Şimdi Ara

[PARAM] Giyim, Market, Yemek ve Teknoloji Harcamalarında %10 Nakit İade. [16.05.2022-31.05.2022] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
11
Favori
9.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceden param avm kartı ve bynogame kartım vardı. uygulama üzerinden bakınca "yükseltişmiş hesap" yazıyor. bu durumda onaylanmış hesap mı olmuş oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

daha önceden param avm kartı ve bynogame kartım vardı. uygulama üzerinden bakınca "yükseltişmiş hesap" yazıyor. bu durumda onaylanmış hesap mı olmuş oluyor?

Yesss 🤘

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler. peki hocam bu hesaba 1 tane param classic kart eklesem, o kartta otomatik onaylanmış mı oluyor yoksa yeniden onaylatmak gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

teşekkürler. peki hocam bu hesaba 1 tane param classic kart eklesem, o kartta otomatik onaylanmış mı oluyor yoksa yeniden onaylatmak gerekiyor mu?

Hesabın onaylanmış ister sanal istersen de uygulamadan fiziki kart talep edebilirsiniz tekrar onay vs olayı ile uğraşmanıza gerek yok

• Getir de de geçiyor bugün denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol ve yemek harcaması yaptım classics ile gelmedi iade. Kayıt mı açmam lazım?

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

bana hem trendyol hem market gelmedi. kayıt açtırdım. 24 saat süre geçince kayıt açıyorlar

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Trendyol'da iade %10 değil 3 geliyor önceki kampanya gibi.

Market harcaması dışındaki diğer gıda harcamalarına iade gelmiyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

hiç cashback gelmedi hocam, diğer param kartlarda bu soruna denk gelmedim

bazen üç dakikada geliyor bazen hiç gelmiyor anlamadım ki niye aksıyor.

Trendyol benim de gelmiyor hocam,ikidir kayit açıp da iademi aliyorum.Genel bir sıkıntı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 23 Mayıs 2022; 19:51:53 >
  • Bu uygulama ile kredi kartı puanlarını nakite çevirebiliyor muyuz? Sanki öyle bir şey okudum konu içi mesajlarda?

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Evet.

param.com.tr
    Harcad�k�a Kazand�ran Kart! | ParamKart
    https://param.com.tr/tl-yukle
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

%4 keser.

Market değil de yemek harcaması yaptım ona da gelmedi

• mexalon M kullanıcısına yanıt

kredi kartıyla para yükleme yapınca komisyon kesmiyor ama param hesabından yüklediğin parayı havale veya EFT yapınca baya komisyon kesiyor. şu şekilde komisyon ücreti +havale ücreti şeklinde para kesiyor 500 TL'ye 25 TL yakın masraf çıkartıyor ve havale EFT işlemi uzun sürüyor yaklaşık 7 saat sonra parayı gönderdi

• kosavalim K kullanıcısına yanıt
    Ama örneğin kart ile para yükleyip direk alışveriş yapmak mantıklı ve masrafsız. Tabi geri çekmek istersek her türlü masraf mı alıyor. Atm üzerinden çeksek bile.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

45gün bloke muhabbeti var

O zaman harcama nokta atışı olmalı. Karta para atınca onu unutmak en mantıklısı kullanmayacak durumda kalırsak

• sahinn80 kullanıcısına yanıt
    Onaylı Param hesabı mı? ? Bende ona göre onaylıya geçip hb cüzdana 1000₺ atacam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.