Şimdi Ara

Paragrafı benden baska batıran var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 D 11 y .7 si o 23 soruluk türkçe kısmından deliricem ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yanlış 8 i türkçe kısmı hocam aynen çıldırmak üzereyim edebiyat kısmında da baki nedim o soru yanlış birde istiare teşbihli soru o yanlışlarda basit yanlış olunca tüm emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum lanet olsun
  • Sayısal olarak girdim. Türkçe'de tek yanlış zamir sorusu. Diğer yanlışlar tabi ki edebiyattan özellikle divan baya unutmuşum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: desulforudis

10 yanlış 8 i türkçe kısmı hocam aynen çıldırmak üzereyim edebiyat kısmında da baki nedim o soru yanlış birde istiare teşbihli soru o yanlışlarda basit yanlış olunca tüm emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum lanet olsun

Hocam bakalım yine de umudu kesmemek lazim bakarsin ygs gibi umdugumuzun üstünde bir sıralama gelir,edebiyat henüz 45 üstü yapan öyle çok karsilasmadim.2000 kişi anca cikar şu sınavda 48 üstü emin ol

• kimkardashianz K kullanıcısına yanıt
    hocam artık tek umudum o yönde sizin hedef neydi ben büyük hayallerle girmiştim çok kötü oldum moralim baya bozuldu.
  • Bnm türkçe kısmında 4 yanlış var

• quote:

Orijinalden alıntı: desulforudis

hocam artık tek umudum o yönde sizin hedef neydi ben büyük hayallerle girmiştim çok kötü oldum moralim baya bozuldu.

Hocam ben edebiyata 50+ ümidiyle girdim sinavdan ciktigimda da en kotu 51 d 5 y vardir diyordum ama bu turkce beni mahfetti.ygs5 110 k tm3 30 k idi hedefim olmayacak gibi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe çok kötüydü ya 44-10 yaptım 7 tane türkçe yanlışı var aq anlamadım bu nasıl iş soruya şimdi tekrar bakıyorum yine yapamıyorum neredeyse birbirinin aynı şıkları koymuşlar hep sınavdan çıkınca türkçe kısmında 2 yanlış bekliyordum en fazla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.