Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım koşulu falan varsa kartta ve o koşullarda istediği zaman değiştirme hakkına sahiptir falan yazıyorsa birşey yapamazsınız resmi olarak. Sonucta kabuk etmiş sayılıyorsunuz sadece tepki gösterip kapatırsınız kartınızı. Yok oraya şikayet ederim buraya gidelim falan geç o işleri eğer böyle birşey yazıyorsa o koşullarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel protesto şekli kartı kapatmak. Büyük bir çoğunluk bunu yaparsa hatalarından vazgeçebilirler. Ya da kampanyaları bol tutup, puanları silmezler, böylece yeniden çok avantajlı hale gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

En güzel protesto şekli kartı kapatmak. Büyük bir çoğunluk bunu yaparsa hatalarından vazgeçebilirler. Ya da kampanyaları bol tutup, puanları silmezler, böylece yeniden çok avantajlı hale gelebilir?

ilk işim limiti düşürerek kenara kaldırmak, sırf avans için yüksek limit tutuyorduk zaten, eğer hatalarından dönmezler ve bu şekilde devam ederse kısa süre sonra da komple kapatırız zaten burunlarından kıl aldırmıyorlardı, kapatırken büyük bir zevkle yaparım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

En güzel protesto şekli kartı kapatmak. Büyük bir çoğunluk bunu yaparsa hatalarından vazgeçebilirler. Ya da kampanyaları bol tutup, puanları silmezler, böylece yeniden çok avantajlı hale gelebilir?

Dilekce yoluyla elestirimizi yapalim. Tepkinin boyutunu gorsunler. Sonra elbet kapatiriz. Sirayla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Sikayetvar'a yazmayin basit, anlasilir bir dilde dilekce hazirlayin. once halkbank'a sonra bddk'ya ve bankacilik birligine gonderin.

Yarin yapacagim is bu olacak. Dilekce de soyle. Xxx no'lu parafly kredi karti musterisiyim. bu karti alirken puanlari ucak bileti, konaklama alirken 4 ile carptiklarinin reklamini yaparak sattilar. Benim de karti almamdaki en onemli sebep buydu. su an hicbir gerekce gostermeden bu orani yari yariya dusurduler. Musteri olarak buyuk magduriyet yasiyorum. Bunun duzeltilmesini, puanlarin kullanin asamasinda tekrar 4 ile carpilmasini talep ediyorum. Bilginize sunar, gereginin yapilmasini arz ederim...

Bu kadar. Altina isim imza yaz bankaya faks cek veya mail at. Faks daha etkili cunku yazili belge. Daha degerli. Bddk bankaya basvurdunuz mu demesin diye once bankaya. Akabinde bddk sitesindeki bimer'den sikayet olusturun. Ayni dilekce. Son olarak da bankacilik birligi. Cok gerekli degil ama olursa iyi olur.

Ayrica eksisozluk hesabi olanlar halkbank ve parafly basliklarina yuklensin.

altına imzamı atarım.

şu metni kopyala yapıştır yaparak bimer,bddk ve şikayetvar a yazalım arkadaşlar. zor bişey değil.

ben en azından oranları 3e çıkarabileceğimizi düşünüyorum. ya da belirli bir tarihe kadar 3 veya 4 katsayı ile kullanabileceğimiz umudunu taşıyorum.

tabi bu bizim vereceğimiz mücadeleye bağlı.

Yalniz soyle bir degistirme yapmak lazim o metinde. Bankaya yazarken "bunu yaptiniz" seklinde; bddk'ya yazarken "banka tarafindan yapildi" denilmeli. Muhataplar farkli oldugu icin yaziyi ona gore degistirmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 9 Temmuz 2015; 1:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kullanım koşulu falan varsa kartta ve o koşullarda istediği zaman değiştirme hakkına sahiptir falan yazıyorsa birşey yapamazsınız resmi olarak. Sonucta kabuk etmiş sayılıyorsunuz sadece tepki gösterip kapatırsınız kartınızı. Yok oraya şikayet ederim buraya gidelim falan geç o işleri eğer böyle birşey yazıyorsa o koşullarda

Bu teslimiyetci zihniyet bizi bir yere goturmez.
     Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 9 Temmuz 2015; 1:55:00 >

• quote:

quote:

quote:

Sikayetvar'a yazmayin basit, anlasilir bir dilde dilekce hazirlayin. once halkbank'a sonra bddk'ya ve bankacilik birligine gonderin.

