Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deoxriboz

Ben de bu vesileyle bir olay paylaşıp çözüm bulan var mı sorayım

Platin kart gelince henüz 3 aylık klasik kartımı kapatmak için aradım, kartı kapattığımda 3 aylık karta 1 senelik kart ücretini yansıtacaklarını söylediler vazgeçtim. Bu durumda, 1. sene sonunda bu parayı iade de alsam bir gün gelir kartı kapatmak zorunda kaldığımda illaki bu parayı ödeyeceğim ve halihazırda kartı da kapatmış olduğumdan tekrar iade de yapmazlar.

Henüz kampanyalardan da yararlanamadan oranlar da bu noktaya gelince çıkış trendini sonunda yakalayıp kağıtlar elinde kalan borsacı gibi hissettim.

kapatmaktan vazgeç diye öyle söylüyorlar zaten. her blöfte elinizdeki full as kartları masaya bırakırsınız ohooo

• ctesi restoran indirimi için önce 2000 tl harcama limiti getirdiler. ağustos itibari ile de önceden mesaj atma şartı koymuşlar. arkadaş madem böyle birşey yaptın haberdar etsene müşterini. ben mesaj atmadığım için kullanamadım indirimi. kartı kapatmanın artık vakti geldi. net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

ctesi restoran indirimi için önce 2000 tl harcama limiti getirdiler. ağustos itibari ile de önceden mesaj atma şartı koymuşlar. arkadaş madem böyle birşey yaptın haberdar etsene müşterini. ben mesaj atmadığım için kullanamadım indirimi. kartı kapatmanın artık vakti geldi. net.

ne mesajı istiyorlar hocam?
    gecenlerde mesaj gelmıstı. cumartesı ındırımı ıle ılgılı. ona 'evet' yazıp gonderdım. onu dıyorsunuz sanırım...
  • quote:

Platin kart gelince henüz 3 aylık klasik kartımı kapatmak için aradım, kartı kapattığımda 3 aylık karta 1 senelik kart ücretini yansıtacaklarını söylediler vazgeçtim. Bu durumda, 1. sene sonunda bu parayı iade de alsam bir gün gelir kartı kapatmak zorunda kaldığımda illaki bu parayı ödeyeceğim ve halihazırda kartı da kapatmış olduğumdan tekrar iade de yapmazlar.

Henüz kampanyalardan da yararlanamadan oranlar da bu noktaya gelince çıkış trendini sonunda yakalayıp kağıtlar elinde kalan borsacı gibi hissettim.

bu gidişle hiç kapatamazsın o kartı her kart kapatmak isteyenden kart ücreti talep etsinler ozaman
    çaldırdım sorumluluk artık bugunden sonra sizde de
    kartın yenisini de istemiyorum de bakalım nolacak

• paraf kredi kartını kapattırmak isteyince banka herhangi bir puan veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy20

quote:

ctesi restoran indirimi için önce 2000 tl harcama limiti getirdiler. ağustos itibari ile de önceden mesaj atma şartı koymuşlar. arkadaş madem böyle birşey yaptın haberdar etsene müşterini. ben mesaj atmadığım için kullanamadım indirimi. kartı kapatmanın artık vakti geldi. net.

gecenlerde mesaj gelmıstı. cumartesı ındırımı ıle ılgılı. ona 'evet' yazıp gonderdım. onu dıyorsunuz sanırım...

Kampanya Katılım Detayları;
    Kampanyadan sadece Parafly Platinum sahipleri yararlanabilecektir.
    Uygulamaya katılmadan önce “HESAP” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

bana hiçbir bilgilendirme mesajı gelmedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kfy20

quote:

Kampanya Katılım Detayları;
    Kampanyadan sadece Parafly Platinum sahipleri yararlanabilecektir.
    Uygulamaya katılmadan önce “HESAP” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

bana hiçbir bilgilendirme mesajı gelmedi.

anladım hocam, bana gelmişti...

• boombip kullanıcısına yanıt
    :) yani diyorsun ki blöf yapıyorlar kartı kapatınca kart ücretini yansıtmıyorlar aslında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibyalcin

quote:

bu gidişle hiç kapatamazsın o kartı her kart kapatmak isteyenden kart ücreti talep etsinler ozaman
    çaldırdım sorumluluk artık bugunden sonra sizde de
    kartın yenisini de istemiyorum de bakalım nolacak

valla ben zaten her kapatmak isteyenden talep ediyorlar diye düşünmüştüm kart aidatında ince bir nokta var bir çok banka ilk sene ücretsiz derken, bunlar ilk sene ücreti 1 sene sonunda yansıtılacaktır demiş. bu yüzden tereddüt ettim.

