarlarda NFC açık olmasına rağmen beceremedim. Neyse artık.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.