Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler. Ben de Axess veya world farketmiyor, hepsinde yapıyor. Yani sanki bankadan bağımsız gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banka kartı dahil oluyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampany devam ediyor mu acab harcama yapıp yüklenen oldu mu?

• m_basar7 M kullanıcısına yanıt
    Biraz önce harcama yaptım. 50tl kazandınız mesajı geldi. Devam

• quote:

Orijinalden alıntı: m_basar7

kampany devam ediyor mu acab harcama yapıp yüklenen oldu mu?
    troy kartımla bir türlü katılamadım,defalarca müşteri hizmetlerini aradım,kartımı yeniledim ama gene de katılamadım.Kayıt oluşturdular hala çözüm yok.En sonunda 19 Temmuzda yeni kart başvurusunda bulundum, bugün paraf mobilde yeni kartım göründü ve hemen kampanyaya katıldım ve Şok'tan 100 TL işlem yaptım anında 50 TL parafpara yüklendi. Kart elime ulaşmadan puanı aldım, MH daha sorunu çözecek. TROY logolu kartlar sıkıntılı arkadaşlar. Şimdi VİSA logolu kartımı teslim alınca TROY logolu kartı iptal edeceğim...
  • Usluco kullanıcısına yanıt
    troy kartla olmayınca kart istedim 3 troy olmayan kk geldi

yaptım harcamayı nfc ile geldi ertesi gün 50 parafpuan

ne olur ne olmaz harcayayım dedim hemen bitti hiç bereketi yokmuş bu halkbank Parafpuanın

o kadar emek çektik kazanmak için 50 tl parafpuanı harcarken duman oldu bereketsizmiş

troy başta olmak üzere diğer 2 halkbank kk iptal edecem 1 ay dursun cüzdanda dinlensin bakalım
  • NFC yi nerede kullanabilirim 101 de olmadı BP de olmadı ? :)

• Daha önce her şeyini hazırladığım telefonla(başka hat takılı) dün akşam üzeri ödeme yapmak istedim. Sürekli teknik sorunlar gibi bir hata verdi uygulama. Güncelleme kontrolü yaptım olmadı, kaldırıp yeniden kurdum, bu kez kayıtlı hattı istedi. Hattı taktım Vodafone paket bittiği için birkaç KB veriye çat 5TL kesti. Yeniden NFC tanımlaması yaptım, uygulama birkaç defa çöktü felan ama sonunda ödemeyi yaptık...

Yani öncelikle sakin olmalısınız ve uygun bir zamanda gideceksiniz. Değilse sıkıntı.
  • Visa kk ile nfc harcaması yaptım 50 tl kazandığıma dair gelen mesaj falan yok, ödeme provizyonda diye mi acaba

• Telefonumda garantinin nfcsini uzun zamandir kullaniyorum ama halkbankin olmadi maalesef paraf uygulamasina giris yapmadan öde secenegi cikiyor giris yapinca kayboluyor paraf esnaf kartım troy değil

• halen geçerli bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayaro87

Visa kk ile nfc harcaması yaptım 50 tl kazandığıma dair gelen mesaj falan yok, ödeme provizyonda diye mi acaba
    paraf mobilden kampanyaya katılıp kartı tanımladınız değil mi,yoksa olmaz...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    Hocam paraf mobilde kampanyaya katıl butonu yok, sadece detay butonu var. Sms atma durumu da yok şartlarda. Katılmak için başka bir durum mu var bilmiyorum. Ama dediğiniz tanımlama işini yapıp nfc harcamayı sorunsuz yaptım. Mh yi aradım harcamamın başarılı olduğunu ama şu anda provizyonda olduğu için yarın yükleneceğini söyledi. Benim gibi durumu olan var mı, ertesi gün sorunsuz yatan

• üc hafta troy harici kart bekledim az önce harcama yaptım, kampanya devam ediyor.bu fırsatı kaçırsam gözüme uyku girmezdi 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: babayaro87

Hocam paraf mobilde kampanyaya katıl butonu yok, sadece detay butonu var. Sms atma durumu da yok şartlarda. Katılmak için başka bir durum mu var bilmiyorum. Ama dediğiniz tanımlama işini yapıp nfc harcamayı sorunsuz yaptım. Mh yi aradım harcamamın başarılı olduğunu ama şu anda provizyonda olduğu için yarın yükleneceğini söyledi. Benim gibi durumu olan var mı, ertesi gün sorunsuz yatan
    bana da 1 gün sonra yattı puan ama ben alışverişi yaptığım anda telefona sms geldi"NFC kampanyasınan 50 paraf para kazandınız" şeklinde, siz sms gelmedi deyince ben ondan yazmışım onu ama 1 gün sonra sorunsuz yükleniyor...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Ben de mh ye dedim sms gelmedi diye, sıkıntı yok işleminiz başarılı görünüyor yarın yatar, yatmazsa yine arayın hallederiz tarzında konuştular

• Biraz önce Migros ta Hediyem karta yükleme yaptım. Fişte Ziraat Bankası pos tundan çekildi gözüktü. 50 tl kazandınız mesajı hemen geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

NFC yi nerede kullanabilirim 101 de olmadı BP de olmadı ? :)
    a101 de olması lazım BP yi bilmiyorum. a101 de NFC ile çok ödeme yaptım. Telefonunzdaki NFC bölümünden varsayılan ödeme aracını Halkbank yapmalısınız...
  • Bu puanlar ne zaman geri alınacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumda NFC özelliği yok. Olan telefonda da telefonunuz kayıtlı değil uyarısı alıyorum. Hattı takıp deneyen oldu mu? Nasıl yapacağız ödemeyi?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.