< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Kasım 2023; 22:9:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paraf TROY kart başvurusuna 400 TL ParafPara (6. sayfa)
-
-
Daha önce başvurup reddedilmişliğim var ama hiç kart almadım. Katılabilir miyim?
-
Ayın 12 sinde başvurdum bugun kuryenete teslim edildi mesajı geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ileriki günlerde telefonnu çaldırıp kapatacak ve evde bulunamadı diye geri gidecek kart
agt ve kuryenet geçimin yolunu bulmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada geldi bakalim harcama yaptim iade gelicek mi masterlari kapattim aidat vs 2 kere alirlar master troy gerek yok.Zaten cok kullandigim bir kart degil oyle cok nadir kampanya olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir haftadır Kuryenet kartı getirecek. Bekliyoruz.
Yüklenen varmı 400 lira sanal kartla işlem yaptım ama yüklenmedi fiziki kartlamı yapmak lazım acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanal kart ya MC ya da Visa olarak çıkıyor(Troy karta bağlı üretseniz bile). Siz sanal Troy çıkartabildiniz mi?
Ekleme, kampanya şartları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 25 Kasım 2023; 14:14:23 > -
Haklısın şimdi dikkat ettim sanal kart masterpass çıkmış
ben 11 kasımda başvurdum onaylandı. bugün 27 Kasım 16 gün olmuş herhangi bir gelişme mesaj vs gelmedi. Kartı geken arkadaşlar nereden takip ediyorsunuz. Nasıl teslim ediliyor kartlar
Kart onayı geldi de limit ne tanımlandı veya tanımlanacak belirsiz
İnternet şubesinde limit sıfır görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 28 Kasım 2023; 10:9:2 > -
Kartı bugun teslim etti kuryenet sanırım burada yoğun olmadığı için randımanlı çalışıyorlar. Tek sıkıntı teslimatta tc istemeleri. Firmalar teslimat için kod gönderiyor ama bunlar tc istedi neyse ki imza attırmıyor o zaman geri giderdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kart bugun geldi ama MC olarak geldi :D
Nasil oldu anlamadim.
-
Bana da master kart göndermişlerdi tekrar talepte bulundum Master kartı da kapattırdım
Kart geldi bankaya gidip tlf no güncellemesi yaptım ilk alışverişi de yaptım hayırlısı 😄
Puanları yi e ticaret alışveriş de kullanılabilirmiyiz
kart dün geldi. fakat chip hatası veriyor. ne atm de ne de pos cihazlarında çalışmıyor. müşteri hizmetlerini aradım. yenisini gönderelim dediler.
-
beyler şimdi kampanyaya katıldık alışverişi yaptık fakat bir bilgilendirme gelmedi yani özel bankalarda buna benzer olaylarda hemen tebrikler kazandınız falan mesajı gelir bilgi mesajı gelen varmı ? yoksa herhangi bir bilgilendirme gelmiyormu ? tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim tşkler şimdiden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X