Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alkapto1

Hakem heyetine basvuran olmadi mi? Ben tatil sonrasinda basvurabilecegim. Sonucta bddk ya verdikleri cevapta belirtilen kriterler, kart ücretleri icinde gecerli ancak hakem heyetleri bunun aksi yönünde karar verilebiliyor. Burda da bi haksizlik var (aradan yırtık dondan cıkanlar gelmeden söyleyeyim; bir önceki gün kullanabilenle bir gün sonra kullanamayanlar arasindaki haksizlik). Bakalim bakalim ne olacak.
    Not: aradan cıkan embesilleri de hiç mi hiç dikkate almayın. Biz hakkımızı alabilmek icin elimizden geleni yapalim. Bu arada puanlarinizi bir süre daha kullanmayın, şu cevaplar bir gelsin bakalim. Puani bitirip, hakem heyetinden de eski puanlar icin karar cıkarsa birde bunun icin konu açılmasın.

Arkadaşlar Merhaba;
    Ben bankalar birliği hakem heyetine başvurdum ve lehime karar çıktı. Puanlarımı eski katsayı oranında kullanabileceğim.
     Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü...

Arkadaşlar özelden gelen bir çok soru oldu, bu nedenle başvuru sürecimi burada özetleyeceğim.

Birinci adım bankaya konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturmak. Çünkü Türkiye Bankalar Birliğine başvurunuzda sorununuzu ilk bankaya ile çözmeye çalışmanızı istiyorlar.

TBB linki

Sonrasında gelen cevaba göre şikayetinizi oluşturmak.

Benim şikayet ve talebimi ekte bulabilirsiniz.
    Ayrıca puanlarını kullanmış arkadaşlar için tavsiyem. Talepte bulunurken süresi dolup silinebileceği için yeni katsayıya göre kullanmak zorunda kaldığım puanlarında eski çarpana göre farkının kullandırılmasını şeklinde talep ederseniz daha sağlıklı olur kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaksoy -- 1 Aralık 2015; 19:26:06 >

• ozaksoy kullanıcısına yanıt
    Sevindirici ve adil bir haber.Tebrikler hocam.
    diyecek tek şey var: helal olsun
  • Ben dün aradım ve kapattırdım,Kapattrıma gerekçesinde ise;Kampanya yapılmıyor,Katsayılar Düştü,Puanlar siliniyor Ve Kart Aidatı Zamanı Yaklaştı Dedim.Az Önce genel Müdürlükten Aradılar Neden Kapattınız Diye?Aynı Şeyleri Söylerken Telefon Kapandı

Kartını Kapattıracak Aradaşlar da bunları söylerlerse Gelecekte Belki Bir Kıpırdanma Olabilir

Edit:Tekrar Aradılar 30 puan hediye edelim dediler yine kabul etmedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 30 Aralık 2015; 12:07:35 >
  • 3 ay önce kapattırmıştım, puan borcunu sıfırlayınca...
    ne arayan oldu, ne soran..
    benden bıkmışlar galiba..
  • örnek adamsın helal olsun
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Demekki Hocam

Daha parafgününden puan kazanabilirsiniz diyo,bende bizim halkbanktan beklentilerimiz daha çok e-ticaret sitelerinde 1000 e 100 silinmeyen puanlar bekliyoruz,inşallah parafly eski günlerine bizde parafly'a döneriz diyerek görüşmeyi sonlandırdım.
    Sonuc ne oldu @ozaksoy
    aradılar mı veya bankaya cevap ile talebini ilettin mi, nasıl çözüm bulundu?
  • doganbaris kullanıcısına yanıt
    Evet aradılar, paraf paralarımı eski katsayılar üzerinden kullandım.
    forumda halkbank'ın bu katsayı düşürme kararını savunan bikaç tane rahatsız vardı; bu bankanın hakkıdır istediğini yapar bu zamana kadar verdiğine şükredin; ne yaparsanız yapın puanları eski değerinde kullanamazsınız filan diyolardı.

bu en çok onlara kapak olmuş :) sizi de tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muraska

forumda halkbank'ın bu katsayı düşürme kararını savunan bikaç tane rahatsız vardı; bu bankanın hakkıdır istediğini yapar bu zamana kadar verdiğine şükredin; ne yaparsanız yapın puanları eski değerinde kullanamazsınız filan diyolardı.

bu en çok onlara kapak olmuş :) sizi de tebrik ediyorum.

