< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (141. sayfa)
-
-
hocam hesap neden - 25 olmuş ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebep olan işlem neymiş? Bilelim de biz yapmayalım.
benim tosla da aynı şekilde kapandı sorgusuz sualsiz.Hayır bilgi de vermiyorlar .ön ödeme lilerin tadı kaçtı.
hesabı yükseltmeden içerdeki parayı çekmenin veya kullanmanın yolu yok mu banka hesabı açarken daha az şey istiyolar veya kart puanlarını nakite dönüştürebileceğimiz daha pratik bir site önerisi de olabilir
-
Onaysız hesapta 1000 TL var bir türlü çıkaramadım parayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada akaryakıt alınabilir. Trendyol, getir, migros sanal market harcaması yapılabilir hocam. Buralarda onaysız kullanılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 17 Şubat 2024; 20:52:36 > -
QNB FİNANSBANK Banka kartındaki para puanı buraya yukleyebilen oldu mu hiç yapılabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denemek için 25 tllik parapuan attım sıkıntı olmadı
-
Ama arkadaş banka kartı diyor siz kredi kartındaki puandan yükleme yapmışsınız o olur zaten ama banka kartındaki puanları parama yükleyemezsinizquote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01denemek için 25 tllik parapuan attım sıkıntı olmadı
onu farketmemişim doğru
-
Arkadaşlar son durumda, param uygulamasından kredi kartı ile para yükleyip başka bir yere aktarabiliyor muyuz?
bildiğim kadarıyla onaylı hesap dahi olsa 1k TL üstü yükleyemiyorsun( yüklesen bile +komisyon ücretle) ve yüklenen tutarda sadece kredi kartı harcamasında kullandırıyor( Belli bir süre geçtikten sonra havaleye izin veriyor 1-2 ay olabilir)
-
Daha önceden naysa kart numarası girerek aktarılıyordu. Son durumda ne oldu acaba.. evet 1.000 TL de az değil yerine göre
Qnb Finansbank banka kartı ile para puan yapabilen olursa bana yazabilrse sevinirim teşekkürler şimdiden
Banka kartı puanı Param' a YÜKLENMİYOR YÜKLENMİYORquote:
Orijinalden alıntı: Pekşin
Qnb Finansbank banka kartı ile para puan yapabilen olursa bana yazabilrse sevinirim teşekkürler şimdiden
Sevgililer Günü kampanyası yapmadılar.
Param böyle günleri atlamazdı. Demek ki kazandıklarından memnun değiller ki paylaşmıyorlar.
-
Birkaç sayfa geriye gittim fakat göremedim, uygulama şifresini unuttum, müşteri hizmetleri canlı yardım yok fiziki kartım da yok. Şifremi nasıl alırım?
Web tarayıcıdan girin hocam
Yapikredi world kullanabilen varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X