Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersyno

Avanstakilerin durum ne olacak hakikaten ?
    Borçlanan puana göre olur ve avanstakiler etkilenmez herhalde ...

Ekside olana zararı yok yayrarı var yanlış hesaplıyor herkes...
    Türk Ticaret kanununa müşteri aleyhine yapılan düzenlemelerde müşeinin hakkı korunur
    Ben -150 deyim mesela kartı kapatsam yada yıl sonunda kapatamasam benden 600 lira alacaklar borç yansıyacak
    ama şmdi ben kabul etmiycem değişen sözleşmeye göre işlem isteyip THH ye başvurcam
    300 öedemeye çaşışcam
  • Parafly olan herkesten rica ediyorum şikayetini dile getirsin. Hangi kendini bilmez müdür kafasına gore zank diye değişiklik yaptı ve utanmadan birde mail yolladilarsa bizde haddini bildirelim.
    Ne geliyorsa bu milletin başına susmaktan geliyor hakkımızı ariyalim herkes üstüne düşen görevi yapsın şikayetlerini kurumlara iletsin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende halkbank bize ulaşın aşağıdaki gibi bir mesaj yazdım yolladım şikayetvar ve bddk ya şikayet edeceğim

merhaba kolay gelsin

Yıllardır bankanız müşterisiyim.vadesiz-vadeli-altın hesabı 3 kredi kartım bireysel emeklilik hesabım dahil bankanız ile çalışmaktan memnundum. Fakat sahip olduğum parafly kredi kartım katsayı oranlarının yarı yarıya düşürülmesini öğrendim.üstelik bunu önceden haber bile vermediniz.400 lira puanım vardı.bu demekki 800 tl zarardayım şuan.zaten süreli puanlar ve silinmesinden dolayı pek fazla kullanamıyorduk.bu son yapılan haksız düzenlemeyle tamamen mağdur oldum.en azından belli bir süreye kadar puanlarımızı kullanmamıza izin vermeliydiniz.bu puanları toplarken şartlar böyle değildi.4 kat değerli kullanacağız diye biliyorduk.ciddi bir devlet bankasına yakışmadı.
    Eğer yapılan bu haksız uygulamadan geri dönmezseniz de halkbank ile tüm hesaplarımı ve ilişkimi bitireceğimi üzülerek söylüyorum. en son şuda kabul puanlarımızı belli bir süreye kadar kullanalım sonra yine katsayılar düşsün.Bunu yaparsanız müşterilerinizi kaybetmez hatta kazanırsınız.ama yapmazsanız emin olun hatırı sayılır bir müşteri sayınız azalacaktır.
    saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim

• adios ikimize de farklı oranlar neden vermiş acaba

bende ki oran yukarıda yazanlar

bana yolladığı değil de sizin yazdıklarınız mı geçerli olacak

2800 wp vardı.. işe yaramaz artık
  • Normal Adios ve Premium farklı olabilir hocam. Ama katsayılar genelde en düşükten alıyorlar. Üst limitte nadirdir.
  • Fena Olmuş Katsayılar Belki Puan Kampanyaları 4X Artar
  • Goruslerimizi sicak firsatlarda parafly market kampanyasi altina yazsak daha mi etkili olur acaba?

• Artık Paraf Kart da eskisi gibi puan vermiyor.Paraf Kart önceden ücretsizdi.Şimdi ücretlendirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 8 Temmuz 2015; 23:52:48 >
  • Paraf kartta öldü. Borcum var biraz bitsin bende kapatacağım.

• arkadaşlar sikayetvara yazalım, lanet olsun böyle bankaya zararına altın aldık puan tamamlayıp tatile gidecektik hep böyle planlarımızın içine etti. Bilseydim almazdım altını maltını...

