Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

bmw 3,20i c180 cla180 cla 200 serisine 166 lira fiyat verdiler bu cumadan itibaren alıyorum ancak dizel garantisini vermiyorlar. Ayrıca avisin tunusta şubesi var ya oradan ya esenboğadan diyor. Mapsten ankara avis deyince macunköydeki birmot da çıkıyor oraya bırakıp oradan alsak yada kendileri getirse sanırım olmuyor. Tekrar onay için arayacaklar sorayım unutmazsam.

Sık sık bu segmentde avis drn arac kiralarim dizel olma sansi %1 cla ve 320 ler hepsi benzinli c sinifi dizel var ellerinde en mantiklisi da o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

bmw 3,20i c180 cla180 cla 200 serisine 166 lira fiyat verdiler bu cumadan itibaren alıyorum ancak dizel garantisini vermiyorlar. Ayrıca avisin tunusta şubesi var ya oradan ya esenboğadan diyor. Mapsten ankara avis deyince macunköydeki birmot da çıkıyor oraya bırakıp oradan alsak yada kendileri getirse sanırım olmuyor. Tekrar onay için arayacaklar sorayım unutmazsam.

Sık sık bu segmentde avis drn arac kiralarim dizel olma sansi %1 cla ve 320 ler hepsi benzinli c sinifi dizel var ellerinde en mantiklisi da o

hocam aradım onay verdim de sizin bu "c sinifi dizel var ellerinde en mantiklisi da o" cümlesini anlamadım. Benzinli araç alacağıma kanaat getirdim sizin yazdığınızın başında ancak bu kiraladıklarım sonuçta c sınıfı değil mi, dizel için ne alabilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aheroic

1,5-2 yıldır kullanıyorum. sanırım 2 bin TL yi aşkın uçak bileti, küsüratları uçuruyoruz kampanyaları, 3-4 defa HYL kampanyası gibi avantajlarla kullandım. ne diyelim çok memnundum üzüldüm değiştiğine. sıradan bir kart olmaktan öteye gidemez artık. Big 4 ü (World, Bonus, Axcess, Maximum) Big 5 edemeyek gibi görünüyor Paraf ailesi Kartları...

Edt: Kart puanım -112 idi yani bu durumdan zararım olmadı ama güç duvar gibidir bir tuğla düşerse daha ne kadar tuğla düşeceğini kimse bilemez. Devamı gelecektir kısıtlamaların.

hocam en azından platinuma özel katsayı uygulaması için mesaj atınız halkbanka

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    163 TL günlük fiyata 4 gün için fiat freemont kiraladım ben de, dün teslim ettim. Esenboğa dan alıp aynı yere bıraktım. Ortalama 8,5-9 lt/100 km gibi bir yakıt tüketimi gerçekleşti 4 günlük ş.içi- ş.dışı karışık kullanımda.
    Ek sigortaya çok gerek var mı bilmiyorum ama mini hasar (2000TL ye kadar) ve ek ihtiyari mali mesuliyet sigortaları için de 4 güne 160 TL verdim.

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    gelen araç benzinli olma ihtimali yüksek diyince arkadaş hevesim kursağımda kaldı. Sizinki de sanırım benzinli 9 lt dediğinize göre. Mini hasar yaptırmayayım diyorum zaten parafly bütün tatil planımı suya düşürdü daha zarar olmasın biran önce harcayıp kurtulayım diyorum. Ama yine de 2 gün için sorayım ne kadar az çıkarsa yaptırırım.
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Dizeldi hocam, bu araçta benzinli seçenek yok. Araç biraz büyük, basınca da iyi yakıyor.

• karttan öyle soğudum ki- bugun süresi biten ramazan kampanyası puanları için bile ugrasmadım bilet milet almak için.

internetten nereden bişeyler alabilirim paraf puanla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

karttan öyle soğudum ki- bugun süresi biten ramazan kampanyası puanları için bile ugrasmadım bilet milet almak için.

internetten nereden bişeyler alabilirim paraf puanla?

n11den 39 tl puanla bileklik aldım. alırken ağlıcaktım. terledim falan
  • quote:

quote:

quote:

hocam aradım onay verdim de sizin bu "c sinifi dizel var ellerinde en mantiklisi da o" cümlesini anlamadım. Benzinli araç alacağıma kanaat getirdim sizin yazdığınızın başında ancak bu kiraladıklarım sonuçta c sınıfı değil mi, dizel için ne alabilirdim

Araçlar manual mi yoksa otomatik mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

quote:

şansıma hem dizel hem de otomatik geldi. Bunların hepsi benzinli de olsa otomatik diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

quote:

şansıma hem dizel hem de otomatik geldi. Bunların hepsi benzinli de olsa otomatik diye biliyorum.

Çok iyiymiş hocam. Peki 2014 model mi?

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    2015 cla 180 3000 kmde geldi. 2 günde 120 km anca yaptım 3 saat de erken bırakmak zorunda kaldım
  • Bu ramazan kampanyası puanını 29'unda kullandım. Şimdi dönem içi işlemlere bakıyorum ve 40 TL puan silinmiş. Başka bu durumda olan var mı bu ne saçmalık
  • bi sonuç yok sanırım.
    biriken puanlar elde patladı.
  • Bende dahil çok kişi şikayet etti fakat değişiklik yok hala harcayıp kapatacağım en kısa zamanda
  • 4,99 a düşürdükleri 100 tl küsüratlı harcamayı 9,99 a çıkarmışlar

daha çok çıkarırlar
  • Ben de bu vesileyle bir olay paylaşıp çözüm bulan var mı sorayım

Platin kart gelince henüz 3 aylık klasik kartımı kapatmak için aradım, kartı kapattığımda 3 aylık karta 1 senelik kart ücretini yansıtacaklarını söylediler vazgeçtim. Bu durumda, 1. sene sonunda bu parayı iade de alsam bir gün gelir kartı kapatmak zorunda kaldığımda illaki bu parayı ödeyeceğim ve halihazırda kartı da kapatmış olduğumdan tekrar iade de yapmazlar.

Henüz kampanyalardan da yararlanamadan oranlar da bu noktaya gelince çıkış trendini sonunda yakalayıp kağıtlar elinde kalan borsacı gibi hissettim.
  • Bugün seyahat hattını aradım 7 dakika bekledim açan olmadı kapattım. sanırım puanları kullanmamızı da istemiyorlar.
  • az önce kartımın ekstre tarihlerine baktım. en son 21 haziranda alışveriş yapmışım. nerede 2 ay olacak kartı kullanmayalı
  • Son 2 alışveriş sitesi kampanyasına dahil etmediler paraflyı.Sonu iyi görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.