Şimdi Ara

paraf+parafly Aralık E-Ticaret Kampanyası 100 Parafpara (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
31
Favori
15.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aldım, birleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Ben dün bir ürün için denedim, karttaki puanların tamamı (özel kazanımlar da dahil) göründü. Satın almadım, o yüzden işlemin sonu ne olur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat_simsek

Ben dün bir ürün için denedim, karttaki puanların tamamı (özel kazanımlar da dahil) göründü. Satın almadım, o yüzden işlemin sonu ne olur bilemem.

Puan görünüyor ama satın al dediğimde işleminiz şuan gerçekleştirilememktedir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Arkadaşlar cephaneci.com dan uzak durun 3iş günü oldu hesaba altınım yatmadı.Mygold dan aldığım altın 10dk da hesabıma yattı.3iş günü içinde havale nasıl gerçekleştirilemez anlamıyorum.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşa.

Cephaneciden uzak durun arkadaşlar.

aldığım gramları tam 1 haftada gönderdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bu kampanyadan kazanılan puanları n11'de kullanamıyor muyuz arkadaşlar? MH'lerini aradım bu puanlar özel kazanım dolayısıyla sanal posta kullanılamaz diyorlar.

Asıl kredi kartım internet alışverişlerine kapalı olduğundan kullanamıyormuşum. Kendim çözdüm problemi. Oysa ki sanal kartla da denemiştir. Beyinsiz müşteri temsilcisi de bir halt bildiği yok özel kazanım olduğundan internettte kullanılamaz diyor.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Hocam sıcak forsatçıların çoğu MH'den daha iyi bankacıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Arkadaşlar cephaneci.com dan uzak durun 3iş günü oldu hesaba altınım yatmadı.Mygold dan aldığım altın 10dk da hesabıma yattı.3iş günü içinde havale nasıl gerçekleştirilemez anlamıyorum.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşa.

Cephaneciden uzak durun arkadaşlar.

aldığım gramları tam 1 haftada gönderdiler.

arkadaşlar malesef cephaneci patlamıştır, diğer konuda da yazdım.

geçen hafta yani 19.12.2016'da fiziki olarak verdiğim sipariş altın fiyatlarındaki oynaklıktan mı, yoğunluktan mı bilmiyorum 22.12.2016'da kargoya verildi ve 23.12.2016'da elime ulaştı. inanın hiç sorun etmedim. normaldir. kargocu saat 16 gibi siparişi teslim etti ve paketten malesef 0,25 gr altın eksik çıktı. 10 adet 1 gr sipariş ve 1 adet 1,25 gr sipariş yerine 1 adet 10 gr ve 1 adet 1 gr geldi. belli ki siparişler karışmış.

aradım firmayı derdimi anlattım, kamera kayıtlarına bakalım döneceğiz dediler, tamam dedim. 26 saat sonra yani 24.12.2016'da dönüş olmayınca mesaj attım. arayacağız dediler, aradan 2 gün geçti. dedim hafta sonudur, bekleyelim. pazartesi gününü yani 26 sı akşam bekledim, gelen giden yok. yine mesaj attım. "sipariş vereceğim tekrar, gönderin artık" dedim, "kayıtlara baktık haklısınız, hesabınıza gönderiyoruz, siz bu arada yeni siparişinizi verin, sorun olmaz" dediler. ""hesaba yatınca vereceğim" dedim ve şu gün şu saat oldu hala dönüş yok.

kısaca söyleyeceğim şudur, bu cephaneci denilen siteden 2 ayda yaklaşık toplamda 7.000 TL civarı siparişim oldu. gördüm ki paketten yarın bir gün hıyar falanda çıkabilir şansınıza, yada diyelim 5 gr sipariş verdiniz 2 gr da gelebilir. kesinlikle ispatlayamazsınız ve muhattap yok. yarın yasal yolları araştırıp işlemlere başlayacağım. diğer altın sitelerini bilemiyorum, ama bu siteden alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• (ephane(iye güvenemeyip beklemiştim hb de nadr gold satandan aldım 2 gunde geldi karı az oldu ama garanti oldu. puanı da migrosta hediyemkarta 250 tl olarak yuklettim hiç problem cıkmadı.
  • spoiler4all kullanıcısına yanıt
    Bende ilk kez süresi bitmek üzere olan parafpara var ne yapacağımı şaşırdım; hediyem kart güzel bir seçenekmiş, başka tavsiye edebileceğiniz seçenekler var mı acaba? Bu 100 parafpara 2 gün sonra geri alınacakmış malum.
  • migrosta ininal karta da yukleniyor galiba bu konuda gordum. paraf uye işyerlerinde de harcayabilirsiniz aman unutmayın çok kotu oluyor :)
  • Ayın sonunda doluyor 100 liranın süresi. Paraf çok kısa tutmuş bu kez. Çeyrek alacaktım, 2 gün önce sadece yeni tarihli vardı. Ben de pahalı gerek yok yarın gelir eski tarihli alırım dedim. 2 günde çeyrek 3-4 lira arttı.

Ben ya çeyrek alacağım yada Migros kart.

Her ikisi de avantajlı.
  • geçmiştir belki ama;
    parafpara harcarken önce, kullanımı ilk bitecek paraf paralar mı harcanıyor?
    yani diyelim ki 200 parafpara var. 100 tl si 30 aralık son gün. ben bugün 100 tl harcasam son kullanma tarihi 30 aralık olanları mı harcamış oluyorum?
    cevap için şimdiden teşekkürler...
  • Paraf anlasmali bi petrole gidin size alacaklı fişi yazsın.puani ceksin sizde yakıtı istediğiniz zaman alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mryigit

Bende ilk kez süresi bitmek üzere olan parafpara var ne yapacağımı şaşırdım; hediyem kart güzel bir seçenekmiş, başka tavsiye edebileceğiniz seçenekler var mı acaba? Bu 100 parafpara 2 gün sonra geri alınacakmış malum.

Kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 12.01.2017 olup kullanılmayan ParafParalar 13.01.2017 tarihinde geri alınacaktır.

2 gün sonra geri alınacakmış ne demek hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 29 Aralık 2016; 14:8:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

Paraf anlasmali bi petrole gidin size alacaklı fişi yazsın.puani ceksin sizde yakıtı istediğiniz zaman alın

ankarada var mı böyle bir istasyon
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan kazanılan Paraf Paraların son kullanım tarihi 30.12.2016 23:59 olup kullanılmayan ParafParalar 31.12.2016 tarihinde geri alınacaktır.

Hocam yanlış kampanyadan alıntı yapmışsın sanırım.
    Bahsettiğin süre yeni yıl kampanyasına ait.
    1. sayfada bu kampanyayla ilgili detaylar var.

https://www.parafcard.com.tr/Kampanyalar/Index/231
    Sayfada sağdan 1. sırada.
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşın dediği gibi, o dediğin diğer kampanya hocam; bunlar 31de alınacak geri.
  • Bugün puan kullanımının son günü... unutmayalım...
  • 12 ocak diye kalmis aklimda, bizim 100 tl çöp oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

12 ocak diye kalmis aklimda, bizim 100 tl çöp oldu...

Al benden de o kadar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.