Ben şimdi yazdım:
    Parafly kart sahibiyim. Zararına alışveriş yaparak tatil planı yapmaktaydım. Tam puanlarımı yükselttim ki parafly herkesi kandırmış tüm katsayıları düşürmüş. Öyle ki 4 le çarpılan puanlar hiç habersizce 2 ile çarpılmaya başlamış. Ramazan kampanyasına da katıldık bunun üzerine taksitle yüksek miktarlı alışverişler de yaptık sırf puanlar gelsin de 4le çarpıp tatile gidelim diye ama vatandaşı resmen aldattı bu banka. Kart sahiplerinin hepsini biranda mağdur edebilecek kadar kurumsallaşamamış bir bankaymış puanımı harcayıp anında kapatacağım. Başta silinmeyen puanları silinir duruma getirmişti şimdi de böyle habersizce vatandaşı mağdur etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 9 Temmuz 2015; 0:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Parafly kartın en önemli özelliği olan seyahat hattının oranlarının düşürüldüğünü sitenizden gördüm. Uygulamayı belirtilecek ileri bir tarih yerine hemen yapmanız ve de mevcut puanlarımıza dahi istisna yapmayışınız tüm parafly kullanıcılarına mağduriyet oluşturmuştur. Bugüne kadar biriktirdiğimiz puanlarımızın değerini yarı yarıya düşürmüş oldunuz. Hatanızdan dönmez veya bunu telafi etmez iseniz, kartı en kısa sürede iptal ettireceğim.

Dedim. Aşağıdaki mail geldi.

Merhaba ... Bey,

Geri bildirimleriniz müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitemizi artırmak için önemlidir.

Talebiniz Bankamızın iş birimlerine iletildi. İncelemeler tamamlandıktan sonra sonucu hakkında bilgi verilecektir.

Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u 444 0 400 veya 0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan arayabilir, ayrıcawww.halkbank.com.tr web sitemizden iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Mehmet BAYKAL
    Halkbank Dialog

Bu mesajı herkes yollasın bence ...

• Eylüle Adios ile gidiş-dönüş Avrupa'ya 300 TL'ye bilet aldık, oteli de parafly ile alırım diyordum ama parafly yarı yolda bıraktı. Puanı kullanır kapatırım, uçak ile gideceğim yere otobüs ile gitmem artık, 3 katmış, Ulusoy / Varan zaten pahalıydı, al o 3'ü senin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Parafly kartın en önemli özelliği olan seyahat hattının oranlarının düşürüldüğünü sitenizden gördüm. Uygulamayı belirtilecek ileri bir tarih yerine hemen yapmanız ve de mevcut puanlarımıza dahi istisna yapmayışınız tüm parafly kullanıcılarına mağduriyet oluşturmuştur. Bugüne kadar biriktirdiğimiz puanlarımızın değerini yarı yarıya düşürmüş oldunuz. Hatanızdan dönmez veya bunu telafi etmez iseniz, kartı en kısa sürede iptal ettireceğim.

Dedim. Aşağıdaki mail geldi.

Merhaba ... Bey,

Geri bildirimleriniz müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitemizi artırmak için önemlidir.

Talebiniz Bankamızın iş birimlerine iletildi. İncelemeler tamamlandıktan sonra sonucu hakkında bilgi verilecektir.

Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u 444 0 400 veya 0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan arayabilir, ayrıcawww.halkbank.com.tr web sitemizden iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Mehmet BAYKAL
    Halkbank Dialog

Bu mesajı herkes yollasın bence ...

https://www.parafly.com.tr/Contact
    Şikayetimi dile getirdim bakalım.
    Değerlendirilecekmiş...
    Bu arada Şikayetvar'a da yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 9 Temmuz 2015; 0:17:50 >

• Sikayetvar'a yazmayin basit, anlasilir bir dilde dilekce hazirlayin. once halkbank'a sonra bddk'ya ve bankacilik birligine gonderin.

Yarin yapacagim is bu olacak. Dilekce de soyle. Xxx no'lu parafly kredi karti musterisiyim. bu karti alirken puanlari ucak bileti, konaklama alirken 4 ile carptiklarinin reklamini yaparak sattilar. Benim de karti almamdaki en onemli sebep buydu. su an hicbir gerekce gostermeden bu orani yari yariya dusurduler. Musteri olarak buyuk magduriyet yasiyorum. Bunun duzeltilmesini, puanlarin kullanin asamasinda tekrar 4 ile carpilmasini talep ediyorum. Bilginize sunar, gereginin yapilmasini arz ederim...