Kim savunuyordu dönüp bakacak değilim ama benim de "hakkıdır" dediğim mesajlarım illa ki olmuştur. ama sap ile samanı karıştırmamak lazım.

Hakkı olması hakkaniyetli olduğu anlamına gelmez
  • bana puan silinmesi de cok saçma geliyor. ben müşteri olarak puanı hesaplayarak alışveriş yapma kararı veriyorum ya da yapmıyorum. ama sonra kazanılan puanlar silinivermiş oluyor.

tüketici eğilimi puan silmeyen kredi kartlarını. bankalar bunu bilmiyorlar mı?

ama tüm bankalar aynı kredi kartları dolu dolu çıkartıyorlar hedeflerine ulaşınca bir bir kart özelliklerini kaldırıyorlar.

bu ay finansbank clubfinans exclusive kredi kartımı kapattırdım. ilk çıktığında yazdığım gibi birsürü özelliği(faydası) vardı. bu ay 225tl kart aidatı alacağız sizden diye bir sms gelince sinirlendim ve kapattırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onore -- 30 Aralık 2015; 21:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parafly için 2015 çok kısır bir yıl oldu. umarım 2016 da bol paraf paralı kampanyalar yapar. neredeyse hiç paraf para vermiyorlar artık.
    katsayıları da düşürdüler. adeta bizden birşey olmaz diyorlar. nerede o 2014 yılı paraf paraları ...
  • kart limitimin %5 avans puan kullanma hakkım var.. 10.000 limite 500 puan.. daha önce kaç kez kullandım
    bugün 155 avans puan hakkınız var.. seyahat hattı halkbanka, halkbank da seyahat hattına atıyor topu.......

şartları mı değiştirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 20 Ocak 2016; 12:05:44 >
    Arkadaşın verdiği bilgi sayesinde ben de Tbb kararı çıkarttım ve bugün itibariyle de puanlarımı eski katsayı üzerinden kullanabildim. Yalnız banka puan kullanımı için yaklaşık 1 ay sonraya yalnızca 1 gün hak tanıdı. İşin garibi o gün de aramadı. Tekrar kayıt oluşturup bekledim tekrar bugün aradılar. Otel rezervasyonu yapmak istediğimden bu sefer mayıs ayına geçmiş olduğumuzdan otel fiyatı arttı (400 tl kadar) dolayısıyla avans kullanmak durumunda kaldım. Son olarak avansı da 2 kat üzerinden hesapladılar. Bu yolu takip edecekler için ön bilgi olması açısından belirteyim dedim. Hakkınızı arayın.
  • Kapatmadini mi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Arkadaşın verdiği bilgi sayesinde ben de Tbb kararı çıkarttım ve bugün itibariyle de puanlarımı eski katsayı üzerinden kullanabildim. Yalnız banka puan kullanımı için yaklaşık 1 ay sonraya yalnızca 1 gün hak tanıdı. İşin garibi o gün de aramadı. Tekrar kayıt oluşturup bekledim tekrar bugün aradılar. Otel rezervasyonu yapmak istediğimden bu sefer mayıs ayına geçmiş olduğumuzdan otel fiyatı arttı (400 tl kadar) dolayısıyla avans kullanmak durumunda kaldım. Son olarak avansı da 2 kat üzerinden hesapladılar. Bu yolu takip edecekler için ön bilgi olması açısından belirteyim dedim. Hakkınızı arayın.

Sonuç almanız ne kadar sürdü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Sonuç almanız ne kadar sürdü?

başvuru 12 ocak
    karar tarihi 31 mart
    bankanın puanları kullandırma tarihi 4 mayıs

• quote:

Hocam hakem heyeti banka cevabı istedi mi? Yoksa bankayla irtibata geçmeden direk mi hakem heyetine başvurdunuz?
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    hakem heyetine başvururken, daha önce bankaya ilettiğiniz itiraz ve sonucunu ekliyorsunuz. Yani önce bankaya bize ulaşın kısmından yazın. Maille dönüşü seçin. Ekran görüntülerini alın itiraz ve cevabın o kadar. Hakem heyeti kararı ise otomatik olarak bankaya iletiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.