Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adios Ekim 2013 te katsayıları ilk defa 3.10 dan 2.63 e bir günde düşürmüş ve büyük tepki almıştı.

O günden bu yana da bir kaç kez düşürerek 2.1 seviyelerine getirdiler ve hiçbirinde haber vermediler.

Bu sefer değişiklik olmuş. Hiç haber vermemelerinden iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Enparanın gözünü seveyim.

Sen ne diyon birader burada kredi kartindan bahsediyoruz.Ayrica en para tokatlanali cok oldu nuvo ve cepteteb tarafindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 9 Temmuz 2015; 17:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapaticam icindeki paralari kullanip..Adios kart cikartirim daha iyi
  • Arkadaşlar ben bir parafly kullanıcısıyım adios hakkında hiç bilgim yok, adiosun katsayıları 1.7 gözüküyor paraftan halen daha düşük değilmi, adiosun avantajı nedir birisi beni bilgilendirebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanız ürünlerinden parafly kredi kartı müşterisiyim. Parafly kartınızı, seyahat hattından alınan uçak bileti ve otel rezervasyonlarında 4 kat değerli puan kullanımı özelliği nedeniyle tercih etmiştim ancak müşterilerinize 1 hafta bile süre vermeden kartın katsayılarını sessiz sedasız 1 gecede yarı yarıya düşürdünüz. Yarattığınız mağduriyet ; parafly gibi puan kazanmanın adios/milplus gibi kartlara oranla çok daha zor olduğu bir programda kart iptalleri olarak bankanıza dönecektir. En azından mevcut puanların eski katsayılar üzerinden değerlendirilmesi ve bu mağduriyetin telafisini bekliyorum.

İyi çalışmalar.

bu şekilde yazdım.

• Dünden beri kendime gelemedim içime öyle bir oturduki anlatamam. Şikayet edilebilecek heryere şikayet yazdım ama bir sonuç çıkacağına dair hiç ümidim yok,kendime kızıyorum sadece böyle olacağını hissetmişken eldeki puanları neden kullanmadım diye. Yarı yarıya bir düşüşü kimse tahmin edemezdi heralde,nasıl yaptın bunu Halkbank aklım bir türlü almıyor.
  • Valla ben sikayetlerime cevap alamadikca, söz sizde den hergun daha agız dolusu sikayetler ediyorum. Bezdirme politikasi bir sekilde ise yaramali.

• Kamu bankalarının kartlarının hepsi paraf olacak diye bir muhabbet vardı bir ara hatirlarsiniz. O da olunca katsayı kalmaz sadece adı seyahat karti olarak kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Dünden beri kendime gelemedim içime öyle bir oturduki anlatamam. Şikayet edilebilecek heryere şikayet yazdım ama bir sonuç çıkacağına dair hiç ümidim yok,kendime kızıyorum sadece böyle olacağını hissetmişken eldeki puanları neden kullanmadım diye. Yarı yarıya bir düşüşü kimse tahmin edemezdi heralde,nasıl yaptın bunu Halkbank aklım bir türlü almıyor.

Sorma.
    Bende kac gündür tatil için +400deki puanimi kullanacaktim.Bir gecede yariyariya düşünce katsayi sok oldum.Halkbank'in sık sık kampanya sarti değiştirmesine alisigizda bu yaptigi ne kurumsalligina yakisti nede müşteri memnuniyetine.
    Baktim puani isime yarar kullanamıyorum,bayram icin arabasi olmayan 3-4 yakinima bütün puanla arac kiraladim.HYL haklarimida kullaninca karta güle güle derim.
    Her ne kadar bankaya ve BDDK a şikayetimi yazsamda,Halkbank in herhangi bir iyileştirme yapacağına inanmıyorum.Çünkü bu tür olaylarda yaptigin değişikliklerden geri adim attigini görmedim.O yüzden bosa umutlanmadan karta gule güle diyecegim.

Bu arada bu forumdaki altin muhabbetinden dolayi katsayi dususu olduğuna inanmıyorum.Niye derseniz,Halkbank usulsuz harcamalarda,tanidik yerlerden iyi oranda tek cekime puan veren cogu kisilerden o puanlari geri aldi.Kaldiki sadece karti kampanya icin kullanan kisilerinde kiminin kartini kapatti kiminin puanini aldi.Ha cok istemiyorsa paraf gunumde kuyum disi derdi oda sayilmazdi.2-3ayda bir adam gibi kampanya yapmasini bekleyip karta laf kondurmuyorduk.Kaldiki bazi arkadaslar kart ucreti yansiyinca bu kart fazlasiyla hakediyor o ücreti diye,kart ücretini geri bile istemedi.Ama maalesef banka bizim guvenimizi ve sadakatimizi yerle bir etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 9 Temmuz 2015; 23:40:58 >

• bakkal gibi banka yönetilirse böyle olur. ulan geçiş dönemi diye bir şeyi hiç mi duymadınız acaba? şikayet edin arkadaşlar mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Orijinalden alıntı: Doory

Beyler yurtdisi alisverisine 5 kat parapuan gelmis sanirim. Onceden oldugunu hatirlamiyorum. En azindan 3 kat veren seyahatler icin bir nebze iyi bir sey diyebiliriz. Cunku max puan kazanma sinirlamasi da yok. Ha tabi oran onemli. %kac verdigi.

