Şimdi Ara

paraf+parafly Aralık E-Ticaret Kampanyası 100 Parafpara (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
31
Favori
15.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

kazanılan puanları nerede kullanacagız?

Migros/carrefour yada yakıt .

Kullanılabilen petrol şirketleri hangileri acaba shellde kullanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

kazanılan puanları nerede kullanacagız?

Migros/carrefour yada yakıt .

Kullanılabilen petrol şirketleri hangileri acaba shellde kullanamadım.

TOTAL de genel olarak var biliyorum.

En azından zeytinburnu totalde harcadım daha önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

https://www.parafcard.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/2506

BUNUNLA birleşir mi acaba? n11 den 1500tl lik ürün alsak

n11 elektronik geçiyor sanırım

cevabı bende merak ediyorum bilen bilgilendirse iyi olur.
  • m.fth kullanıcısına yanıt
    Birleşiyor malum yerden malum ürünü alıp birleştirenler var diğer konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprock88 kullanıcısına yanıt
    hocam denediniz mi? bende düşünüyordum bunu da.
  • Sms attım aşağıdaki gibi sms geldi. Neden olabilir ?

Kampanyaya dahil olmak istediginiz kartiniz, kampanya giris kriterlerini saglamadigindan talebiniz alinamamistir. B001
  • womit kullanıcısına yanıt
    halk mobılden kampanyalarda kampanya katılımınız görünüyordur, daha önce başvurup unutmuş olabilirsiniz. kontrol etmenizde fayda var oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.fth

halk mobılden kampanyalarda kampanya katılımınız görünüyordur, daha önce başvurup unutmuş olabilirsiniz. kontrol etmenizde fayda var oradan.

Teşekkür ederim hocam,, Evet daha önce kampanyaya katılmışım ve olumlu yanıt gelmiş.
  • dragontool D kullanıcısına yanıt
    parafly :( kredi kartından tek beklentim uçak bileti ve lounge hizmeti zaten. sanırım geri almanın bir yolu yok.

ben de seyahat hattında geçerli olmayan puanları da kazanıp kendimce halkbank ile durumu eşitliyim :)
  • 50 50 paraf kazandınız dedi lakin 3 gun gectı kullanılabilir paraf para da gözükmüyor. Puanparın aktıve olacagı gun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

50 50 paraf kazandınız dedi lakin 3 gun gectı kullanılabilir paraf para da gözükmüyor. Puanparın aktıve olacagı gun mu var

Üstad mobil de gözükmüyor ama yatmıştır istisnai puan olarak gözüküyor n11 den vs kontrol et dediğim gibi yatmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

50 50 paraf kazandınız dedi lakin 3 gun gectı kullanılabilir paraf para da gözükmüyor. Puanparın aktıve olacagı gun mu var

Üstad mobil de gözükmüyor ama yatmıştır istisnai puan olarak gözüküyor n11 den vs kontrol et dediğim gibi yatmıştır

evet gözüküyormuş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 23 Aralık 2016; 0:12:9 >
  • Gittiğiniz shell de sorun olabilir.

Her yakıt istasyonu ( iç.işleyişine göre ) her kkartı puanını kullanır.

BP var paraf pos var axess yok , PO var bonus kullanıyor paraf yok. Shell var pos var ama üye işyeri değil.

Opet ykb yakıt aldım ( aynı pos 4 kez 100 tl ) 1 tanesi kabul olmadı. Pos kodu olmamış. Halbu ki istasyon / pos aynı yer.

Tamamen şans Shell var Shell var yani. Migros/ carrefour en sağlamı.
  • Ya böyle bi saçmalık görmedim, bilen biri açıklayabilir mi, şimdi 50+50 puan yattı diye mesaj geldi dün, bugün donemici işlemlerde de görünüyor ancak paraf puanlarına da yansımasıs, parafly travelden bilet almaya calisinca kazandığım yüz tl görünmüyor ve eksiye düşüyorum bilet alamıyormuyuz bu kazanılan paralarla...nerde kullanicaz o azaman
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Kanpanya sartlarinda seyahat hattinda kullanilamayacagi yazilmis. Paraf uye is yerlerinde kullanabiliyorsunuz

• 22 aralık öğleden sonra n11'den yapılan alışveriş sonucu tüm kampanya bilgilendirme sms leri geldi. an itibari ile de tüm puanlar yattı.

cephaneci patladı artık. adını da rahat rahat yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Kanpanya sartlarinda seyahat hattinda kullanilamayacagi yazilmis. Paraf uye is yerlerinde kullanabiliyorsunuz

bana da puan geldi diye mesaj geldi ama total'de kullanmaya kalkınca görünmedi.
  • Arkadaşlar cephaneci.com dan uzak durun 3iş günü oldu hesaba altınım yatmadı.Mygold dan aldığım altın 10dk da hesabıma yattı.3iş günü içinde havale nasıl gerçekleştirilemez anlamıyorum.
  • Bu kampanyadan kazanılan puanları n11'de kullanamıyor muyuz arkadaşlar? MH'lerini aradım bu puanlar özel kazanım dolayısıyla sanal posta kullanılamaz diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.