• 'ucuz bilet fırsatları' konusu neden kapatıldı arkadaslar?
    yeni konu mu açıldı? Bilgisi olan var mı?
  • Seyahat hattı üzerinden puanını değerlendirmek isteyen varsa araç kiralama yapmak istiyorum.Linea araç fiyatı verebilirmisiniz?
  • adios kullanan arkadaşlar yıllık ücret ne kadar ve puanları bilet alırken kaç ile çarpıyorlar. adiosun sitesinde 1.70-2.20 gibi rakamlar okudum dogrumudur kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi ?
  • bu katsayıların düşmesini hakem heyetine yazan var mı arkadaşlar?
  • Bir şok daha ; şimdi internet şubeyi karıştırırken gördüm . HYL 25 liraya düşürülmüş ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Her Yer Lounge
    Hangi havalimanı olursa olsun ister yurt içi ister yurt dışı, uçuş gününüzde havaalanında yapacağınız restoran harcamanızın 25 TL si *Parafly ’dan size hediye!
    *01 Eylül 2015 tarihi itibariyle Her Yer Lounge uygulamasından sadece Parafly kartlar yararlanacaktır.
    Tek yapmanız gereken; Uçak biletinizi Parafly kartınız ile aldıktan sonra 3404 e aralarında birer boşluk bırakarak; HYL, kartınızın son altı hanesi ve uçuş gününüzü yıl ay gün [YYYYAAGG] formatında yazıp göndermek!
    Örnek :
    Uçuş gününüz: 18.05.2013 ise;
    SMS Metni: HYL 123456 20130518
    Kampanyaya Katılım ve Yararlanma Koşulları:
    Havayolu firmalarından alınan uçak bileti işlemlerinde veya Parafly Seyahat Hattı aracılığıyla katlı ParafPara kullanılarak alınan uçak bileti işlemlerinde uygulamadan yararlanılabilecektir.
    Kampanya 50 TL ve üzeri peşin veya taksitli uçak bileti alımlarında geçerlidir. Seyahat Hattı aracılığı ile yapılan uçak bileti alımlarında, işlemin kredi kartından minimum 50 TL ParafPara kullanılarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir. (50 TL ParafPara kullanımı Avans ParafPara kullanılarak da tamamlanabilir)
    Kampanya havaalanı restoran harcamalarında geçerli olup bir müşteri bir günde en fazla 25 TL indirim kazanabilir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için bilet alımı sonrasında SMS gönderilmesi gerekmektedir. (HYL/Kartın son 6 hanesi/YYYYAAGG)
    1 ayda en fazla 5 adet HYL kullanımı yapılabilecektir.
    Kampanyaya katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Avea operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Sadece SMS ile belirtilen gün içerisinde Her Yer Lounge’ dan yararlanılmaktadır.
    Bilet alım tarihi ile uçuş tarihi arasındaki süre 6 aydan fazla olamaz.
    Uçuş tarihinden bir gün önce müşteriye SMS ile hatırlatma yapılacaktır. Bilet alım ve kullanım tarihlerinin aynı olması durumunda, kampanyadan anında yararlanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Size Her Yer Lounge
    Hangi havalimanı olursa olsun ister yurt içi ister yurt dışı, uçuş gününüzde havaalanında yapacağınız restoran harcamanızın 25 TL si *Parafly ’dan size hediye!
    *01 Eylül 2015 tarihi itibariyle Her Yer Lounge uygulamasından sadece Parafly kartlar yararlanacaktır.
    Tek yapmanız gereken; Uçak biletinizi Parafly kartınız ile aldıktan sonra 3404 e aralarında birer boşluk bırakarak; HYL, kartınızın son altı hanesi ve uçuş gününüzü yıl ay gün [YYYYAAGG] formatında yazıp göndermek!
    Örnek :
    Uçuş gününüz: 18.05.2013 ise;
    SMS Metni: HYL 123456 20130518
    Kampanyaya Katılım ve Yararlanma Koşulları:
    Havayolu firmalarından alınan uçak bileti işlemlerinde veya Parafly Seyahat Hattı aracılığıyla katlı ParafPara kullanılarak alınan uçak bileti işlemlerinde uygulamadan yararlanılabilecektir.
    Kampanya 50 TL ve üzeri peşin veya taksitli uçak bileti alımlarında geçerlidir. Seyahat Hattı aracılığı ile yapılan uçak bileti alımlarında, işlemin kredi kartından minimum 50 TL ParafPara kullanılarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir. (50 TL ParafPara kullanımı Avans ParafPara kullanılarak da tamamlanabilir)
    Kampanya havaalanı restoran harcamalarında geçerli olup bir müşteri bir günde en fazla 25 TL indirim kazanabilir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için bilet alımı sonrasında SMS gönderilmesi gerekmektedir. (HYL/Kartın son 6 hanesi/YYYYAAGG)
    1 ayda en fazla 5 adet HYL kullanımı yapılabilecektir.
    Kampanyaya katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Avea operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Sadece SMS ile belirtilen gün içerisinde Her Yer Lounge’ dan yararlanılmaktadır.
    Bilet alım tarihi ile uçuş tarihi arasındaki süre 6 aydan fazla olamaz.
    Uçuş tarihinden bir gün önce müşteriye SMS ile hatırlatma yapılacaktır. Bilet alım ve kullanım tarihlerinin aynı olması durumunda, kampanyadan anında yararlanılabilir.

Katsayılar düşünce çevremde bizzat benim kart almasına vesile olduğum 3-4 kişi kapattırdı. Ben de artık sadece uçak bileti alırken kullanıyorum, sadece uçak bileti alırken kullandığım için genellikle aylık 2000 lirayı geçmiyor bundan ötürü c.tesi restorant kampanyasından da yararlanamıyorum. Her yer lounge'ı 25 liraya düşürmüşler, yazık etmişler. Ülkemizde havaalanlarında yemekler zaten pahalı bir de 25 lira sınırı koymuşlar. Kartı öldürüyorlar resmen. Parafly zaten taklit bir karttı, hyl ve c.tesi kampanyası harici hiçbir yeniliği yokken bunları da ısrarla kısıtlıyor.

• ersyno kullanıcısına yanıt
    kullanmadık hyl haklarını 6 ay vakti var diye. Aferin sana halkbank. bi bu eksikti
  • Rezalet iyice bitirdiler kartı, parafly'ı gözden çıkarmışlar demekki.
  • Yine Halkbank'a yakışır hareketler.Sessiz sedasız şart değiştirmeler...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.