Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce Bim den alışveriş yaptım ve anında mesaj geldi. 50 TL. Kazandınız diye. Telefon Redmi note 8 pro. Aynı telefonda world pay de kullanıyorum. Ödeme anında uygulamayı açtım. Öde dedim. Varsayılan ödeme aracı olsun mı dediğinde tamam dedim. Telefonu yaklaştırdım ve ödemeyi aldı. Telefonun kılıfını çıkardım ama belki sorun olursa diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt
    Aynı telefon bende de var. Normal kalınlıkta olan kılıflarda sorunsuz ödeme oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon temassızı yerine normal fiziki kart temassızı yapsak da puan gelir mi?

• Huawei telefonum ile maximum akbank cepteteb temassız ödeme yapabilirken paraf olmadı. Migros opet denedim . Var mı çözüm

• Doory kullanıcısına yanıt
    Tabi ki gelmez. NFC kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla yapılan bir kampanya.

• Arkadaşlar NFC ile ödeme yapmak için telefonda kartın kayıtlı olduğu sim kartın mı takılı olması gerekiyor?

• Mi9t ile bir türlü olmuyor. Çözebilen oldu mu?

• hata alan arkadaşlar paraf mobil uygulamasının tüm verilerini temizleyip telefondan silin. tekrar yükleyin. ben bu şekil yaptım sorun çözüldü. alışveriş yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet2626

Huawei telefonum ile maximum akbank cepteteb temassız ödeme yapabilirken paraf olmadı. Migros opet denedim . Var mı çözüm
    Çözüm yeni kart çıkartmak hocam. Başka çözüm yok şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Banka kayıtlarında hangi telefon varsa onun takılı olması lazım. Mobil veri açık olması lazım. Yoksa nasıl Banka ile iletişim kuracak ve ödeme yapacak?
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Kendi yazdığım soruya kendim cevap vermiş olayım o zaman. Paraf mobili kurarken mutlaka kredi kartının kayıtlı olduğu sim kartın takılı olması gerekiyor. Daha sonrasında tekrar sim kartı değştirin sorun olmuyor. Denedim ve bu şekilde çalıştı. Kendi kartımı eşimin telefondan kullandım böylece...

• ahmet macit kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sorun veriyordu ki. Benimkinde işlem banka tarafından reddedildi uyarısı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: carissma06

Çözüm yeni kart çıkartmak hocam. Başka çözüm yok şuan

Alıntıları Göster
    Kartla ilişkisi nedir hocam? O zaman kartımı kaybettim deyip yeni kart isteyeceğim

• poet2626 P kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Ama bilmiyorum başka çözümü yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brj

Tanimlamada sorun yasayanlar kartlarini yenilesin. Bende Paraf klasik vardi bu ay son kullanma suresindeydi ve tanimlamada sorun cikariyordu. Bende yeni kart talep ettim. 3 is gununde yeni kartim paraf gold visa paraf uygulamasinda gorundu. Tanimlamada sorun olmadi. Bugun paraf uygulamasina bir baktim yeni bir kart daha paraf mastercard eski kartin yerine gelmis. Bugun gittim yakit almaya. Almadan once islemi yapmaya calistim temassiz paraf gold ile olmadi. Yeni paraf mastercard tanimladim bu sefer temassiz oldu ve 50 tl puan kazandiniz mesaji geldi. Sonra yakit aldim.
    hocam parafpuan ertesi gün hesabında gözüktü mü? kaç gün sonra gözüktü. Kart gelmeden gözüküyor mu hesapta. Bi kontrol edebilirsen sevinirim.
  • Alisveris provizyondan ciktiginda puan yuklenir. Benimki 2-3 gun surdu galiba provizyondan cikmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef denemediğim yol kalmadı. hiçbiri işe yaramadı. yeni kart talebinde visa/mastercard bulundum bekliyorum
  • Paraflari hangi marketlerde harcayabiliyoruz?

• Ne ettiysem troy kartımı kabul etmiyordu 9 temmuz da uygulamadan yeni karta başvurdum şu an itibariyle kartım uygulamada görünüyor visa kart hemen nfc ödemeye tanımladım kabul etti. Gün içinde alışveriş yapmaya çalışırım umarım paraf üstü ve kurban bayramı kampanyası ile de geçerli olsun katıldığım kampanyalarıma baktığımda kullanılabilir kart olarak troy kartım görünüyor hala

• veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptım 50 paraf geldi başka banka posundan geçtiği için paraf üstü olmadı zaten

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.