Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuuhh. Benim parafly platinum da basılıp kuryeye verilmiş. Almayacağım.

Gerçi genel müdürünün paraları ayakkabı kutusunda sakladığı bir bankadan pek profesyonellik de beklenmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paraflyın ceseti ölüsü kokuştu
  • Bugun itibariyle 5-6 parafly kampanyasi yayimlandi.her biri 50 tl puan veriyor. Ama hepsi de giyim sektörü. Durduk yere ihtiyaç da yokken alınmaz ki.

Bu arada Tergan'ın puani sadece Tergan'da gecerliymiş.

• geçmiş olsun herkese
  • Parafly sayfasını kapatıp , kafayı kuma gömmekle olmuyormuş demek ki...
  • 3 aydır kartıma elimi sürmedim. buyrun ıspatlı tefrikası
    70 puan borcum var. 3 aydır kampanya bekliyorum. kart zaten bir halta yaramıyor. puan kampanyası da yok. reza gitti halkbank bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 2 Eylül 2015; 10:27:31 >

• yuh ya 31 agustosta hyl kullanmıstım Allahtan 50 tl yatmıs son hakkmız da yandı tüh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

yuh ya 31 agustosta hyl kullanmıstım Allahtan 50 tl yatmıs son hakkmız da yandı tüh be

parafly'a laf yok nankörlerrrrr diyen sen değil miydin hocam
  • quote:

yuh ya 31 agustosta hyl kullanmıstım Allahtan 50 tl yatmıs son hakkmız da yandı tüh be

halkbank iyidir, süperdir diye burada her türlü siyaseti yapıyordun rant kesilince ilişki bitiren siyasiler gibisin hocam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 4 Eylül 2015; 11:26:45 >

• bu zamana kadar bir sürü kampanya yaptı NANKÖRLÜK YAPMA
  • hala kullanıyorum da ne kadar zorunuza gitmiş kelimeler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

quote:

halkbank iyidir, süperdir diye burada her türlü siyaseti yapıyordun rant kesilince ilişki bitiren siyasiler gibisin hocam

onu yapan senin zihniyetin ileride tekrar şahlanabilir benim kartım cebimde duruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

quote:

onu yapan senin zihniyetin ileride tekrar şahlanabilir benim kartım cebimde duruyor

ben kredi kartı kampanyaları başlığa altında devlet hükümet propagandası yapmadım, senin zihniyetin demen saçma oldu. neyse sen kullan

• parafly yerine hangi kartı kullanmaya basladınız arkadaslar.

hyl 50 tl, cumartesi indirimi gibi seyler dıger kartlarda var mı?
  • Merhaba,

Avans kullanımı nedeniyle puanım ekside. Son yapılan kampanyalarda puanların kullanım tarihi, eksi puandayken bu kampanyadan kazandığım puanlar geri alınıyor mu? Ekside olduğu için avansa mı sayılmış oluyor?
  • kastan K kullanıcısına yanıt
    Ekside olduğun için avansa sayılıyor hocam. O yüzden geri alınmıyor.
  • Arkadaşlar konunun yeri burası değil ama fikir verebilirmisiniz?parafly platinum kartıma kart ücreti yansımış iade ediyorlar mı ararsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar konunun yeri burası değil ama fikir verebilirmisiniz?parafly platinum kartıma kart ücreti yansımış iade ediyorlar mı ararsak?

Zorbokuyor ama maaş bankansa ediyorlar

• Arkadaşlar,

parafly kart aidatı kesmiş.. daha önce iade alan arkadaşlar mevcut mu ? Nasıl bir yol izlemeliyiz..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.