Şimdi Ara

Paralı app indirenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim uyelığim var ancak sadece mail adresim doğru isim felan yalan forumdan yardım alarak uye olmustum free uygulamalr cabuk bıtıyor paralı ındırmek nasıl yapmalıyım.

Bu konunun aynısı iphone oyunları bölümünde mevcut kimse cevap yazmadığından dolayı aynısı buraya actım.

• E-bay e giriyorsun, ordan ne kadar kullanacagina gore bir gift sertifikasi buluyorsun. genelde normal fiyatin 1-2 dolar ustune oluyor fiyatlar, ancak acik arttirmalardan normal fiyatinin altina bulabilirsin. Sonra da bu sertifikayi hesabinda redeem (bozdurma) ediyorsun. ardindan da alisveris yapiyorsun. Kredi kartini neden tanimlayi[ kullanmiyorsun ? Kabul etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

E-bay e giriyorsun, ordan ne kadar kullanacagina gore bir gift sertifikasi buluyorsun. genelde normal fiyatin 1-2 dolar ustune oluyor fiyatlar, ancak acik arttirmalardan normal fiyatinin altina bulabilirsin. Sonra da bu sertifikayi hesabinda redeem (bozdurma) ediyorsun. ardindan da alisveris yapiyorsun. Kredi kartini neden tanimlayi[ kullanmiyorsun ? Kabul etmiyor mu?

K.K ile yapmayı denedim ancak malum ev adresini de yazmalıyım ve oturduğum ili ancak kabul etmiyor.
  • tamam sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamda Atölyeden Dosya İndirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.