Şimdi Ara

PARAGON (EPIC GAMES NEW IP) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paragon. Publisher: Epic Games. Release Date: Q2 2016 yazıyor. Buna göre Nisan - Mayıs - Yada Haziran olması lazım. Fakat daha önce Playstation twitter hesabında June 2016 diye görmüştüm.
  • PS4 oyuncusunu arkadaş olarak ekleyemiyoruz sanırım PC oyuncuları.

Bu arada 13:30'da sanırım yeni patch ile birlikte yeni hero Sevarog geliyor. Baya sağlam bir şeye benziyor :)
  • F2P oyun. Sadece betaya katılabilmek için bir kod ve bir kaç karaktere özel ilk skini açmak ayrıca bir miktar xp ile rep puanı arttırıcı veriyor o kadar. Oyuna herhangi bir etkisi bulunmuyor.
  • SalihCetin kullanıcısına yanıt
    Ekleniyor hocam hatta birlikte bile oynayabiliyorsunuz.
  • Oyunu oynayan arkadaşlar oyun hakkında ki düşünceleriniz nedir? Gameplay videolarına bakıyorum çok güzel ve eğlenceli görünüyor. Kurucu paketini alsam mı almasam mı kararsızım? Şu haliyle oyun ne durumda zevkli mi yoksa resmi çıkışımı beklenmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Bir kaç gündür arkadaşlarla yemeden içmeden Paragon oynar olduk. psychocake ile kaç gündür oynayama çaloışıyoruz ama bir araya gelemedik. Bence oyunun en geliştirilmesi gereken kısmı burası. Oyun oynanma sırasında lobby sıra mantığı gelmesi lazım. Böylelikle bizimö oyun bittiğinde bekleyen kişinin party'e auto join olabilmesi lazım. Bunu Paragon support foruma yazacağım.

Benim favori karakterim şu anda Grux. Only The Strong Survive - passive sayesinde öldürdüğü her minion ile health'i artıyor. Bu sayede oyun sanında bayağı life'ı oluyor. Grux hem tank hemde assasin oluyor. Stampede ile hem ortalığı karıştırmak hemde kill'den kaçmak kolay.

Oyundaki tek sorun lobby'lerde karakter seçimi yapılamıyor. Yani kendinizi içerisinde support yada tank olmayan bir takımda bulabilirsiniz. Bu gibi durumlarda hemen loby'den çıkıyorum. Oyunun eksik kaldığı noktalardan birisi bu.

En gıcık olduğum ise AFK'lar. Bir afk'nız var ise %90 kaybetmeye mahkumsunuz. Oyunun AFK'lar için bir ceza mekanizması olması lazım ve player'lar için yorum yapılabilmesi lazım. Bazı adamların bilerek feed verdiğine şahit oldum.

Bu oyun eğer doğru şekilde geliştirilirse son yolların en iyi oyunlarından birisi olabilir. Fakat diğer oyun geliştiricileri için kara bulutların da habercisi. Neredeyse 1 haftadır Paragon dışında bir şey oynamaıyorum.

gruxa cok hard nerf attılar resmen oldu bence artık bu arada ekleyebilirsiniz beraber oynarız ''justicetr''.Yazdıklarının hepsıne katılıyorum bu arada:D

quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Oyunu oynayan arkadaşlar oyun hakkında ki düşünceleriniz nedir? Gameplay videolarına bakıyorum çok güzel ve eğlenceli görünüyor. Kurucu paketini alsam mı almasam mı kararsızım? Şu haliyle oyun ne durumda zevkli mi yoksa resmi çıkışımı beklenmeli?

resmı cıkısı beklersen cok kaybın olur oyunda oynadıkca kazanılan cok fazla sey var yanı oyun p2w degıl play2wın dıyebılırım ne kadar cok oynarsan o kadar avantajına.

• arkadaşalar oyunu denemek istiyorum galiba beta kodu gerekiyormuş.founder pack almak şartmı.veya elinde fazladan keyi olan varmı
  • Beyler eger yardimci olabilcek-beraber oynayabilcegimiz arkadaslar varsa kurucu paketi alcam bugun. Yorumlar cok olumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de f2p diye indirdim ancak tüm konuşulanları okudum, ya beta kodu ya da para verenler giriyormuş şu an. Bu kadar oyun varken gidip para vermem, moba ihtiyacını LOL'de gideririz de merak ettiğim şey bu kodu hala gönderiyorlar mı?

• fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Kapalı betaya girenlerin kurucu paket almasına gerek yok. Kod artık kullanılmıyor. Oyun erken erişim dönemimde. Sanırım yazın tam sürüm olarak çıkacak.

Oyun arkadaşın dediği gibi p2w değin play2win şeklinde. Ne kadar oynarsanız o kadar şampiyonu geliştirir rep bonus ve kartlar kazanabilirsiniz. Ayrıca kurucu pakette oyuna etki eden bir şey yok. Sadece belli şampiyonların ilk kostümleri ve oyuna erişim imkanı sağlıyor.

Beni de ekleyebilirsiniz :) BagginsV

Ben nedense bulamıyorum isimlerden :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalihCetin -- 1 Nisan 2016; 11:49:26 >
  • Kurucu paketini mesajı yazdıktan hemen sonra dayanamayıp aldım. İyiki de almışım diyorum :) Moba dan çok hoşlanmayan biri olarak (sanırım bunda lol ın etkisi büyük) oyunu acayip derecede sevdim. Bu arada grafikler gerçekten harika ve oyun çok akıcı. Bir moba oyununu bu grafikler ve tps açısı ile oynamak gerçekten çok zevkli.

• quote:

Kurucu paketini mesajı yazdıktan hemen sonra dayanamayıp aldım. İyiki de almışım diyorum :) Moba dan çok hoşlanmayan biri olarak (sanırım bunda lol ın etkisi büyük) oyunu acayip derecede sevdim. Bu arada grafikler gerçekten harika ve oyun çok akıcı. Bir moba oyununu bu grafikler ve tps açısı ile oynamak gerçekten çok zevkli.

Hocam pc de oynayan bi arkadasimla beraber oynayabilir mym su an ps4 e alsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Kurucu paketini mesajı yazdıktan hemen sonra dayanamayıp aldım. İyiki de almışım diyorum :) Moba dan çok hoşlanmayan biri olarak (sanırım bunda lol ın etkisi büyük) oyunu acayip derecede sevdim. Bu arada grafikler gerçekten harika ve oyun çok akıcı. Bir moba oyununu bu grafikler ve tps açısı ile oynamak gerçekten çok zevkli.

Hocam pc de oynayan bi arkadasimla beraber oynayabilir mym su an ps4 e alsam ?

oynarsın serverlar aynı
  • Arkadaşlar merhaba, düzenli oynayanlar ekleyebilir. Ps4 psn: gamyonlu34

• Silver Lig'deyiz. Hedef Gold lig
    Bu mesaja eklenen görseller:

PARAGON (EPIC GAMES NEW IP)

• serothesnake kullanıcısına yanıt
    şu an için oyunda bir lig sistemi falan yok, agora.gg sitesinin tuttuğu bir istatistik sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu PC kullanıcıları ile beraber oynuyor isek bu bir dezavantaj oluşturmaz mı? Oyun PCde daha kolay oynanıyordur diye düşünüyorum.
  • Paragon - Iggy & Scorch Announce Trailer

• Video ve görsellerden anladığım kadarıyla bilimkurgu temalı bir oyun.
  • https://www.twitch.tv/serothesnake yayındayım. Grux jugnle assasin build oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.