Yarin yapacagim is bu olacak. Dilekce de soyle. Xxx no'lu parafly kredi karti musterisiyim. bu karti alirken puanlari ucak bileti, konaklama alirken 4 ile carptiklarinin reklamini yaparak sattilar. Benim de karti almamdaki en onemli sebep buydu. su an hicbir gerekce gostermeden bu orani yari yariya dusurduler. Musteri olarak buyuk magduriyet yasiyorum. Bunun duzeltilmesini, puanlarin kullanin asamasinda tekrar 4 ile carpilmasini talep ediyorum. Bilginize sunar, gereginin yapilmasini arz ederim...

Bu kadar. Altina isim imza yaz bankaya faks cek veya mail at. Faks daha etkili cunku yazili belge. Daha degerli. Bddk bankaya basvurdunuz mu demesin diye once bankaya. Akabinde bddk sitesindeki bimer'den sikayet olusturun. Ayni dilekce. Son olarak da bankacilik birligi. Cok gerekli degil ama olursa iyi olur.

altına imzamı atarım.

şu metni kopyala yapıştır yaparak bimer,bddk ve şikayetvar a yazalım arkadaşlar. zor bişey değil.

ben en azından oranları 3e çıkarabileceğimizi düşünüyorum. ya da belirli bir tarihe kadar 3 veya 4 katsayı ile kullanabileceğimiz umudunu taşıyorum.

Yalniz soyle bir degistirme yapmak lazim o metinde. Bankaya yazarken "bunu yaptiniz" seklinde; bddk'ya yazarken "banka tarafindan yapildi" denilmeli. Muhataplar farkli oldugu icin yaziyi ona gore degistirmek gerekir.

şikayetvar.com a yazdım ben ama sonuçta devlet bankası, çok müşteri odaklı hareket edeceklerini pek sanmıyorum.

• adios çıkartalım diyorsunuz yani.. olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

quote:

quote:

quote:

altına imzamı atarım.

şikayetvar.com a yazdım ben ama sonuçta devlet bankası, çok müşteri odaklı hareket edeceklerini pek sanmıyorum.

Vakif aylar once sanalpazar'daki puanlarimi sanalpazar alisverisi gecersiz diye yatirmadi. Bddk'ya sayfa sayfa resimli dokuman ile sikayet ettim. Puanlarimi yatirdi. Hem de fazlasiyla. Bir de arayip puanlariniz yatti mi diye sordular. Hakkimizi aramaliyiz hocam. Baska seylerde de goruyorum. Vatandas parayi kaptiriyor cakallara sonra sizi allaha havale ediyorum diyor. Allaha havale etme kendine havale et. Toplumsal bir psikoloji bizdeki. Kemiklesmis.

• Hissettim aslında bağıra bağırada geldi ama yinede patladı eldeki 850 TL puan hiçbişey yapamadım,lanet olsun kampanyasınada kartınada böyle çirkeflik olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

quote:

quote:

quote:

altına imzamı atarım.

Vakif aylar once sanalpazar'daki puanlarimi sanalpazar alisverisi gecersiz diye yatirmadi. Bddk'ya sayfa sayfa resimli dokuman ile sikayet ettim. Puanlarimi yatirdi. Hem de fazlasiyla. Bir de arayip puanlariniz yatti mi diye sordular. Hakkimizi aramaliyiz hocam. Baska seylerde de goruyorum. Vatandas parayi kaptiriyor cakallara sonra sizi allaha havale ediyorum diyor. Allaha havale etme kendine havale et. Toplumsal bir psikoloji bizdeki. Kemiklesmis.

Bddk ya şikayet edilebilir mi bilmiyorum. en azından mevcut puanların kullanımı için belirli bir süre tanınmalı diye düşünüyorum.

