Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgecan

Merhaba arkadaşlar kartı tanimladim sorun yok posda da ötüyor ve telefona bildirim geliyor başarı ile tamamlandı diye lakin sonra pos işlem reddedildi diyor çözüme ulaşmak adına farklı telefon farklı tutar ve farklı poslarda denemeler yaptım sonuç hep reddetme bununla karşılaşıp çözüm üreten var mı?
    Aynı sıkıntı bende de var. Haftasonu program iyice uçmuştu şuan yine iyi. Sunucuya bağlanamıyordu, teknik hata diyor.
    En son arkadaşın dediği gibi herşey iyi güzel, en son bankadan red geliyordu. Programı sildim tekrar kurdum yok aynı. Müşteri hizmetleri bihaber.

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    malesef bilen yok ben de sordum araştırdım kimse bilmiyor galiba yani ben de aynı senin gibi honorzedeyim

bu arada Troy kredi kartı ve temassız kart diye olmadığını düşünerek halkbanktan Visa temassız olsun kart gönderin dedim reddettik mesajı sonrası master gönder dedim olmayacak bir de parafly dedim

baktım bugün 3 tane kredi kartı birden göndereceklermiş temassız master.visa ve gold visa

ohaynn bak hele: bu halkbankta tuhaf reddettik elimizde yok visa dediği kkdan da 2 tane gönderecekmiş

umarım 60bin kişi dolmamıştır tez elden elime geçse diye bakıyorum

ama Honor 9 litede yine sorun olursa paraf kartlarının tümünü birden kırcağım iş inada bindi

vakıfbankın troy logoşu kredi kartı temassızken NFC yapabiliyor ama halkbank kkları hiçbir halta yaramıyor honoriya 9 lite den mi ne anlayacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Uygulamaya giriş yapıyor musunuz? Giriş yapın sonra ödeme yapın.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam uygulama üzerinden öde yapıyorum red geliyor. Farklı pos larda denedim. Farklı telefonlada denedim çözüm hala yok. Red onaylanmadı 0005 hatası veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bu sekilde hata verdi. Müşteri hizmetlerini aradım çözüm bulamadılar.kayit oluşturdular. Bir haftadır ses yok. Bugün aradım bekleyin diyorlar. Kart troy logolu ondan olur mu diye düşündüm ancak müşteri hizmetleri onunla alakasi yok diyor.
    Paraf NFC 100/50 ParafPara

• Bende de temessiz açık olmasına rahmen pos cihazinda chip veya manyetiği kullanınız uyarısı çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi kartımla kampanyadan yararlanmıştım bugün de eşimin hattını telefonuma takarak onun kartından da 50 Tl puan kazandım yani hala kampanya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Svquare

Aynı sıkıntı bende de var. Haftasonu program iyice uçmuştu şuan yine iyi. Sunucuya bağlanamıyordu, teknik hata diyor.
    En son arkadaşın dediği gibi herşey iyi güzel, en son bankadan red geliyordu. Programı sildim tekrar kurdum yok aynı. Müşteri hizmetleri bihaber.

Alıntıları Göster
    Yeni kredi kartı istesek çözüm olur mu denenmedik başka yol kalmadı benim bildiğim.
    Paraf NFC 100/50 ParafPara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 8 Temmuz 2020; 20:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carissma06

Aynen hocam uygulama üzerinden öde yapıyorum red geliyor. Farklı pos larda denedim. Farklı telefonlada denedim çözüm hala yok. Red onaylanmadı 0005 hatası veriyor

Alıntıları Göster
    aynı hata bende de var. xiaomi mi note3 telefonum. 3 farkli yerde denedim ayni hata alıyorum. çözüm nasıl bulacağız buna

• Paraf klasik master ile bir turlu tanimlama olmamisti hata veriyordu. Yeni kart talep ettim ve bugun hesabima eklenmis paraf gold visa. Tanimlamada sorun cikmadi artik 50 tl puan kazanma zamani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brj

Paraf klasik master ile bir turlu tanimlama olmamisti hata veriyordu. Yeni kart talep ettim ve bugun hesabima eklenmis paraf gold visa. Tanimlamada sorun cikmadi artik 50 tl puan kazanma zamani...
    Kart eline ulaşmadan nfc ödeme yapılabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brj

Paraf klasik master ile bir turlu tanimlama olmamisti hata veriyordu. Yeni kart talep ettim ve bugun hesabima eklenmis paraf gold visa. Tanimlamada sorun cikmadi artik 50 tl puan kazanma zamani...
    yeni kart talebinizi nerden yaptınız ve ne kadar sürede tanımlandı öğrenebilir miyim benim kartta troy ve malesef eklenemiyor mobil ödemeye

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabiliyor

• Güzel kampanya faydalandım.
  • Benimkini hiçbir pos görmedi note 8 pro ne yaptıysam 10 magazada denedim görmedi acaba resmi kayıtlı olmaması etken olabilir mi?

• birkaç kere denedim hareket yok. telefon da bozuk olabilir ama

• Hala veriyor mu.bugun içinde alabilen oldumu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Benimkini hiçbir pos görmedi note 8 pro ne yaptıysam 10 magazada denedim görmedi acaba resmi kayıtlı olmaması etken olabilir mi?
    Kayıt NFC ile ödemeye engel değil. Pos görmüyorsa telefon ayarlarında problem olabilir. NFC açık olacak, HCE cüzdan seçili olacak, paraf mobil uygulaması varsayılan uygulama olacak.
  • Tanimlamada sorun yasayanlar kartlarini yenilesin. Bende Paraf klasik vardi bu ay son kullanma suresindeydi ve tanimlamada sorun cikariyordu. Bende yeni kart talep ettim. 3 is gununde yeni kartim paraf gold visa paraf uygulamasinda gorundu. Tanimlamada sorun olmadi. Bugun paraf uygulamasina bir baktim yeni bir kart daha paraf mastercard eski kartin yerine gelmis. Bugun gittim yakit almaya. Almadan once islemi yapmaya calistim temassiz paraf gold ile olmadi. Yeni paraf mastercard tanimladim bu sefer temassiz oldu ve 50 tl puan kazandiniz mesaji geldi. Sonra yakit aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.