Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yarın tatil alacaktım. Hepi topu da 350 lira puanım vardı, hayallerim vardı adios ile birleştirip uzun bir tatil olacaktı. Çok zor puan kazandıran bir sistemin aniden düşüş yapması belki burada kullanan arkadaşların kapatmasına sebep olur. Ama Murat BOZ'un reklam parası çıktığı müddetçe herhangi bir değişiklik yaşanmayacaktır. Şahsım adına avucumu yaladım sağol halkbank..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

bana gelen mesaj da bu

Merhaba

Parafly seyahat hattı kat sayılarımız güncellenmiştir.

Yurt dışı alışverişlerde 2 veya 5 taksit imkanı,Ankara Esenboğa Havalimanı’nda İç ve Dış Hatlarda , Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlarda ücretsiz Lounge hizmeti,Her Yer Lounge uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı tüm havaalanlarında 50 TL restoran indirimi,TAV Ankara Esenboğa Havalimanında %50 otopark indirimi, Yurt dışı alışverişlerde 5 kat Paraf Para imkanı gibi hizmetlerin yanında farklı kampanya seçeneklerimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

Paraf kampanyaları ile ilgili değişiklikler veya yeniliklerihttp://www.parafcard.com.tr/paraf-kampanyalar/1267/tum-kampanyalar adresinden takip edebilirsiniz.

Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u 444 0 400 veya 0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan arayabilir, ayrıca www.halkbank.com.tr web sitemizden iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Merve ÖZER
    Halkbank Dialog

aynı mesajı banada gondermişler bimerden tekrar şikayet ediyorum aksi halde kartı iptal ettiricem

• Arkadaşlar bankaya, Tüketici mahkemeleri'ne ya da Şikayet var'a mesaj atarak vakit kaybetmeyelim.
    Alacağımız sonuç belli, "banka Parafly programıyla önceden bildirmeksizin, istediği değişiklik yapma hakkına sahiptir"

Özellikle bu durum, bankanın ücret ve komisyonu olmadığı için, "özel bir program ve promosyon" olduğu için zaten hiçbir sonuç çıkmaz.
    O halde ne yapılabilir? Yapılacak şey, sosyal medyada ses çıkarmak, twitter ve facebook'ta düzenli olarak belirli hashtag'ler ile, durumu ve şikayetlerimizi kısa ve net anlatmak.

Bizler banka için kafesteki kuşuz, onları tek ürkütecek şey, kafese yeni kuşları ürkütmemiz olacaktır.
  • En yakın zamanda tüketici hakem heyetine gidiyorum, yapılan değişikler mevcut puanların kullanımında uygulanmaması lazım, çünkü biz ona göre puan biriktirdik, değişiklik yapma hakkı vardır ancak mevcut puanları etkilememesi lazım, banka çalışanları yasal yollara başvurmanızı engellemek adına propagandaya başlamışlar, banka yasal yükümlülüklerine uymak zorundadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda adios gene zirvedeki yerini geri aldı...
  • Hesapta kalan puanları harcayıp elden çıkarmak mı mantıklı yoksa bekletmek mi sizce bu aşamadan sonra? Dönemsel kampanyalar yapabilirler mi acaba mesela belli bir aya özel yurtdışıx4 veya otelx3 gibi? Adios mesela nasıl bir politika izlemişti puan düştükten sonra,Halkbankın stratejisi nasıl olur? Bir gecede resmen cebimden 1700 lira parayı aldılar,bunun acısı nasıl çıkacak biliyorum kaç gündür işim gücüm derdim bu oldu,şikayet vs. biyere ulaşacağını düşünmüyorum maalesef ama bi taraftan pes etmekde istemiyorum. Konuya bakıyorum ortalık sessiz,çok fazla mağdur olan yok sanki iki çift ayakkabı için ortalık yıkılmıştı oysa... Tüketici hakem heyeti için dayanağımız ne olacak,sözleşmede dayandığı bir madde vs. var mı?
  • Bu aşk burada biter
     Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snora -- 11 Temmuz 2015; 17:07:56 >
  • Allahin cezalari benide tatilimden bide ucak biletlerimden ettiler.

• Mücadeleye devam 2 gündür her yere yaziyorum. Parafly kullanmayin diye. Tarih vermeden yaptiklari yanlarna kalmasin daha da yazacam. Elimden ne geliyorsa yapac bakalim.

