Şimdi Ara

PARAGRAF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu paragraf nasıl gelişecek matematik çalıştıkça gelişiyor fen çalıştıkça gelişiyor bu paragrafı nasıl yapıcam çok yanlışım çıkıyor.Günlük 30 soru çözmekten başka tavsiyesi olan var mı veya paragraf netleri düşük olup arttıran var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim son aylar 27 civarı netlerden +35’e çıkmıştı bir anda. sadece çıkmışlarla denemeler atıyordum o son üç ay, hiç paragraf çözmüyordum. sanırım odaklanma kapasitem arttığı için oldu, öncesinde 30. soruda sıkılmaya başlıyordum. 345 gibi kaliteli kitaplar denemeler çözmek ve ales, msü dahil olmak üzere tüm çıkmışları temizleyerek ösym tarzına aşina olmak asıl arttıran şeyler diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • imlosingmysanity kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmediği için yeni gördüm benimde asıl sorunum odaklanmak ilk testler doğru doğru doğru geliyor sonradan başlıyor yanlışlar özellikle şu yoruma açık söylenebilir anlatılmak istenen nedir gibi sorular

• Ata000 A kullanıcısına yanıt
    Süre tutarak tekte 60+ paragraf çözmeye çalış. Direnç kazanırsın . Nietzche her ne kadar "Beni öldürmeyen acı güçlendirir." sözünü bu motivasyonla söylememiş olsa da

• fedamaster F kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim artık bir şekilde halletmem lazım zaten önemli olan uzun süre odak bozulmadan okuyabilmek

• ALES çıkmışlarını ve 3D ve 345 denemelerini çöz. Çoğu yayının ÖSYM'yle alakası olmuyor. Dediğim yayınlar da kötünün iyisi, türkçe denemesi çözmüş olmak için bunları çöz. Soru başı 1 dakika ver. Yapamadıkların için arkadaşlarınla hocanla vs tartışarak ikna olana kadar çabala. İlerleyen zamanlarda sıkılma eşiğini arttırmak için üst üste iki deneme veya ALES çöz.

PARAGRAF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.