Yurtdisi alışveriş puanı yüzde 0.15 5kat olduğu zaman yüzde 0.75 yani yüzde 1 ile değil. Eskiden de vardı zaten

Peki kazanilacak max puan limiti var mi

• İnatla bu işin sebebini kartla altın filan almaya bağlıyanlar onları ilkçağdaki insanlara benzetiyorum. Hani her olağan doğa olayını saçma bir sebebe bağlarmışlar ya Yahu arkadaş olacakmış işte, adamların planı proğramı böyleymiş. Ayrıca toplam müşteriye vursan bindelik dilimi bırak onbinde bir bile etmez bu tip alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 10 Temmuz 2015; 9:08:02 >
  • mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt
    puan kampanyaları daha çok, puan kazanmak daha kolay ve puanlar silinmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgorunmez85

Arkadaşlar ben bir parafly kullanıcısıyım adios hakkında hiç bilgim yok, adiosun katsayıları 1.7 gözüküyor paraftan halen daha düşük değilmi, adiosun avantajı nedir birisi beni bilgilendirebilir mi?

çok çok daha kolay puan kazanırsın adiosta. ben 1 ayda 400 puan kazandığımı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

peki kapatılmayan avans puanlar ne olacak ? onları da 2 ile mi çarpacaklar

onları da 2 ye bölsünler yazmıştım ama sanırım mesajın sadece yarısını okuyabiliyorsunuz. şimdi bu mesajımı da iki kere yazacağım ki yarısını okuyup da ne demek istemiş acaba deme.
    onları da 2 ye bölsünler yazmıştım ama sanırım mesajın sadece yarısını okuyabiliyorsunuz. şimdi bu mesajımı da iki kere yazacağım ki yarısını okuyup da ne demek istemiş acaba deme

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

İnatla bu işin sebebini kartla altın filan almaya bağlıyanlar onları ilkçağdaki insanlara benzetiyorum. Hani her olağan doğa olayını saçma bir sebebe bağlarmışlar ya Yahu arkadaş olacakmış işte, adamların planı proğramı böyleymiş. Ayrıca toplam müşteriye vursan bindelik dilimi bırak onbinde bir bile etmez bu tip alışverişler.

olay altın almak değil hocam olay bilet satanlar, bilet için 40 takla atanlar. benim en çok araç kiralarken işime geliyordu. adam 1000 tllik bileti 250 ye alıyo 750 -800 e satıyo aradaki fark bankadan çıkıyor. haliyle bu kadar kolay kazanca dur diyeceklerdi elbette. ama arada olan tatil ve araç kiralayanlara oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

İnatla bu işin sebebini kartla altın filan almaya bağlıyanlar onları ilkçağdaki insanlara benzetiyorum. Hani her olağan doğa olayını saçma bir sebebe bağlarmışlar ya Yahu arkadaş olacakmış işte, adamların planı proğramı böyleymiş. Ayrıca toplam müşteriye vursan bindelik dilimi bırak onbinde bir bile etmez bu tip alışverişler.

olay altın almak değil hocam olay bilet satanlar, bilet için 40 takla atanlar. benim en çok araç kiralarken işime geliyordu. adam 1000 tllik bileti 250 ye alıyo 750 -800 e satıyo aradaki fark bankadan çıkıyor. haliyle bu kadar kolay kazanca dur diyeceklerdi elbette. ama arada olan tatil ve araç kiralayanlara oldu.

Söylediklerine katılıyorum hocam ama sistem içinde bu şekilde olanlar ne kadar yekün tutuyor mesele bence bu. Eğer dediğim gibi sistemin normal plan ve akışına etki etmeyecek türdense banka kartını normal şekilde devam ettirip zamanı gelince katsayı düşürmüştür. Yok senin dediğin gibiyse ivedilikle karar almışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

ellerindeki pazarlama bütçesi bitti hocam... net..

eğer öyle bir şey olsa adiostaki gibi sadece kart sahibi 1. derece yakınları şartı koyardı bilete.. olaya engel olurdu..

yapacak bir şey yok... daha çok kampanya bekleyeceğiz bu durumda. yada alternatif arayacağız.

• sikayetvar.com'a şikayetler düşmeye başlamış. Toplam 13 tane var şuan yayında olan, daha fazla olması ümidiyle bakalım banka ne cevap verecek müşterilerine. Ona göre TBB ve Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım verilen cevapla.
  • Daha çok kampanya olsa bile bu aynı zamanda daha çok harcama yapacağın anlama geliyor...

Bu bankaya ceza değil ödül olur...

x2'lik bir kart için daha çok harcama yapmaya bence değmez...

Aslında bankanın bu politikaya rağmen uygulayabileceği ve müşteri memnuniyetinin devamını sağlayacağı bir sistem çok basit... Adios ve Vakıf'ın eskiden yaptığı gibi dönemsel puanların daha yüksek katsayı ile kullanılabildiği kampanyalar düzenlemek... Örneğin Vakıf eskiden dönem dönem Avrupa'ya 199 worldpuana, Amerika'ya 499 worldpuana kampanyalar düzenliyordu. Bu kampanyaları uzunca bir süre devam ettirdi. Demek ki yapılabilir bir şey...

Bankanın ikinci yapacağı şey de puanları kartın sahibinin ve 1. dereceden yakınlarının ihtiyaçları için kullanılacağı bir sistem getirmek...

Aslında baştan bu işin ticaretini yapanların olduğu konusunda bankayı uyarmalıydık. Böylece bir ihtimal kartın gerçek kullanıcıları olarak bu safhada ve bu derece mağdur olmamış olurduk... Olan kartı iyi niyetle kullanan ve tatil için falan puan biriktirenlere oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem2012 -- 10 Temmuz 2015; 11:05:53 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.