• burdaki kou başlıklarını birleştirip, feebookta grup kuralım sayı arttıkça ses getirecektir, bir de birarkadaş yazmış bence haber vermeden yaptıklarıı için eski puanların kullanımı etkilenmemeli , kazanılmış hak sonuçta
  • Al işte kartı öldüren zihniyet burada da hortladı... Kardeşim ne geldiyse siz ve sizin gibilerin bu al sat işleri yüzünden geldi başımıza. Üç senedir damlaya damlaya göl ettim bir tatil puanı biriktirebilmek için,tam gideceğim anda hevesim kursağımda kaldı dalga mı geçiyorsun sen git başka yeri kirlet bide 5 tane mesaj atmış üst üste hey Allahım ya...
  • Aslında 2 kat olsa bile bitmezdi.Ama ne kampanya yapar halk , puanları siler halk , ekstra tatil kampanyası yapmaz ( ama yinede burda onu delicesine savunanlar oldu ) e bu durumdaysa bi avantajı yok.Adiosta 2 ye çekti aslında ama puan kazanmak kolay ,müşteri memnuniyeti var , ayrıca dönemsel kampanyalar ile o puanlarınızın 4.5 kat değerlinde olduğundan hala en iyiydi adios.Paraflyın bu amatörlükle bu kadar dayanması Saçma.Siz kartları kırsanızda atsanızda yakında ziraatbankasıda dahil bir çok banka paraf özellikli olucak diyorlar.Yani adamların öyle bir sıkıntısı yok.

• Parafly platinum Yurtdışı 5 taksit kullanan oldu mu,vade farkı çıkarıyor mu

• atakninja A kullanıcısına yanıt
    isterlerse 10 tane banka paraf karta geçsin.

bi kere devlet bankaları paraf'ı kime verecek ? emeklilere mi :) en fazla maaş hesabı olan memurlara verirler.

hiçbir banka adam gibi kampanya yapmadığı sürece kart aldıramaz. paraf ilk çıktığında iyi kampanyalar yapmıştı. ama artık yok.

müşteri memnuniyeti olmadığı sürece de mevcut müşterisini tutamaz. forumu küçümsememek lazım.

bu forumdaki adamların aylık harcamaları en kötü 1000-2000 liradan başlıyor.

paraf ve parafly'ın akıbetini ileride görücez. benim düşüncem ya geri adım atacaklar ya da farklı şekilde katsayı arttırma kampanyaları yapacaklar. yoksa adios parafly'ı siler.
  • Herkes isyan etmiş gördüğüm kadarıyla :)

Sonuçta bu devlet bankası olduğundan ticari performansa çok dikkat ettiklerini düşünmüyorum. Ama yine de kartını kapattıranları tebrik ediyorum, sonuçta biz müşteri de olsak ticari olarak fayda sağlamadığımız banka ile çalışmak zorunda değiliz. Kartı çeşitli sebeplerle kapatamayan arkadaşlar da harcamalarının mümkün olan kısmını farklı kartlara aktararak bankanın kart ile ilgili cirosunun hedefinin çok altında kalmasını sağlayabilirler. Hedeften ne kadar uzak olurlarsa birilerinin neden diye sorma ihtimali o kadar artar.
  • Yurdum insanının bir şeyi .ok etme huyu hiç bitmeyecek. Deli gibi sömürüldü bu iş.

Siz bir ticarethane sahibi olup müşterilerinize bu tip birşey verseniz bu mantıkla sömürüldüğü için 1 hafta sonra kapatırsınız.

Market sahibiyim müşterilerime puan kazandıran kart veremiyorum. Neden biliyor musunuz ? Kasiyer ayrı cambaz, kapıcılar ayrı cambaz, müşteri bambaşka cambaz. Böyle olunca ya fiyatlara yansıtacağım puan kazanımlarını ya da yapmayacağım. Fiyata ekleyince de müşterilerden tepki alıyorum hali ile. Ve maalesef yapmamayı seçtim.
  • Nesi sömürüldü paraftan daha bi haberi olmayan milyonlarca insan var. Boyle forumlari takip eden paraf günlerini takip eden insanlara ödülünü vermeyecekse varsin ne halleri varsa görsünler. Benim aylik ortalama akaryakit giderim 8 bin ile 10 bin arasinda değişiyor. Bu kart bana(4x ve 5x katsayiya guvenip) 0.15 ile aylarca puan toplattirip sonunda da boyle yapiyorsa benden elimden ne geliyorsa yaparim. Ben yazarim onlar düşünsün. Sonunda elbet kapatacagim karti.

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Parafly platinum Yurtdışı 5 taksit kullanan oldu mu,vade farkı çıkarıyor mu

Bende cikmadi

• kötü oldu iptal şart
  • Daha kötü haberi de ben vereyim.

8 taksitte nakit avans faiz oranı %1.00 dı.

2 ay önce 1.3 e çektiler.

Şu an bütün vadelerde faiz oranı %2.02

Yani bu avantaj da ortadan kalktı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.