Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üzülmedim cidden burada yazılanları gördükçe gülüyorum, bence 2 sene iyi dayandı, teşekkür ediyorum halkbankasına 4 5 bin tl civarı kazancım icin bundan sonra arada da olsa kullanırım ucak bileti alırken en avantajlı gene parafly
  • x3 yapan kart varken nesi avantajlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doory

Beyler iptal edip buktugumuz veya kirdigimiz kartlari ayakkabi kutusu icine koyup Halkbank Genel mudurlugune gondermeye ne dersiniz? Sosyal medyada iyi haber olur hem.

ben varım.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı cevabı bana da göndermişler.
  • Bankayı arıyorum çocuk diyor kaydını var tekrar alamam. Benim sınırın tam puan harcamaya yeltenmisken silinmesi @nabiaga ile mesajlastim hatta. kısmet değilmiş diyorum ama haksızlık olduğu için geriliyorum.
    Sadece banka şunu yapsa ne olur ölür mü yanı. Geçmişe dönük puanları olanları eski sistemden yararlandirsin sadece bunu istiyorum.
    İnsan gerçekten soguyor sırf uyuzluguna bu kartı kullanmayıp isbank kullanıyorum su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

quote:

Beyler iptal edip buktugumuz veya kirdigimiz kartlari ayakkabi kutusu icine koyup Halkbank Genel mudurlugune gondermeye ne dersiniz? Sosyal medyada iyi haber olur hem.

ben varım.

Hahaha nankör milletin nankör torunları mezarcilar

Seyfullah senin derdin ne?
    Adamlar katsayısı bi gecede 5ten 2ye indirdi, sen hala bankayı savunuyosun, ben 4-5 bin lira kar ettm diyosun da yıllardır tatil hayalleriyle puan biriktrp bi gecede kaybedenler nolacak.

Bide nankör falan demissin. Biz sana bisey mi dedik arkadas. Nankör dedin de noldu. Asıl 5katsayi var deyp musteri çeken snra bi gecede (senin gibi puanlarını avantajli olarak kullanamadan) müşterilerini magdur eden banka nankördür.

• Beyler biraz acil bi tavsiye verebilir misiniz,bu sene başından beri biriktirdiğim puanlarla kalakaldım ben de... onları kullanıp kartı kapatmak istiyorum... Yaklaşık 300 puanım var, bi tur paketi almak var aklımda, tek kişi için...seyahat hattını mı aramam gerekiyor,nasıl bir yol izliyoruz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben varım.

Adamlar katsayısı bi gecede 5ten 2ye indirdi, sen hala bankayı savunuyosun, ben 4-5 bin lira kar ettm diyosun da yıllardır tatil hayalleriyle puan biriktrp bi gecede kaybedenler nolacak.

Bide nankör falan demissin. Biz sana bisey mi dedik arkadas. Nankör dedin de noldu. Asıl 5katsayi var deyp musteri çeken snra bi gecede (senin gibi puanlarını avantajli olarak kullanamadan) müşterilerini magdur eden banka nankördür.

adiosa gecersin, halkbank önceden haber verseydi herkes avansı sonuna kadar kullanırdı bence mantıklı yöntem ama sikayetvar a da yazdım 3 e düsürmeleri gerekiyordu 4 ten

• Hakem heyetine basvuran olmadi mi? Ben tatil sonrasinda basvurabilecegim. Sonucta bddk ya verdikleri cevapta belirtilen kriterler, kart ücretleri icinde gecerli ancak hakem heyetleri bunun aksi yönünde karar verilebiliyor. Burda da bi haksizlik var (aradan yırtık dondan cıkanlar gelmeden söyleyeyim; bir önceki gün kullanabilenle bir gün sonra kullanamayanlar arasindaki haksizlik). Bakalim bakalim ne olacak.
    Not: aradan cıkan embesilleri de hiç mi hiç dikkate almayın. Biz hakkımızı alabilmek icin elimizden geleni yapalim. Bu arada puanlarinizi bir süre daha kullanmayın, şu cevaplar bir gelsin bakalim. Puani bitirip, hakem heyetinden de eski puanlar icin karar cıkarsa birde bunun icin konu açılmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben varım.

adiosa gecersin, halkbank önceden haber verseydi herkes avansı sonuna kadar kullanırdı bence mantıklı yöntem ama sikayetvar a da yazdım 3 e düsürmeleri gerekiyordu 4 ten

ajanmisin ne ayyksin. milletin zaten cani burnunda kalkmisin ne diyon. yazcaksan git adiosa yaz.