• CEPTETEB Kredi kartı ile otobüs bve uçak biletlerimde 3 aydır hem kendime hem arkadaşlarıma %50 indirim alıyorum. Adında fly geçen parafly kartımdan bugüne kadar ne puan ne indirim kazandım. Bu son uygulama ile de biz bu kartı kullananlara bundan sonra birşey vermeyeceğiz dediler kısaca. Yarın ilk iş iptal ettireceğim.
  • Yazdık, söyledik ama kimse dinlemedi destek vermedi, yok konu kilitlenmezmiş, yok silinmezmiş.. .

Ana konuda o kadar silin şu konuyu dedik kimse destek vermedi bikaç kişi hariç... Şimdi burayı ağlama duvarına çevirmeye ne hacet..

Sıra adios ta şimdi de oraya gelin yok karta yükledim yok altın aldım zaten 1.7 düşen katsayısı 1 e indirin eminim başarısınız...

Ha bide şu bankacılar vardı konuda atıp tutan.. Onlara da selamlar...

• Bu forum sayesinde ne kadar ölücü,taklacı insan potansiyeli var onuda öğrenmiş olduk. Bankaya kızıyoruz,sövüyoruz ama kampanyaları sömüren,açıkları dibine kadar kanırtan zihniyetede selam olsun buradan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Yazdık, söyledik ama kimse dinlemedi destek vermedi, yok konu kilitlenmezmiş, yok silinmezmiş.. .

Ana konuda o kadar silin şu konuyu dedik kimse destek vermedi bikaç kişi hariç... Şimdi burayı ağlama duvarına çevirmeye ne hacet..

Sıra adios ta şimdi de oraya gelin yok karta yükledim yok altın aldım zaten 1.7 düşen katsayısı 1 e indirin eminim başarısınız...

Ha bide şu bankacılar vardı konuda atıp tutan.. Onlara da selamlar...

Aynen hocam, kilitlenen konuda son olarak @doganbaris yazmis birayi okuyorlar, hep okuyacaklar diye.. milyonlarca kullanicisi olan banka forumda yazilanlar yuzunden kampanya kosullarini degistirmez diyen çok bilmisler simdi ne cevap verecek acaba
    Tepki gostermek, sonuc alinamazsa parafi azaltarak bitirmek kaliyor bize. Herkese gecmis olsun..

• Hocam yazınıza sonuna kadar katılıyorum. Donanımhaber, Türkiye'nin en çok takip edilen platformlarından biri. Doğal olarak bankalar da burayı takip ediyor. Burada belkide iyi niyetle yazılan açıkları hemen kapatıp, puan kısma ya da katsayı düşürme olayına kadar gidiyorlar.

Defalarca dedik. Ama kimseye dinletemedik. "Bunu aldım puan yattı, şunu yaptım puan yattı" diye buralarda yazmak, size hep kötü şekilde dönecek diye. Ama kimse dinlemedi. Emin olun diğer kartların sayfasında da bu arkadaşlar devam etmekte. Wings'i bitirdiler. Parafly bitti gibi. Şimdi Adios'a saldırırlar. O biter MilPlus'a, bu şekilde kaybeden hep biz olacağız. Bankalar her şekilde kazanmaya devam edecek. Hep söylemişimdir. Bu foruma üye olurken IQ testi de yapılmalı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 9 Temmuz 2015; 4:08:44 >
  • Başınız Sapolsun beyler takmayin

• Madem ansızın şartları değiştirip insanların elindeki binlerce puanın katsayısını 4-5'ten 2-3'e düşürdüler, avansta olanların da avans puan borcunu kapatamazsa 4-5 ile çarpmasınlar onu da hadi 2-3 ile çarpıp alsınlar??? Ama yook sadece kendi işlerine geleni görür bunlar...
    BDDK'ya başvururken bu da bir madde olarak eklenebilir bence, haksız kazança dair bir örnek.

• boombip kullanıcısına yanıt
    bu verilen hak geri alınmaz zihniyeti de sizi ileri götürmez. müşteri olarak astığım astık kestiğim kestik yapıyorsunuz ama banka pekala görüldüğü üzere sallamıyor bunları.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.