Bu kadar. Altina isim imza yaz bankaya faks cek veya mail at. Faks daha etkili cunku yazili belge. Daha degerli. Bddk bankaya basvurdunuz mu demesin diye once bankaya. Akabinde bddk sitesindeki bimer'den sikayet olusturun. Ayni dilekce. Son olarak da bankacilik birligi. Cok gerekli degil ama olursa iyi olur.

Ayrica eksisozluk hesabi olanlar halkbank ve parafly basliklarina yuklensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 9 Temmuz 2015; 0:21:01 >

• kullanmanın bir avantajı kalmadı, 40 yılda 1 kere puanların silinmediği kampanya yapıyorlar zaten.

geçmiş olsun hepimize, bu uyanıklık affedilmez. en kısa sürede kapatıyorum.
  • Ben de yolladım...
    Ne kaybederiz ki ?

• beyler gördüğüm kadarıyla bikaç kişi hariç herkes puanları,borçları kapatıp ilişiği kesmekten bahsetmiş.

tamam, tabi ki halkbank ile ilişiğimizi kesicez. ama öncesinde hakkımızı almamız gerek.

bu forum 25 liralık hopiler için bile ortalığı ayağa kaldırdı ama şimdi 100lerce liramız gitti o tepkinin yarısı bile yok.

gerekli başvuru ve şikayetlerimizi şikayetvar,bimer ve bddk kanalları ile gerçekleştirelim lütfen.

unutmayın, bizi enayi yerine koydular resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Sikayetvar'a yazmayin basit, anlasilir bir dilde dilekce hazirlayin. once halkbank'a sonra bddk'ya ve bankacilik birligine gonderin.

Yarin yapacagim is bu olacak. Dilekce de soyle. Xxx no'lu parafly kredi karti musterisiyim. bu karti alirken puanlari ucak bileti, konaklama alirken 4 ile carptiklarinin reklamini yaparak sattilar. Benim de karti almamdaki en onemli sebep buydu. su an hicbir gerekce gostermeden bu orani yari yariya dusurduler. Musteri olarak buyuk magduriyet yasiyorum. Bunun duzeltilmesini, puanlarin kullanin asamasinda tekrar 4 ile carpilmasini talep ediyorum. Bilginize sunar, gereginin yapilmasini arz ederim...

Bu kadar. Altina isim imza yaz bankaya faks cek veya mail at. Faks daha etkili cunku yazili belge. Daha degerli. Bddk bankaya basvurdunuz mu demesin diye once bankaya. Akabinde bddk sitesindeki bimer'den sikayet olusturun. Ayni dilekce. Son olarak da bankacilik birligi. Cok gerekli degil ama olursa iyi olur.

altına imzamı atarım.

şu metni kopyala yapıştır yaparak bimer,bddk ve şikayetvar a yazalım arkadaşlar. zor bişey değil.

ben en azından oranları 3e çıkarabileceğimizi düşünüyorum. ya da belirli bir tarihe kadar 3 veya 4 katsayı ile kullanabileceğimiz umudunu taşıyorum.

tabi bu bizim vereceğimiz mücadeleye bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Sikayetvar'a yazmayin basit, anlasilir bir dilde dilekce hazirlayin. once halkbank'a sonra bddk'ya ve bankacilik birligine gonderin.

Hocam çok doğru yazmışsın.
    Fax kesinlikle daha etkili olacaktır.
    ŞURDAN internet üzerinden ücretsiz fax çekilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Olay nedir? Puanları falan mı sildiler?

Olay şu...Parafly kartı hesaptaki puanları kullanırken 4 ile çarpıyormuş...Yani 100 lira puanınız varsa 400 liralık harcama yapıyordunuz...Şimdi banka bu 4 katını 2 katına indirmiş...Kısaca benim anladığım bu...

Eğer yanlış ise arkadaşlar düzeltirler zaten...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.