• Yardım lazım
    Sabiha Gökçen ispark. Tam olarak nerede kalıyor bi harita atabilecek varmı ?
    Aracı 5 gün bırakmayı planlıyorum
    Parafly 2 Gün hakkından yararlanmak istiyorum 150 tl alışveriş yaptım plâka karta Kayıtlı başka yapmam gereken bişey varmı hava alanının neresinde kalıyor bu ispark

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Yardım lazım
    Parafly 2 Gün hakkından yararlanmak istiyorum 150 tl alışveriş yaptım plâka karta Kayıtlı başka yapmam gereken bişey varmı hava alanının neresinde kalıyor bu ispark

hocam aracı oraya bırakıyormuşsun.. servis kalkıyormuş 15dk da bi.. seni sabihaya bırakıyormuş
    ben bi ara forumda sanki paylaşmıştım haritasını bulunca..

foto ekledim.. ispark dan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 19 Temmuz 2015; 18:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Yardım lazım

hocam aracı oraya bırakıyormuşsun.. servis kalkıyormuş 15dk da bi.. seni sabihaya bırakıyormuş

nabi hocam nereden sapıyoruz havalimanına gelmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Yardım lazım

Yarın dediğin gibi bakayım Sağol hocam

• Hocam yeri haritadan vermesi benden, sapmasi senden..
    Hic kullanmadim. Lazim olur diye arastirdiydik..
    Haritadaki adresdeki cd yi navigasyona girip gidebilirsin.. nerden sapacagini canli gormek istersen navigasyonun tarifinde ki yollra ibb sehir haritasindan panoromik yollara bakabilirsin..
    Telefonunu arastirdigim dukkanlarin telf noyu bile ibb harltadan veya Yandex panoromik haritadan sokaga bakip dukkan camindan noyu buluyorum. :-):

• Kolay bulduk ispark tabelaları mevcut imkan yönlendiriyor zaten

• 1,5-2 yıldır kullanıyorum. sanırım 2 bin TL yi aşkın uçak bileti, küsüratları uçuruyoruz kampanyaları, 3-4 defa HYL kampanyası gibi avantajlarla kullandım. ne diyelim çok memnundum üzüldüm değiştiğine. sıradan bir kart olmaktan öteye gidemez artık. Big 4 ü (World, Bonus, Axcess, Maximum) Big 5 edemeyek gibi görünüyor Paraf ailesi Kartları...

Edt: Kart puanım -112 idi yani bu durumdan zararım olmadı ama güç duvar gibidir bir tuğla düşerse daha ne kadar tuğla düşeceğini kimse bilemez. Devamı gelecektir kısıtlamaların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aheroic -- 22 Temmuz 2015; 22:56:17 >
  • Şu ana kaar sonuç alan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ulker95

Şu ana kaar sonuç alan var mı

Halkbank ve sonuç.Birbiriyle tezat kelimeler bunlar...

• bmw 3,20i c180 cla180 cla 200 serisine 166 lira fiyat verdiler bu cumadan itibaren alıyorum ancak dizel garantisini vermiyorlar. Ayrıca avisin tunusta şubesi var ya oradan ya esenboğadan diyor. Mapsten ankara avis deyince macunköydeki birmot da çıkıyor oraya bırakıp oradan alsak yada kendileri getirse sanırım olmuyor. Tekrar onay için arayacaklar sorayım unutmazsam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.